A speakeasy in the lovely Nob Hill neighborhood, with delicious classic cocktails and tantalizing seasonal house libations. An incredible food menu that's small yet thoughtfully crafted. A dark and mysterious atmosphere is where you can enjoy weekly food and cocktail specials, while enjoying the weekly rotating local jazz musicians. If you're looking for the perfect getaway from the daily routine, Teddy Roe's is Albuquerque's best kept secret!
Le zinc est un bistrot animé à trois niveaux situé dans le quartier historique Nob Hill. Doté d'une ambiance urbaine ouverte, Zinc offre une gastronomie décontractée sur l'étage principale et la mezzanine. Pour ceux qui recherchent un spectacle passionnant, le bar offre des sièges donnant directement vue sur la cuisine. Le menu se concentre sur des mets américains de haute qualité, mais toujours abordables. Le restaurant utilise des ingrédients de saison, dont la plupart proviennent de producteurs locaux. Le Cellar Bar offre également une liste de vins et de cocktails haut de gamme pareille à celle servie à la mezzanine, mais dans une ambiance lounge plus intime avec un menu plus léger. The Cellar présente également la musique live le mardi, jeudi et samedi soir. Visitez www.zincabq.com pour les menus, les photos et les événements à venir!
At Mission Winery, our menu is a tribute to the vibrant flavors of New Mexico, skillfully intertwined with classic Americana dishes. We pride ourselves on sourcing fresh, organic ingredients from local farms and artisans, ensuring that every bite is a true reflection of our region’s bounty. Our culinary team artfully crafts each dish to pair seamlessly with our handcrafted wines, creating a dining experience that is as memorable as it is delicious. Imagine indulging in slow roasted baby back ribs with a red chile bbq glaze, green chile hush puppies, red chile fried chicken, or a green chile smash burger – all designed to highlight the unique flavors of New Mexican cuisine while elevating them with a contemporary touch.Every visit to Mission Winery is an exploration of the senses, where you can enjoy a curated flight of our award-winning wines or savor a leisurely multi-course meal. Each selection we offer is perfectly complemented by our wines.
Seasons 52 is a Fresh Grill and Wine Bar offering a seasonal menu that is naturally lighter and always flavorful. Our seasonal menus feature ingredients at their peak of freshness, oak-fire grilled or brick oven roasted (without a fryer in sight) to be naturally lighter and more flavorful. We also offer an extensive list of wines by the glass and bottle. Here, you'll always feel free to enjoy every bite, every sip, every moment. Lunch and dinner daily with happy hour Monday-Thursday from 3-6PM.
Level 5: On the top floor of Hotel Chaco experience a refined, chic, contemporary atmosphere at Level 5. Enjoy Albuquerque nightlife with magnificent panoramic views of the Sandia Mountains, downtown skyline and historic Old Town accompanied by creative culinary options.
Bénéficiant d'un emplacement idéal au nord de la I-40, au croisement du Louisiana Boulevard et de l'Indian School Road, le Ruth's Chris Steak House se trouve à quelques minutes du centre commercial haut de gamme ABQ Uptown Mall, du centre-ville de Winrock et de nombreux hôtels. Le Ruth's Chris propose une happy hour du dimanche au vendredi, de 16h30 à 18h30, pour 9 USD. L'élégante salle à vins et le coin repas privé ultra-moderne constituent un cadre exceptionnel pour les réunions d'affaires et événements sociaux. Que ce soit pour un dîner d'affaires, une célébration spéciale ou une nuit romantique en tête-à-tête, le Ruth's Chris Uptown Albuquerque vous fera vivre une expérience culinaire dont vous vous souviendrez longtemps. Un service de livraison de repas est disponible. Si vous souhaitez en bénéficier, veuillez en faire la demande au gestionnaire des ventes de repas privés.
Upscale Patio Bar and Restaurant Overlooking Old Town AlbuquerqueSeasons Grill in the heart of the Sawmill District in Old Town is a local favorite and a visitor's destination! The concept is driven by one core idea: take the best fresh and seasonal ingredients and prepare them in a casually elegant environment. The open kitchen's wood-burning rotisserie & grill creates an opportunity for signature dishes such as Kobe Ribeye Filet, Grilled Jumbo Sea Scallops and a daily fresh fish to be more than a meal, but an experience. We have a great Happy Hour Wednesday thru Friday on the Rooftop, including food and drink specials. Dine on the second story balcony or inside with open breezes! Seasons has an extensive award-winning wine list, a full bar and several private dining options for up to 100 people. For more information please visit us at seasonsabq.com or call 505-766-5100
Premier steakhouse de la vieille ville, le High Noon célèbre ses 40 ans d'existence passées à servir des steaks d'une qualité exceptionnelle, du gibier, des hamburgers avec du steak haché fait à la main et des petites assiettes de spécialités venues du Nouveau-Mexique, le tout dans un bâtiment historique construit en pisé dans les années 1700. Vous pourrez y déguster un repas ou bien des margaritas artisanales, une vaste sélection de tequilas, ainsi que des bières et vins soigneusement sélectionnés dans le charmant lounge Santos.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
Situé dans l'historique Hotel Andaluz, le MÁS Tapas y Vino du chef Ryan Numair est un bar à tapas et un restaurant offrant le service complet. Inspiré par des saveurs audacieuses, la riche histoire et l'exubérance de la cuisine espagnole, le MÁS réinvente tout en fraîcheur la cuisine traditionnelle espagnole, en mettant l'accent sur des aliments d'origine locale et des ingrédients et épices importés de haute qualité.