Welcome to Koko by Bakan.
Nestled in the natural tree canopy of Coconut Grove, our 6,000 square-foot indoor and outdoor restaurant & bar transports guests to Mexico with its sophisticated and artistic design, cacti garden, and outdoor bar & terrace. Our 170 seat restaurant & bar conveys a fun, lively and warm environment to enjoy a true Mexican experience - from our open view kitchen allowing guests to witness the art of handcrafted tortilla making to our spectacular display wall showcasing more than 400 mezcales and tequilas.
Come see Florida’s first Perry’s Steakhouse & Grille® location in Coral Gables. Located in The Shops of Merrick Park, Perry’s is merging ambiance, history and our award-winning, redefined steakhouse signatures with that of Coral Gables, including our award-winning menu, tableside presentations, vibrant Bar 79® and exceptional service. Showcasing our newest look complete with a large patio, fire element and both outdoor lounge and dining seating — Perry’s is the perfect place to soak up beautiful Florida weather. Perry’s Coral Gables is also embracing the community’s art focus and coastal heritage in parts of our design, including a gold barnacle art installation in the main dining room. We are so excited to serve the best of Perry’s to “The City Beautiful” in Florida!
A credit card is required as a policy of the restaurant. We do not charge the card at the moment; it is just a hold. If you do not show up for the reservation, we charge $25 per person. If you decrease the number of people in your party, there is no charge. You can cancel the reservation at no cost at least 3 hours before the reserved time on the same day."Experience the heart of Mexican culinary artistry at Maíz y Agave. Every reservation is a passage to a world where tradition and innovation meet on a plate. Our dishes, a vibrant testament to Oaxaca's rich gastronomy, celebrate the sacredness of maize, the core of Mexican cuisine. From our handmade tortillas, crafted with heirloom corn from our native fields, to our signature mole that dances on your palate, each recipe tells a story of heritage, passion, and the art of Mexican cooking".
Stumble upon the nostalgia of views once taken in by travel-goers enjoying a pre-flight meal and drink, while anticipating the thrill-seeking excitement of their adventure ahead. Inspired by the free-feeling love of travel, Bayshore Club Miami realizes vacation as a state of-mind, where guests will be swept away by unassumingly delicious food, a bar list to please any aficionado and an atmosphere that creates escape–even if only momentarily.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Le 94th Aero Squadron est le restaurant le plus romantique. Il offre une vue sur l'aéroport de Miami où les gens
de tout âge prennent plaisir à regarder les avions décoller et atterrir. Cet établissement s'inspire d'une vieille ferme française durant la Première Guerre mondiale.
Les murs sont tapissés de photos qui vous plongeront dans cette époque héroïque.
Le chef Gabriel Del Valles sert une délicieuse cuisine qui vous donnera envie de répéter l'expérience.
Il tente constamment d'innover afin de vous faire découvrir de nouveaux plats tout en vous faisant apprécier les incontournables qui figurent au menu.
Le menu propose des plats tels que le plus authentique gumbo de fruits de mer avec un « pot luck » au pain à l'ail, les rouleaux de homard du Maine, le mérou du golfe et les vidalias fumés du printemps, ainsi qu'une sélection en constante évolution d'huîtres très fraîches de la côte Est et Ouest.
Le brunch du dimanche sert une grande variété de mets internationaux incluant les fameux œufs Bénédicte, les gaufres belges,
le saumon fumé, les crevettes, les pattes de crabe, les jarrets d'agneau, les côtes levées, etc. Le champagne et les mimosas
sont servis à volonté.
Pour le repas du midi, profitez du buffet à volonté ou
commandez des plats à la carte.
Un arrêt s'impose dans cet établissement où vous pourrez savourer des mets exquis et faire de joyeues libations.
Se mariant à merveille avec son environnement, le Glass & Vine est une véritable représentation des ingrédients locaux du sud de la Floride. Vous dégusterez de riches saveurs fraîches, légères et d'une qualité raffinée. Le chef Giorgio, gagnant du concours Chopped Champion et nominé pour le prix James Beard, démontre sa créativité et sa passion. Le Glass & Vine est le premier restaurant ouvert dans un parc en Floride du Sud et le plus attendu à Coconut Grove. Il propose une élégante version contemporaine de la cuisine américaine, ainsi que des cocktails artisanaux signatures, des bières artisanales régionales et une carte des vins éclectique. Niché au milieu de la végétation luxuriante, dans la beauté sauvage de la nature, le Glass & Vine est un endroit où les faux-semblants disparaissent et où vous vous évaderez des distractions et du brouhaha de la vie quotidienne. Bienvenue au Glass & Vine !
Le restaurant Ariete est un nourrissant ajout à la scène culinaire de Miami. Il offre une expérience intérieure-extérieure sur une avenue bordée d'arbres luxuriants à Coconut Grove. L'Ariete propose une cuisine innovante dans un concept où l'Amérique rencontre le Nouveau Monde. Vous vous y sentirez comme dans un souper familial et convivial du dimanche. Le menu propose des plats et des petites assiettes à partager qui tournent autour d'un gril sur feu de bois. Parmi les choix, vous trouverez du foie gras et des bananes plantains, des charcuteries maison, du tartare de gibier et des beignes à l'orange avec marmelade d'ananas grillé. Les places sont sur le principe du permier arrivé, premier servi.
Set in a comfortable and inviting atmosphere, Doc B's Restaurant + Bar serves food made from scratch daily. Incorporating the highest-quality ingredients, the menu includes a variety of entree-sized salads,"very special” entrees, crave-worthy burgers and sandwiches, signature Wok Out Bowls™, housemade pizza, indulgent desserts and so much more. Doc B’s also impresses with an extensive craft beer, wine and spirits selection in addition to signature cocktails. No matter what occasion, the expansive menu truly offers something for everyone. With each location having its own personality, Doc B’s Coral Gables is located on the Miracle Mile at the intersection of Salzedo Street and offers an expansive bar area for mingling with friends.
Le Mexique, foyer de la poterie de Talavera, l'unique poterie fine du XVIe siècle, originaire de la ville de Puebla.
Cet authentique et raffiné esprit mexicain de l'art Talavera établit les bases de l'esprit du menu. Du « Huarache », un ensemble de mets délicats servis sur des tortillas de maïs, à une variété de spécialités régionales allant du Sonora à l'Oaxaca, du Michoacan à Puebla, du Jalisco au Yucatan.
Talavera, l'art du goût authentique et raffiné du Mexique.