Le meilleur USDA Prime steak est servi au Chris Steak House de Ruth à Singapour. Avec leurs plaques chauffantes pour faire grésiller la viande à plus de 500 degrés et une liste de vins ayant gagné de nombreux prix, chaque occasion est considérée spéciale pour cet établissement. Que ce soit pour un souper d'affaires, une fête privée ou simplement pour boire un verre au bar, l'équipe du Ruth's Chris Steak House à Singapour se réjouit de vous garantir un service supérieur et de vous faire vivre une expérience culinaire inoubliable.
Located in the heart of Orchard Road, Lawry’s The Prime Rib Singapore is distinguished for its exceptional American cuisine. Overlooking the vibrant streets of Orchard Road through 4-metre high floor-to-ceiling windows, with a seating capacity of up to 170, Lawry’s exudes an air of opulence with its sleek interpretations of luxury. For the bon vivant, be prepared to indulge in our authentic Signature Prime Rib of Beef! Each standing roast is aged for up to 21 days to heighten tenderness then slowly roasted on beds of rock salt, a method that forces the juices inward and ensures uniformly juicy and flavourful meat. It is then carved from our “Silver Carts” and served with the famous Original Spinning Bowl Salad tableside showmanship and ends your meal with Lawry’s famous dessert; our very own Strawberry English Trifle.