Embark on a culinary journey inspired by the vibrant food and beverage scene of Mexico City. Located in Tulsa's historic Greenwood district, our wood-fired grill and agave-based spirits bring Mexico's flavors, energy, and warmth to your plate.
At Noche, dining is more than a meal-it's an immersive experience. Whether you're catching up with friends over our mouthwatering margaritas, snacking on some totopos and guac, or digging into our more hearty dishes, you'll be greeted with a warm welcome and lively energy as soon as you step through our doors.
Our space opens up to the energetic scene of ONEOK Field, home of the Tulsa Drillers. Lounge and patio dining are available.
Barons on 1st is an homage to Tulsa's rich history and influences. We are an American restaurant and lounge where the spirit of legendary risk-takers and visionaries inspires Chef Justin Donaldson to serve bold, unique dishes not typically seen in fine dining. Celebrate the influences that shaped Tulsa while enjoying elevated and eclectic cuisine, crafted cocktails in our stylish lounge, and an elegant ambience that melds tradition with modernity. Here, the legacy of the oil barons and their adventurous spirit lives on.
Chef Andrew Donovan leads an incredible team of chefs in creating our seasonal, from scratch menus. We feature dishes from our wood fired oven and grill as well as house made pastas and breads. We are famous for our Wood Fired Empanadas and Hummus and Flatbread, but you will find much to explore on this incredible chef driven menu. We feature a chefs counter where you can sit and watch the action of the kitchen. Our front dining room has a romantic atmosphere filled with plants, vines and candles. Our back dining room is the perfect place for a business dinner and is available to be booked privately for up to 26 guests. We are located in the Tulsa Art's District across from the Guthrie Green. Valet service is available on Thursday, Friday and Saturday evenings and is $10. We look forward to serving you soon!
Oren, located within Center One in the Brookside district of Tulsa, is an American restaurant. Oren's cuisine is foundationally American with primary influences from Israel and the Fertile Crescent. The restaurant is both sleek and inviting, featuring minimalist décor that creates a comfortable and lively atmosphere. Patrons can enjoy a thoughtfully curated beverage program, including craft cocktails, unique wines, and local beers.
Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.
The Tavern est une interprétation moderne du pub de quartier classique. La cuisine inspirée du pub du chef Ben Alexander présente seulement le meilleur des ingrédients locaux de saison. Tous les plats sont élaborés en utilisant des préparations simples qui mettent en valeur la qualité et les saveurs de chaque ingrédient dans l'assiette. The Tavern propose une liste bien classée de bière artisanale, de vins de classe mondiale et de spiritueux de spécialité.
Situé dans le centre du quartier artistique de Tulsa, le PRHYME a de nombreuses fois été récompensé. Ce restaurant-grill du centre-ville innove et propose une version moderne et haut de gamme de la grillade américaine traditionnelle. Dès lors que vous franchirez le seuil de la porte d’entrée, vous serez subjugué par la qualité du service. Vous ne trouverez nulle part ailleurs un personnel aussi professionnel et qualifié qu’au PRHYME ! Fiers d’être à l’origine d’une expérience inoubliable pour ses hôtes, le personnel impressionne vraiment ses supérieurs, ainsi que sa clientèle. La carte du restaurant comprend les pièces de boeuf les plus classiques, comme l’entrecôte, le filet mignon, le bifteck, mais encore des viandes séchées, ainsi que de très bonnes côtelettes de porc. Mais ce n’est pas tout. Vous pourrez déguster des plats de saison. De succulentes côtelettes d’agneau originaires de Nouvelle-Zélande, des entrées superbement présentées sur assiette, du caviar, ainsi que de délicieux desserts comptent parmi les multiples tentations de l’établissement. La carte des vins comprend une gamme de plus de 225 crus en provenance du monde entier, soigneusement sélectionnés par des sommeliers qui n’ont plus à faire leurs preuves. N’hésitez plus et venez vous divertir ensemble, vous passerez un excellent moment !
Jimmy's Chophouse located at 34th & Peoria delivers world class steaks, chops, wine, & cocktails paired with top-notch service in a comfortable yet sophisticated dining room that harkens back to some of the classic chophouses of the past. The culinary team of Ben Alexander & Audrey Long butcher all of their steaks & chops in house. Menu highlights include the 10oz Bacon-Wrapped Filet & the Veal Chop Parmesan served with Spaghetti Pomodoro. Open for lunch & dinner 7 days a week. The latest McNellie's Group offering is proudly serving its Brookside neighbors & as well as friends from far away. Thank you for dining at Jimmy's Chophouse.