The home of the original gourmet burgerWe’ve been making them our way since way back in 2001. Whether we’re flame grilling the best cuts of British beef, farm fresh chicken or purely plant-based, we’re all about the flavour. Toppings, we stack them high. And Sauces, we’re famous for them.Masters of the medium rareAnd it starts with the meat. But not just any. Ours are 100% British, grass-fed, hand-selected cuts of chuck, brisket, flank and 30-day dry-aged steak, chargrilled just how you like it. Finished to perfection with a fresh artisan bun, a choice of flavour-stacked toppings and our famous homemade sauces.Earn rewards with the GBK appJoin the GBK gang where you can earn rewards as you eat burgers! Our app is loaded with a whole host of meaty features, adding even more flavour to your GBK experience.
MESTIZO is the concept of a group of Mexicans to bring to London a restaurant-bar offering a fine and authentic Mexican cuisine. The name MESTIZO suggests “mezcla” or “fusion”, a term that was utilised principally to designate the descendents of indigenous Mexicans with Spaniards.This is our second venue in London. Our mission at MESTIZO is to bring to London the best that Mexican food has to offer.Euston - Madrid - Chelsea - Mexico
The Blues Kitchen est un incontournable de Londres en matière de blues et de rock'n roll. Servant une authentique cuisine à l'âme américaine et détenant une sélection de plus de 80 bourbons différents, attendez-vous à de la musique blues live 7 soirs par semaine et à faire quelques pas de danse jusque tard dans la nuit les week-ends!
Fondé il y a plus de 20 ans, le légendaire Big Easy Barbecue and Lobstershack combine le meilleur de la cuisine américaine faite en utilisant des ingrédients de qualité avec une impressionnante carte des vins, margaritas givrés et de la musique entraînante en direct à tous les soirs.
Célèbre pour ses homards du Maine de premier choix, Big Easy offre jusqu'à 6 livres de ce précieux crustacé accompagné d'un cocktail de homard, petits pains au four, le tout à un prix incroyable. Ils ont envoyé leurs experts pêcher au chalut le long de la côte atlantique pour les meilleurs et les plus savoureux fruits de mer les livrant directement au coeur de Chelsea à tous les jours, permettant aux clients de déguster des crevettes géantes rôties sur le grill, du crabe de l'Atlantique et de la chaudrée de palourdes de la Nouvelle Angleterre. Attendez-vous aussi à des steaks de Longhorns vieillis de 21 jours, reconnus pour leur viande maigre, goûteuse et persillée, ainsi que des fajitas, des ailes de poulet vaudou et des côtes de boeuf viandeuses fumées maison badigeonnées d'une sauce barbecue spéciale.
Avec une atmosphère bourdonnante, d'énormes portions et des cocktails fantastiques, il est impossible de ne pas s'y amuser.
Previously known as BBQWhiskyBeer back in our pop-up days, we have continued to cook using smokers, a charcoal oven and over fire on a grill. The menu takes influence from barbecue all over the world, smoking, roasting, charring and grilling, inspired by the smoked meats of great American pit masters; but cooked with a Modern British touch. Alongside the barbecue we are renowned for our incredible burgers - particularly our Burger of the Month (BOTM) which, as you can guess, changes every month. We also offer vegetarian and vegan options for our barbecue and burgers, and have incredible value mid-week offers to tempt you out on a Monday night!