Voted one of the top ten best ambiance restaurants and the #1 Mediterranean food spot in San Diego, BoujieMana is a secluded gem just a two-minute drive from all the restaurants on Convoy. With over 100 parking spots, we make dining easy and convenient. Our executive chef and team use the finest ingredients from the Mediterranean or our onsite garden to create delicious and timeless dishes that change with the seasons. Whether you're enjoying charcuterie and bubbles with friends or savoring a perfectly aged steak, BoujieMana offers an unforgettable dining experience. Visit us and discover the perfect meal in our charming, hidden location.Please take a moment to make a reservation especially around the holiday season since we often have full campus events where dine in service is limited.
L'établissement sert le déjeuner en semaine, le dîner, le souper et le brunch. Cette « table européenne » propose des plats de saison, des tartes fraîches maison et des cocktails à base de produits locaux. Il dispose d'un bar complet, d'une carte des vins conviviale, d'une salle à manger extérieure, d'un bar avec comptoir, d'un self et d'une salle à manger. Chariot à cocktail pour les cocktails spéciaux et hors-d'œuvre servis sur un plateau de 2 mètres. Bon appétit !
Puesto is family-owned and operated by first generation Mexican American brothers Eric, Alan and Alex Adler, alongside their cousins Isidoro and Moy Lombrozo and founding chef and partner Luisteen Gonzalez. With eight locations in California, Puesto provides an innovative and contemporary approach to authentic Mexican cuisine. Sourcing its ingredients locally and regionally, the restaurant has earned national acclaim for its Mexico City-inspired tacos made with non-GMO organic, heirloom Masienda blue corn stone-ground tortillas, crispy melted cheese and scratch salsas.
We’re not out to take the San Diego beer scene by storm or reinvent the wheel because the truth is, there’s no shortage of good breweries in San Diego. Instead, our aim is to pair that good beer with the same delicious food, exceptional service and genuine hospitality we’re known for so you never have to compromise one for the other again. Situated in Mission Valley, our 9,000 square foot brewpub includes a full service restaurant, an expansive and lush outdoor beer garden, and a pretty stellar team to make sure you always have good food in your mouth and a solid beer in your hand.
Depuis plus de 40 ans, cet établissement est un lieu de prédilection dans le domaine de la restauration de San Diego et l'un des restaurants les plus uniques et mémorables dont vous ferez l’expérience. Le décor vous fait remonter le temps pour vous retrouver dans le décor d’une ferme française à l’époque de la première guerre mondiale, vous pourrez admirer de fascinants souvenirs militaires, des antiquités et des reliques de l'aviation. Le restaurant donne sur l'aéroport de Montgomery Field et possède une ambiance chaleureuse et romantique, avec de grandes cheminées, des booths intimes, et de belles vues. Le vaste menu propose du bœuf âgé en provenance du Midwest et les fruits de mer. Vous pourrez savourer des steaks de première qualité USDA, des côtes Angus lentement rôties, de succulentes queues d’homard, du poisson frais, du carré d'agneau, des plats principaux, de la salade, des fruits de mer, du poulet, des plats de pâtes et de fabuleux desserts. Ne manquez pas le célèbre buffet champagne-brunch du dimanche. De belles terrasses extérieures, de très populaire happy hour, et d'excellentes salles de banquet contribuent à rendre le 94th Aero Squadron l'une des meilleures expériences culinaires dans tout San Diego.
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Décoré dans le style d'un restaurant-grill classique de Chicago, The Butcher Shop propose les meilleurs steaks et côtelettes à base de morceaux maturés de premier choix, cuits à la perfection sur un grill au feu de bois de mesquite. Vous pourrez déguster des steaks de boeuf de l'USDA et Angus certifié, cuit doucement pour conserver sa saveur, ainsi que du veau, du poulet, de la queue de homard, des pattes de crabe royal et des plats de crevettes. Vous pourrez terminer vos repas par des desserts délicieux et les accompagner par un cru de l'excellente carte des vins ou une autre boisson au bar. L'établissement est décoré avec des lambris en bois sombre, des banquettes confortables en cuir, du laiton, de magnifiques panneaux gravés en verre, et une cheminée pour créer une ambiance élégante, chaleureuse et intime. Le personnel courtois et attentionné anticipera tous vos besoins et s'assurera que votre expérience culinaire dépasse toutes vos attentes. The Butcher Shop est l'endroit idéal pour dîner, souper ou savourer tout simplement des cocktails et des apéritifs.
Le Smoking Goat Restaurant est un bistrot franco-californien primé situé au cœur de North Park, à San Diego.
Inspiré par une cuisine européenne de la ferme à l'assiette et fort d'une formation culinaire reçue au Cordon Bleu Paris, le chef exécutif et propriétaire Fred Piehl marrie une cuisine française classique à l'abondance qu'offre San Diego, d'une manière rustique, mais raffinée, imaginative et sans prétention.
Le Smoking Goat sert des soupers concoctés à partir d'ingrédients locaux de saison, cultivés de manière durable et biologique, et vous propose une expérience culinaire unique qui rappelle la campagne européenne.
Ce restaurant met à votre disposition un vaste de choix de vins, bières, apéritifs et cocktails artisanaux soigneusement sélectionnés, provenant tant de l'ancien que du nouveau monde, Vous y trouverez toujours le meilleur accord mets et vins.
Enter the Forbidden Cove by unlocking a hidden rum barrel door using your wooden idol key where an island Tiki inspired paradise serving handcrafted cocktails awaits you. Once inside, traverse the Infinity Mirror Bridge and be welcomed by the island's inhabitants to explore the mysteries, culinary pleasures and enchanted elixirs of the Forbidden Cove. Find this tropical escape by entering Kilowatt Brewing located in the Kearny Mesa and Convoy District neighborhoods and kindly asking for a Key to The Cove!Reservations offer a 90-minute experience.WALK-INS WELCOME - Reservations not available? We always set aside space to accommodate walk-ins, first come, first served. And before or after your experience at Forbidden Cove you're welcome to join us at Kilowatt Brewing for our award winning craft beers, hard seltzers, adult slushies, and a bite to eat!