Savour reimagined Mexican cuisine that pairs bold flavours with organic ingredients. Madera at Treehouse London is open for breakfast, lunch, dinner and weekend brunch.
Welcome to Catalina's!Situated right next to the BT tower in Fitzrovia, our cosy restaurant serves street tacos in the true style of the traditional Mexican cuisine. Inspired by his grandmother Catalina, our chef David prepares his delicious food using our barbeque grill. Enjoy slow roasted brisket, tender chicken or specially prepared jackfruit while sipping on one of our Tequila-based cocktails or refreshing mocktails or maybe some original Mexican Mango Soda. Come with friends and treat yourselves to a massive platter of nachos with homemade nacho cheese, guacamole, salsa and more bits and bobs that are sure to get your mouth watering ready for our street tacos.We have created a friendly, intimate atmosphere with lots of attention to detail and we can assure you, we've all been painting, tiling and getting our restaurant all ready for you!Make sure to book your table to secure your spot, but don't be discouraged if you don't get around to it, walk-ins are welcome!
Hard Rock Cafe is a global phenomenon with 185 cafes that are visited by nearly 80 million guests each year. The first Hard Rock Cafe opened on June 14, 1971, in London, England, and from there the brand has expanded to major cities and exotic locations around the world.
BBQ & Lobstershack (barbecue et restaurant de homards). Le Big Easy Covent Garden est un point de repère local à Londres avec une clientèle internationale. Dégustez du barbecue fumé maison, des homards frais importés, des biftecks et des margaritas accompagnées de la musique.
Un des restaurants les plus réputés de Covent Garden, Maxwell's Bar & Grill a ouvert au début des années 1980 et marche encore fort.
Réparti sur deux étages et jouissant d'un emplacement privilégié sur James Street au cœur de Covent Garden, Maxwell sert un menu de classiques de style américain testés et approuvés : des coupes de steaks de première qualité, des hamburgers, des « potato skins », « surf 'n' turf », du poisson frais et des salades légères.
Le décor est un clin d'œil à nos amis d'outre-atlantique doté de boxes en cuir moelleux et d'enseignes au néon sur le mur.
Le bar à cocktails de Maxwell est un véritable succès grâce aussi à ses barmans qui mélangent une multitude de cocktails classiques.
Le Smith & Wollensky de Londres est le premier steakhouse de ce nom en dehors des États-Unis.
Il propose des steaks vieillis à sec de qualité USDA ainsi que de la charcuterie britannique et irlandaise,
des fruits de mer de qualité et des vins récompensés.
Le Mestizo est un restaurant mexicain ouvert en mars 2005, le premier à proposer une cuisine mexicaine authentique à Londres. Ce restaurant élégant sert une cuisine traditionnelle. Les propriétaires, les chefs et le personnel étant d'origine mexicaine, il est donc probablement le restaurant mexicain le plus authentique de Londres. Leur bar à la décoration raffinée comprend plus de 260 variétés de tequila et de mezcal et a été déclaré par le magazine Travel & Leisure comme le bar à tequila le « plus sexy » d'Europe. Le bar-salon Mestizo, situé au sous-sol, doté d'une atmosphère différente, est disponible pour l'organisation de cocktails, des lancements de produits, des repas ou des événements privés et d'affaires. Notre jeudi mexicain (Jueves Mexicano) est une réunion hebdomadaire populaire parmi les jeunes (et moins jeunes) mexicains de Londres pour savourer des tacos fraîchement préparés dans notre taqueria, écouter de la musique mexicaine, danser et profiter des prix avantageux sur nos boissons. Mestizo! - Le Mexique se fait une place à Londres.
Barbeque grew up in the South of the USA where cooks learned to slow roast cuts of meat over fire pits to make them tender. Exposure to the smoke of the smouldering wood added a distinctive smoky taste to the meat. The process could take many hours, leaving the meat tender and juicy.Our award-winning smokers have been imported from the USA and are built to recreate the cooking process of those original fire pits. We smoke for up to 16 hours using the traditional American woods of hickory and mesquite to give a full smoke flavour.
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.Please note: The last booking for children under 16 is 6pm