Le Trident Restaurant se trouve "sur l'eau" dans la ville historique de Sausalito, Californie
La terrasse extérieure chauffée offre une expérience culinaire sensationnelle avec une vue spectaculaire sur la baie de San Francisco.
L'art et l'architecture sont complémentés par un intérieur qui ressemble à un vieux yacht. La fresque du plafond est original au Trident et peint par Dave Richards, créateur de la fameuse Porsche Cabriolet 1965 de Janis Joplin. Sur le pont extérieur, découvrez l'un des points de vue de bord de mer les plus spectaculaires sur la côte ouest, qui donne sur San Francisco, Angel Island et Alcatraz. Joignez vous au brunch, déjeuner ou le dîner
Sula, Cavallo Point’s signature restaurant, offers exquisite dining in an elegant, yet stylish, setting, which melds the property’s heritage with an inspired, modern feel alongside an ingredient-driven menu featuring Asian cooking influences blended with the restaurant’s own Northern California flair. The dessert menu offers an array of sweet delights to conclude every meal. Beautifully complementing all culinary selections are carefully crafted cocktails that highlight small batch distillers along with classic wines from all regions of the world. Offering a thoughtful balance of regional flavors, enjoy a transportive culinary journey set amidst the beautiful backdrop of the Golden Gate Bridge and San Francisco Bay while dining at Sula.
The Bungalow Kitchen by Michael Mina presents a dynamic new social dining experience and vibrant community clubhouse in the heart of Tiburon – Marin County’s charming waterfront neighborhood along the San Francisco Bay. Award-winning chef Michael Mina and hospitality veteran Brent Bolthouse joined forces with renowned interior designer Martin Brudnizki to create a lively bohemian atmosphere with bold cuisine, five-star service, and thoughtful touchpoints that pay homage to Tiburon’s storied past. The menu presents elevated California cuisine options for dinner, late-night and weekend brunch, as well as a robust wine list and inventive craft cocktails.Spanning nearly 12,000 square feet across two floors with 5,000 square feet of outdoor waterfront space on its expansive patios, The Bungalow Kitchen by Michael Mina boasts spectacular views of the San Francisco Bay, San Francisco skyline, Tiburon Marina, Angel Island and beyond.
It all started in 1992, when Annette and Gerner Andresen opened the Lighthouse Café in Sausalito in its present form. The Andresens, both born in Denmark, had recently immigrated to the U.S., and along with them they brought the Scandinavian flair for simplicity, good quality and tasty food. The café has over the years become famous for its breakfast and lunch, with American classics like good old-fashioned burgers and a great selection of omelets, along with Scandinavian classics like Danish Meatballs or Norwegian Salmon. Now with four restaurants, The Bar & Grill offers Brunch Lunch & Dinner.
Installé dans le Letterman Digital Arts Center dans l'historique Presidio, Sessions est une destination culinaire qui sert de la bière artisanale, de la cuisine artisanale et des cocktails artisanaux.
Le nom Sessions se réfère aux "session beer", des bières savoureuses aux pourcentage d'alcool réduit qu'on peut consommer en plus grand nombre lors de moments conviviaux (ou "sessions" conviviales) avec des amis. Le menu étend le même concept à la nourriture : encourager les convives à partager de délicieuses assiettes de saison conçues avec une sensibilité californienne moderne à partir de produits cultivés localement et naturellement.
Le grand bar du Sessions est la pièce maîtresse du restaurant, avec 24 bières pression de brasseries-boutiques, 10 vins locaux au fût et une liste de cocktails astucieusement conçue et composée de spiritueux. Sessions dispose d'un espace en plein air idéal pour profiter d'un dimanche après-midi ou se retrouver entre amis pour boire un verre après le travail lors d'une claire journée à San Francisco.
Le The Tipsy Pig est un resto-bar américain proposant 50 bières artisanales locales et internationales, ainsi qu'une cuisine américaine simple et de saison. La nourriture, la bière et les vins sont achetés auprès des petits producteurs américains. Le bar est ouvert jusqu'à tard chaque soir. L'équipe du The Tipsy Pig a hâte de partager sa passion avec vous.
Le McCormick & Kuleto's Seafood & Steaks se trouve dans le centre commercial historique de San Francisco, le Ghirardelli Square. Vous pourrez déguster de délicieux repas dans la salle à manger offrant une vue imprenable sur la baie de San Francisco, l'île d'Alcatraz, l'Aquatic Park, Angel Island et le port de plaisance.
Le restaurant sert notamment des fruits de mer, des steaks vieillis à sec, des salades du jardin et de nombreuses autres spécialités pour répondre à toutes vos attentes.
Le McCormick & Kuleto's Seafood Restaurant possède également un magnifique bar à l'ambiance chaleureuse où vous pourrez déguster une grande sélection de vins, de bières, de cocktails branchés et autres boissons.
Mo-Sat: Food until 9pm, Wine until 10pm Sun: Food until 8:45pm Wine until 9pmSat/Sun: Brunch: 11am-3pm Cultivar San Francisco is an wine-centric farm to table restaurant by Cultivar Wine. The menu is inspired by locally-sourced seasonal ingredients including from our culinary garden at Caspar Estate. The menu complements hand-crafted wines from our Cultivar Winery and boutique wines from California and beyond. Cultivar Wine club flights are available. Cultivar Wine Club members get 20% off their Cultivar wine and Cultivar food. Join our Cultivar Wine Club!Our back patio has a fireplace, heaters and festive lighting, perfect setting for a private dinner or a celebration. Sidewalk tables on Chestnut have heaters, great for people watching and guests with dogs. Seasonal dishes and Cultivar Wines available for take out and to go.Our location is near the Lyon St. entrance to the Presidio, near the Palace of Fine Arts and in the Marina District of San Francisco.
Avec son fondateur le chef Luke Sung, étoile montante nominée auprès de la James Beard Foundation, l'Isa a reçu de nombreuses distinctions pendant cinq années consécutives, du top 100 de la liste des restaurants de la région de la baie de San Francisco par le Chronicle au top 40 du Zagat. C'est un restaurant à ne pas manquer à San Francisco.