Le restaurant The Capital Grille - Sarasota vous invite à être ébloui par son accueil chaleureux, ses plats et ses vins. Il propose de déguster des viandes réputées dans tout le pays, bien cuites et découpées à la main par ses bouchers maison, les fruits de mer les plus frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place le jour-même. Vous pourrez savourer un cru choisi dans une carte des vins saluée par la critique, sur laquelle figurent 350 références provenant du monde entier, soigneusement sélectionnées par le sommelier du restaurant. Vous profiterez d'un service courtois anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée. Vous aurez également la possibilité d'organiser à la perfection un événement dans une salle à manger privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Le restaurant The Capital Grille - Sarasota vous promet une après-midi ou une soirée gastronomique inoubliables.
A true South Jersey speakeasy, Steak 38 Cherry Hill is the original classic steak house, rich in history and truly unique in its dining environment. Our guests will experience a one-of-a-kind table-side meal including Caesar Salads, carving of our famous Steak38, and Bananas Fosters Flambe, and fresh seafood specials. Voted "Best Date Night" spot by OpenTable, our skilled, professional, and personable wait staff will ensure your next date night, event or simple night out, is truly one to remember. Any issues with making a reservation please text (267)-978-4545
Seasons 52 est un grill et bar à vin qui offre un menu changeant selon les saisons et inspiré par les produits qu'offrent les fermiers locaux. Le Seasons 52 utilise des ingrédients au sommet de leur fraîcheur et des techniques de cuisine rustiques, comme le four en briques et les grillades au feu de bois de chêne ouvert et de mesquite pour faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu se couple d'une carte de plus de 100 vins internationaux en constante évolution, avec 52 vins disponibles au verre ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées le week-end.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, Seasons 52 est le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Nous proposons également la table du chef pour les petits groupes ou les évènements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez leur site Internet à l'adresse suivante : www.Seasons52.com
Le Maggiano's de Little Italy propose une cuisine italo-américaine classique mettant en valeur sa tradition de partage, dans un cadre convivial et chaleureux, caractère distinctif de l'ensemble des restaurants de l'établissement. Le Maggiano deviendra votre restaurant de quartier quotidien favori, idéal pour vous détendre, vous relaxer et simplement être vous-même.
Sugar Factory American Brasserie, America’s favorite eatery and celebrity hotspot, expands in New Jersey with their new Cherry Hill location, opening to the public in fall 2021. The family-friendly, high-energy, celebration destination known for its sweets and treats will be located in the Garden State Park Town Center at 923 Haddonfield Rd, Suite A. The world-famous restaurant promises a memorable experience for kids, adults and everyone in between. “We are excited to introduce our high-energy, sweet restaurant to the residents of Cherry Hill, New Jersey, the city is the perfect fit for our family-friendly brand. From our colorful and vibrant dishes, to our over-the-top desserts, every moment at Sugar Factory Cherry Hill will offer guests an extremely memorable and instagrammable experience from the minute they walk in to the minute they leave.”
Le Moshulu vous accueille sur le plus grand et le plus ancien voilier à quatre-mâts du monde. Offrant une vue imprenable, ce restaurant historique de Philadelphie vous invite à bord pour une extraordinaire expérience culinaire intimiste. Le chef Anthony Bonett concocte une cuisine américaine classique à la présentation inventive et contemporaine, à partir d'ingrédients frais et locaux, de fruits de mer et de crustacés, le tout accompagné d'une remarquable carte des vins.
Vera proudly presents a full menu cuisine made fresh daily. Highlighted with perfectly seasoned & grilled dry aged Angus steaks, chops, a wide variety of selections made with local produce for a fabulous fine dining experience.Specialty crafted martinis, cocktails & wine list that includes kosher wines. Enjoy Modern Cuisine in a great atmosphere.Children's menus available.
**2022 New Jersey Monthly's Jersey Choice Restaurant Poll Winner**Best of the BestBest Wine ListSituated in Maple Shade, NJ, Versi Vino is a wine bar and restaurant focused on modernizing the way you drink and experience wine. The menu captures your favorite wine pairings - small plate snacks, sharable appetizers and customizable cheese & charcuterie boards. Thoughtfully prepared salads, flatbreads and entrees round out the menu.Our wine program includes a mindfully chosen, frequently-changing selection of wines from around the globe. At the heart of our wine experience, you’ll find our state-of-the-art wine dispensing machines. Guests can comfortably taste and explore wines, regions and varietals before committing to a glass or bottle.Beyond wine, we offer a selection of speciality cocktails & local craft beer.**DINING TIMES**Groups of 4 and under - 2 hoursGroup of 5 or more - 2.5 hoursPrivate Room Events (10+ people) - call to discuss
Inspired by the rich tapestry of flavors experienced during his travels, we are motivated to share a unique and modern culinary adventure with the local community. Paloma, born from this inspiration, stands as a testament to our commitment to bringing the vibrant essence of his Mexican exploration closer to home. At Paloma, each dish reflects the passion and authenticity, inviting patrons to embark on a culinary journey that blends tradition with a contemporary twist.
So you ask why Wanda Byob? Wanda Pollyana Boos/Lipot was my Mother and my inspiration to become a Chef. Wanda was an amazing cook who actually had some serious training in her country of Trinidad and Tobago. In fact, one of my most prized mementos is my mother's... her cooking manual from Naparima Girls High School in Trinidad. What started as my mother's inspiration many years ago has turned into a career that I love and am very proud of. So here I am, my mother's son, who has spent 38 years in the kitchen, perfecting my craft. I now want to share what I've learned with all of you in a place I can call my own.With the help of my wonderfully supportive wife, Gilda and my wonderful family behind me, I look forward to what's to come. Thank you and God Bless.