Xacalli is a Chef Driven Modern Mexican Restaurant that highlights regional Mexican cuisine. Located in historical mining town of Silverado Canyon, in eastern Orange County next to the cities of Rancho Mission Viejo, Ladera Ranch, Lake Forest. Beautiful drive from Orange, Irvine and Tustin. The community of Silverado with her majestic mountains, state designated scenic highway is a hidden gem located at the boundaries of Cleveland National Forest.Xacalli's aim is to bring people and food together with authentic dishes that are modern and visually beautiful as well as entice your taste buds. We serve plates with the intention of sharing family style. Whether at the bar or in our dining room, we aim to showcase our passion for service excellence. Executive Chef Vincent Espinoza sources quality ingredients to create a seasonal menu alongside a craft bar. We are thrilled to welcome you to Xacalli for dinner + craft cocktails in our rustic and friendly restaurant.
L'Orange Hill Restaurant se trouve au sommet des collines d'Orange et offre une vue d'Orange County jusqu'à Catalina. L'Orange Hill est un petit bijou découvert avec bonheur dans des collines chéries, tant des habitants que des visiteurs, depuis de nombreuses années.
Toute l'équipe vous souhaite la bienvenue, quelle que l'occasion que vous célébrez : qu'elle soit importante comme un mariage, décontractée comme un brunch entre bons amis ou romantique comme un dîner avec un être cher. Le restaurant propose des cascades, des bassins de carpes koï et une vaste terrasse avec vue sur les lumières étincelantes de la ville. Profitez d'un moment d'évasion et de détente sur la terrasse, avec un verre de vin de la carte des vins primée ou un cocktail artisanal du dynamique O BAR lounge. L'Orange Hill met fièrement de l'avant des ingrédients de saison de haute qualité et des produits locaux. Il sert des steaks de catégorie USDA parfaitement vieillis pendant 28 jours, des chateaubriands et sa spécialité, le bar du Chili mariné au miso.
Veuillez contacter le restaurant pour les réservations de plus de 20 personnes, son équipe pourra voir ce qui est possible pour vous accueillir.
Javier's Irvine Spectrum serves original Mexican cuisine. Opened in 2004 and located close to the 405 and 5 freeways, the restaurant offers numerous entrees and combo meals. Javier's Irvine Spectrum selects and serves only the freshest ingredients, including sustainable and in-season seafood, natural chicken and center-cut #1 prime Angus beef. Every dish is prepared fresh to order, and guests may sit in the spacious main dining room, on the intimate patio, at the bar or in a private dining area.The dining room is open Sunday through Thursday from 11:00 a.m. to 10:00 p.m. and on Friday and Saturday until 11:00 p.m. Javier's Irvine Spectrum's full bar is open daily from 11:00 a.m. to 1:00 a.m. Reservations are accepted.
L'Orange County Mining Company vous accueille dans un cadre rustique, décontracté et relaxant typique d'un bar-steakhouse américain. Des viandes, de la volaille et des fruits de mer de qualité. Des soupes copieuses, des produits frais et des desserts riches. Un choix de vins éclectique et de nouveaux cocktails classiques. Accordez-vous un moment de détente et profitez de la vue incroyable sur le monde depuis l'emplacement en altitude du restaurant. Vous vous sentirez mieux que jamais !
Urban Grill and Wine Bar is a unique upscale eatery offering gourmet comfort food and boutique wine served by friendly, Knowledgeable staff. The inside of the restaurant is casual yet refined, offering an atmosphere that is ideal for a business lunch or a meal before going out for the night. Urban Grill is a popular spot, and guests are always welcome to grab a seat at the bar while they are waiting and order one of the refreshing and creative cocktails.The menu offers aspects of delicious cuisine from around the globe. Appetizers include an Australian lamb chop, chicken or tofu lettuce wraps, an ahi tuna poke and an artisan cheese board, to name a few. The entrée menu keeps the delicious flavors rolling. Signature dishes at Urban Grill and Wine Bar include Alaskan king crab legs, Prime steaks and chops, Mediterranean-style chicken with olives and artichokes, fish and chips and a vegetable pasta primavera.
Kalaveras is a celebration rooted in great respect for the Mexican traditions of the Day of the Dead. We pay tribute to the great Mexican personalities in art, cinema, music, and history. We have a deep passion for Mexican foods and drinks, which is reflected in our modern Mexican menu. We showcase many traditional Mexican dishes such as our mother watering Molcajete, our housemade salsas, and our delicious Enchiladas de Cameron. From tender barbacoa to roasted pork belly, our cooks are masters in the art of braising. Not only do we offer great tasting Mexican dishes, but also carry over 100 different spirits handcrafted with the freshest ingredients and all natural purees, our specialty cocktails are like no other. Try our most popular Chamoyada Margarita to our deliciously refreshing Mezcal Mule, these drinks will show you what Kalaveras is all about.
Cha Cha’s Latin Kitchen is an award-winning Latin restaurant offering contemporary dishes including seafood; braised meats; and grinding corn in-house to create tortillas and various masa dishes. Cha Cha’s has become known for fresh Latin cuisine made-from-scratch with quality, seasonal ingredients; sustainably-caught seafood; wood-fired meats; local organic produce; as well as signature margaritas and an innovative cocktail menu. PLEASE NOTE: Cha Cha's automatically adds a 20% gratuity fee for parties of 6 and over.
Les fondateurs, Brian Bennett et Paul Fleming, voulaient un restaurant qui serait à proximité - un endroit qui vous sert des plats préparés à partir de zéro avec des ingrédients de haute qualité préparés simplement et à un prix accessible. Le Paul Martin's American Grill est issu de ce concept et de ces valeurs.
Depuis son ouverture, la devise demeure "Saisonnier et Savoureux." Au menu, vous trouverez les meilleurs fruits de mer issus d'une pêche durable, des viandes et volailles d'élevage naturelles, des fromages artisanaux et des charcuteries. Accompagnez votre repas d'un des nombreux cocktails artisanaux à base de spiritueux maison infusés, d'une bière artisanale et d'une profonde sélection de plus de 100 vins, dont la plupart sont offerts au verre.
Prenez connaissance des menus riches et variés, conçus pour favoriser les petites portions et le partage. Au Paul Martin vous passerez un agréable moment et découvrant une nourriture approfondie.
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas.
In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in our hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere
We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Le Del Frisco's Grill est un nouveau restaurant passionnant situé dans le centre commercial Irvine Spectrum Center, qui revisite la cuisine traditionnelle américaine.
Moderne, accueillant, élégant et amusant, le Del Frisco's Grille sublime le concept du bar grill en s'inspirant de saveurs audacieuses et des ingrédients frais du marché. Le bar électrisant, qui à lui seul vaut le détour, crée une effervescence dans tout le restaurant et plante le décor d'une fantastique soirée.
Le Del Frisco's Grille mêle les ingrédients locaux aux nouveaux classiques, pour des spécialités à partager entre amis : galettes cuites au feu de bois, chaussons de viande et fromage et tacos de thon. La carte comprend également une sélection de steaks haut de gamme, de copieuses salades, d'excellents sandwiches et des entrées créatives.