------ For Most Current Reservation Availability please book at ProhibitionUtah.com ------ Take a step back in time at PROHIBITION a 1920s themed bar in Murray. We without question have the best food of any bar you have ever been to. We are a bar, so 21+ only allowed. Reservations recommended, walk-ins accepted when seating is available. Patio seating has no view of shows. Reservation disclaimer: Tables are not assigned until arrival. We also will not seat any party until all guests have arrived. There is a 10 minute grace period, if your party does not arrive within 10 of your reservation, your reservation will be cancelled.
Make any mealtime an event to savor. From sweet and savory breakfast dishes to mouthwatering entrées, crowd-pleasing to tempting desserts, every dish is made with care, just for you and your guests. Find exactly what you’re craving at Mimi’s.
Our authentic BBQ starts in a live-wood smoker stoked with genuine hickory logs. Our pitmasters hand-rub the meats with a custom blend of spices and cook for hours to extract the natural flavors. We source the highest quality meats and trim them up like we’re in a competition and hand-rub them with the freshest seasonings available to create mouthwatering experiences! In addition to our BBQ and grilled meats, our menu features a selection of salads, sandwiches, side items, and made-from-scratch desserts.
Located in the heart of Salt Lake City, making it the perfect destination for a night out on the town. Join us for dinner and drinks, or stop by for a quick bite after work.
Le Provisions sert une cuisine artisanale américaine moderne. Le restaurant met l'accent sur les produits saisonniers et locaux, les apprêtant de la meilleure manière possible, c'est-à-dire en mettant en relief leur grande qualité. La cuisine change avec les saisons pour garantir la meilleure expérience culinaire possible, avec à l'avant-plan la santé de l'environnement et la satisfaction des clients. Des méthodes naturelles et durables de cuisson sont adoptées. Les produits et les agriculteurs sont sélectionnés avec soin pour être à la hauteur d'une cuisine artistiquement exécutée. L'amour de la cuisine et du service est au cœur du Provisions, qui s'efforce de créer un lieu de repas agréable, où l'objectif principal est le bonheur des clients. C'est la raison pour laquelle l'équipe se dévoue autant à sa tâche. Au plaisir de vous servir!
Located in the heart of Salt Lake City, Ivy & Varley are a duo of a modern American bar and restaurant that offers guests an eclectic cuisine. Ivy & Varley boast some of the most unforgettable atmospheres in the city, including the largest outdoor patio that downtown has to offer. Ivy & Varley are 21+ establishments.
Au Bambara, l'histoire et l'innovation vont de pair, du décor jusqu'aux menus. Acclamé par la critique et très apprécié par les gens du coin, le Bambara possède de grandes fenêtres cintrées, des détails originaux en cuivre et du travertin qui s'allient avec élégance à son design contemporain. Dans la cuisine ouverte et dynamique du chef Nathan Powers, les ingrédients issus d'agriculteurs et d'éleveurs locaux sont transformés en de nouveaux plats de bistrot américain inspirés. À l'écoute de vos goûts et de vos préférences, le Bambara propose aussi une gamme d'options végétaliennes, végétariennes et sans gluten, en plus de ses menus réguliers.
Le Log Haven, dont le nom évoque la gastronomie et les fleurs sauvages, les cascades et les canyons, occupe une historique demeure de caractère en rondins dans la forêt nationale de Wasatch, à quelques minutes du centre-ville de Salt Lake City. Nommé parmi les 10 premiers restaurants romantiques des États-Unis par USA Today!, il est régulièrement récompensé de la plupart des distinctions nationales et locales du secteur : meilleur restaurant de l'Utah, meilleur restaurant de Salt Lake, prix d'excellence du magazine Wine Spectator, ainsi que le prestigieux prix du Hall of Fame. « C'est le plus grand honneur que peut recevoir un restaurant de l'Utah. Cela signifie qu'en plus d'une cuisine savoureuse, de l'ambiance formidable et de l'équipe de passionnés, ce restaurant présente un petit quelque chose de magique, qui lui permet d'être toujours excellent sur tous les plans et de constituer une source d'inspiration pour tous les acteurs du secteur », selon Salt Lake Magazine.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Our dream began in late 2014, long before we became the "Best Mexican Restaurant in San Juan Capistrano". It began inside a 17- foot food truck with the burning desire to change the way guests perceived food truck cuisine to be we have always believed that Mexican food should be MORE! More complex, modern, enjoyable and healthier for our bodies.