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Meilleurs restaurants européens modernes à Blackfriars

Prix

167 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Chambers Restaurant and Bar
4.3
Génial(116)
Prix : cher
• Modern european • Fleet Street
Réservé 2 fois aujourd'hui
Enjoy modern European cuisine and a relaxing atmosphere in London city centre at the Chambers Restaurant. A full-length banquette seat defines the restaurant and high oak-framed windows allow natural light to pour in while you dine. The specially designed candle lanterns placed at different heights create the setting for a dining experience that’s both intimate and memorable.
Photo du restaurant The Amicable Societies Summer Terrace
4.0
Excellent(1)
Prix : raisonnable
• Modern european • Fleet Street
Réservé 1 fois aujourd'hui
This Summer, The Amicable Societies at Apex Temple Court brings you the latest instalment... our Summer Terrace! Make your next corporate or social event extra special with our rare outdoor space in the heart of London. Our furnished terrace is perfect for any occasion including relaxed receptions, team building or networking. The charming space can even be divided into various sizes and has its own outdoor bar and large TV screen. The fun doesn’t stop there, catering of all kinds is available from canapés to sit-down dinners to BBQ’s to make every gathering unforgettable.We've also partnered up with some incredible sponsors to bring you a jam-packed programme of exciting events such as the Fleet Street Quarter's Summer of Sport! Enjoy live screenings of Wimbledon, UEFA EURO 2024 and the Olympics, plus gin tastings, brand-hosted events and movie nights!For exclusive use and parties of 9 or more guests please call 0800 049 8302 or contact experiences
Photo du restaurant The Ivy
4.5
Génial(4644)
Prix : très cher
• Modern european • Covent Garden
Réservé 148 fois aujourd'hui
The Ivy est une institution londonienne depuis 1917. Le restaurant et le salon privé à l'étage sont la quintessence du glamour. Au centre du restaurant, un bar chatoyant attire les regards admiratifs tandis que les fenêtres aux vitraux caractéristiques, les boiseries en chêne et la superbe collection d'art contemporain assurent la longévité de cette institution dans la restauration très britannique. Le chef Gary Lee vous a concocté des menus de saison équilibrés, mettant au goût du jour les classiques et y intégrant des plats d'inspiration asiatiques, des salades et des légumes, ainsi qu'une section « de la mer et de coquillages ». Le directeur Fernando Peire dirige une équipe solide et expérimentée pour offrir le service sans faille qui a fait la réputation de The Ivy au fil des années. L'endroit idéal pour déguster vos repas avant et après le spectacle, The Ivy attire également une clientèle fidèle des arts et des médias.
Photo du restaurant Ducksoup
4.4
Génial(40)
Prix : très cher
• Modern european • Soho
Réservé 27 fois aujourd'hui
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Photo du restaurant Bar Crispin
4.4
Génial(184)
Prix : cher
• Modern european • Soho
Réservé 27 fois aujourd'hui
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Photo du restaurant Andrew Edmunds
4.7
Exceptionnel(1933)
Prix : cher
• Modern european • Soho
Réservé 31 fois aujourd'hui
Established in 1985, Andrew Edmunds is considered one of the last bastions of 'old Soho'. This 18th century town house has, for more than thirty years, attracted many loyal customers. A relaxed atmosphere, seasonal menu and famous but reasonably priced wine list have ensured our enduring popularity.
Photo du restaurant Trivet
4.7
Exceptionnel(60)
Prix : très cher
• Modern european • Pont de Londres
Réservé 14 fois aujourd'hui
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.
Photo du restaurant Ham Yard Bar and Restaurant
4.5
Génial(4682)
Prix : cher
• Modern european • Soho
Réservé 3 fois aujourd'hui
Le restaurant Ham Yard a un menu qui change fréquemment en fonction des ingrédients frais de saison et des meilleurs produits britanniques. Les plats vont du jambon Ham Yard glacé maison et pâtes roulées à la main aux haricots piment sur pain grillé et sandwiches de crème glacée et sans oublier les thés champagne populaires servis l'après-midi. Nos clients les plus exigeants seront tentés de revenir encore et encore pour déguster notre sélection de petits plats au bar, y compris mascarpone truffé et le jambon fondant, le porc effiloché avec chipotle et la truite de mer au persil avec de la betterave et du raifort.
Photo du restaurant Riding House Fitzrovia
4.2
Génial(4725)
Prix : cher
• Modern european • Fitzrovia
Réservé 66 fois aujourd'hui
Le Riding House Café est une brasserie amusante et informelle ouverte toute la journée située au milieu de la communauté créative et des médias de Fitzrovia, et divisée en plusieurs zones pour manger, boire, rencontrer et socialiser. Une cantine animée, une salle à manger plus formelle et un coin salon décontracté sont tous reliés entre eux par le bar salle à manger et la cuisine ouverte. Le menu européen moderne propose une série de petits et de grands plats pouvant convenir à tous les moments de la journée. Les plats sont sains, mettant l'accent sur des ingrédients frais et légers.
Photo du restaurant Crispin
4.6
Exceptionnel(362)
Prix : cher
• Modern european • Spitalfields
Réservé 27 fois aujourd'hui
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
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