The Porsche Experience Center Los Angeles is a cash-free establishment. Guests visiting Restaurant 917 or Speedster Café are welcome to use their AMEX, Diners Club, Discover, MasterCard, or Visa card. Located on the second level of the Porsche Experience Center Los Angeles, with stunning views of the driver development track, Restaurant 917’s sleek and modern setting echoes Porsche’s world-class design aesthetic. The name and decor were inspired by the legendary 917 race car, which gave Porsche its first overall wins at the 24 Hours of Le Mans in 1970 and 1971. Porsche Experience Center’s Restaurant 917’s refined yet approachable seasonal menu is composed of ingredient-driven dishes that merge diverse flavors, inventive techniques and playful compositions. A unique fine-dining experience worthy of a special trip or serving as the perfect finish to an adrenalin-packed day, it is also an unforgettable venue for special celebrations and meetings.
Idéal pour les steaks et bien plus encore ... Black Angus Steakhouse a bâti sa réputation en offrant l’authenticité d’une maison du steak à l’américaine que vous n’êtes pas prêt d’oublier. Nos chefs sont fiers de servir seulement des steaks Black Angus qui ont soigneusement vieilli, sont fraichement découpés, et grillés sur une flamme nue.
Nos différentes spécialités comprennent une variété de succulents fruits de mer, des côtes de bœuf désossées et notre fameuse côte de bœuf lentement grillée. Quel que soient vos désirs, notre objectif chez Black Angus Steakhouse est de vous offrir une qualité supérieure, un service chaleureux et une excellente cuisine. Il ne s’agit pas simplement d’une tradition – mais d’une passion que nous vivons tous les jours. . Black Angus offre une gamme complète d’aliments qui ont été traités pour répondre aux besoins diététiques des personnes sensibles au gluten. N’hésitez pas à demander conseil.
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
Welcome to the first ever multi-concept brewery and food experience in Torrance, California. With two breweries and four food concepts, not to mention a full bar, we have a little something for everyone. We are obsessed with great beer and craveable food and have created a community hub we think you’ll love. Pull up a chair and stay for awhile. #THEBREWSHALL
21 Square Bar + Kitchen, offering hand crafted coastal comfort cuisine. It's an upscale take on some of your childhood favorites. Our Bar and Lounge is equipped with six TV's, so watch the next big game, while enjoying our Monday-Friday "Coastal Hour." An outdoor dining area, complete with fire-pit, lounge seating, and tables overlooking the pool and provides the ideal destination to gather, connect and unwind.
Sur la plage, avec une vue sur l'océan Pacifique, The Strand House s'élève avec élégance et de façon iconique au-dessus des disjoncteurs. Comme dans une maison face à l'océan, les amis deviennent la famille et les étrangers deviennent des amis. L'espace intérieur / extérieur est élégant et spectaculaire et l'atmosphère est accueillante et décontractée.
le chef exécutif, Greg Hozinsky, présente un menu coloré de plats traditionnels exprimés avec des interprétations fraîches et excitantes. Il appelle son approche, "héritage moderne." Ici, les produits frais sont sélectionnés à la main des fermes locales. Chaque plat est créé avec des saveurs complexes, des textures subtiles et des finitions riches.
Le Fishing With Dynamite vous accueille dans un bar à huîtres et un restaurant de fruits de mer dans la baie du sud, là où se rencontrent l'est et l'ouest. Le chef et co-propriétaire David LeFevre propose une cuisine joyeuse et vivante dans le respect de la tradition.
Inspired by both Cabo San Lucas’ beautiful coast and Mexico City’s vibrant cosmopolitan neighborhoods, Esperanza’s thoughtful design blurs the lines between art and function. Masterfully designed by internationally renowned Islandic architect Gulla Jónsdóttir, Esperanza’s interiors reflect an elevated coastal ambiance that exaggerates the grandeur of a beach town villa.Chef Ray Alvarez oversees a menu featuring fresh interpretations of Sonoran cuisine while Head Mixologists John Fox and Kevin Williams developed Esperanza’s bar program to not only include delicious and playful cocktails, but the two have also created the largest tequila list and mezcal collection in the South Bay.
Le Manhattan Beach Post est un restaurant très intime qui a de l'âme, créé par le chef et co-propriétaire David LeFevre. Il propose un menu ludique et artisanal composé de petites assiettes à partager, de cocktails maison et de vins de petite production de South Bay.
Le Manhattan Beach Post est le fruit de quinze ans de travail, voyages et techniques finement peaufinées dans les communautés culinaires les plus dynamiques du monde par le chef David LeFevre, décoré d'une étoile Michelin. Réputé pour son expérience gastronomique et sa maîtrise des plats de fruits de mer au Water Grill, LeFevre revient à ses racines culinaires avec un menu plus rustique, conçu pour être partagé et servi dans un environnement courtois et accueillant.
At The Arthur J, beef is our passion. When you combine our ability to source the best beef in the world, cooking with an incredible natural wood fire grill, and friendly thoughtful service, an incredible quality steak is born. This is why we offer the best USDA Prime, True Japanese Wagyu, and Black Angus Beef. Unlike most pedestrian steak houses, Each one of our Steaks is cooked skillfully by our Grill Master over a stoked live fire with smoking white oak embers. Our steaks are available both wet-and dry-aged and well as Bone-in, grilled to perfection our magnificent J&R Woodfire Grill.