Our mission is to deliver a unique Latin, Mexican, South American Fusion dining and drinking experience. Tequila Escape takes great pride in our menu offerings of food creatively and freshly prepared to order from sustainable, organic, wild-caught, and grass-fed and local sources. Our spacious venue welcomes large groups, and our extensive drink menu is ideal for after-work drinks. Locals love our wild caught octopus & oven baked organic half chicken. Don't miss our widely entertaining bottomless weekend brunch and late-night offerings. It's an experience that will leave you craving more. Join us every Friday and Saturday evening from 10 PM to 2 AM for live DJ performances. Get ready to dance the night away to the electrifying beats of Latin music.
Depuis que Rafael Palomino-Sonora, le Chef exécutif et propriétaire du Sonora. a ouvert les portes de son restaurant latino-fusion, il a reçu de nombreux éloges provenant des clients, y compris un "Excellent" du New York Times. Ce chef créatif d'origine colombienne et auteur de cinq livres de cuisine, a depuis ouvert 8 autres restaurants qui couvrent trois États : New York, Connecticut et Pennsylvanie. Sonora, comme d'autres restaurants de Palomino, vous propose un excellent service et des plats appétissants qui sont jumelés avec une liste exhaustive de vins et de cocktails. Outre un service impeccable et un menu délicieux, la maison de deux étages de Sonora offre à ses clients la possibilité d'organiser un événement privé et de bénéficier d'un service de traiteur sur place et conçu sur mesure. L'endroit peut accueillir de 12 à 110 personnes.