Embark on a culinary journey inspired by the vibrant food and beverage scene of Mexico City. Located in Tulsa's historic Greenwood district, our wood-fired grill and agave-based spirits bring Mexico's flavors, energy, and warmth to your plate.
At Noche, dining is more than a meal-it's an immersive experience. Whether you're catching up with friends over our mouthwatering margaritas, snacking on some totopos and guac, or digging into our more hearty dishes, you'll be greeted with a warm welcome and lively energy as soon as you step through our doors.
Our space opens up to the energetic scene of ONEOK Field, home of the Tulsa Drillers. Lounge and patio dining are available.
Chef Andrew Donovan leads an incredible team of chefs in creating our seasonal, from scratch menus. We feature dishes from our wood fired oven and grill as well as house made pastas and breads. We are famous for our Wood Fired Empanadas and Hummus and Flatbread, but you will find much to explore on this incredible chef driven menu. We feature a chefs counter where you can sit and watch the action of the kitchen. Our front dining room has a romantic atmosphere filled with plants, vines and candles. Our back dining room is the perfect place for a business dinner and is available to be booked privately for up to 26 guests. We are located in the Tulsa Art's District across from the Guthrie Green. Valet service is available on Thursday, Friday and Saturday evenings and is $10. We look forward to serving you soon!
Barons on 1st is an homage to Tulsa's rich history and influences. We are an American restaurant and lounge where the spirit of legendary risk-takers and visionaries inspires Chef Justin Donaldson to serve bold, unique dishes not typically seen in fine dining. Celebrate the influences that shaped Tulsa while enjoying elevated and eclectic cuisine, crafted cocktails in our stylish lounge, and an elegant ambience that melds tradition with modernity. Here, the legacy of the oil barons and their adventurous spirit lives on.
Le Chalkboard est un restaurant confortable niché au niveau inférieur de l'historique hôtel Ambassador. Le mélange de saveurs continentales et européennes fait du Chalkboard l'un des emplacements de choix pour manger à Tulsa. Le restaurant propose trois salles privées et un service de traiteur. Il est ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, sept jours par semaine et 365 jours par an. Le bar du Chalkboard est un excellent endroit pour déguster un cocktail classique avant un spectacle au centre-ville ou pour profiter d'une bouchée et d'une bonne conversation, que ce soit en compagnie des habitants du coin ou des voyageurs d'affaires.
Progressive American Cuisine. The cuisine has a foundation in French and European technique with an emphasis upon using locally sourced, high quality, fresh products.Oren is a fruit and vegetable forward restaurant meaning much of the menu development begins with the local produce and there will be an emphasis on technique to bring out the best of the produce as opposed to luxury products. While Oren is not a vegetarian restaurant, those with dietary restrictions will find themselves well accommodated.
Jimmy's Chophouse located at 34th & Peoria delivers world class steaks, chops, wine, & cocktails paired with top-notch service in a comfortable yet sophisticated dining room that harkens back to some of the classic chophouses of the past. The culinary team of Ben Alexander, Audrey Long, & Guillermo Zavala butcher all of their steaks & chops in house. Menu highlights include the 10oz Bacon-Wrapped Filet & the Veal Chop Parmesan served with Spaghetti Pomodoro. Open for lunch & dinner 7 days a week. The latest McNellie's Group offering is proudly serving its Brookside neighbors & as well as friends from far away. Thank you for dining at Jimmy's Chophouse.
Le Third Street Bistro est un établissement renommé qui s'adapte en fonction des saisons pour offrir à ses clients une cuisine moderne basée sur des ingrédients locaux choisis avec soin par nos producteurs partenaires. Juniper offre un cadre urbain joli et intime composé de colonnes de briques rustiques, de pièces d'art commandées aux meilleurs artistes et aux artistes montants de Tulsa, le tout ponctué de touches chaleureuses. Conçu et bâti par la main de son chef-propriétaire Justin Thompson et orchestré par quelques-uns des chefs les plus talentueux de Tulsa, Juniper offre une expérience culinaire spéciale et amusante. En plus des menus de saison, vous pourrez profiter du menu signature à 5 plats (prix fixe) qui propose un assortiment de vins choisis par le sommelier, l'une des nombreuses sélections du menu hebdomadaire spécialités du chef, ou une friandise issue du menu bar dans le magnifique bar. Agrémentez votre soirée d'un cocktail maison qui utilise nos vodkas, gins et bitters aromatisés faits maison. Pendant que vous êtes là, n'oubliez pas de jeter un œil à notre petit jardin.
The Tavern est une interprétation moderne du pub de quartier classique. La cuisine inspirée du pub du chef Ben Alexander présente seulement le meilleur des ingrédients locaux de saison. Tous les plats sont élaborés en utilisant des préparations simples qui mettent en valeur la qualité et les saveurs de chaque ingrédient dans l'assiette. The Tavern propose une liste bien classée de bière artisanale, de vins de classe mondiale et de spiritueux de spécialité.