Beech is an all-seasons remake of an iconic Jamestown gathering place. Conceived by a group of Jamestown locals who wanted to give their community a restaurant that feels like home. Kevin and his team are serving up inspired creations across 5 dining areas that run the gamut from a lively bar scene to intimate, twinkle-light dining. Requests for seating, be it outdoor seating in season or room requests during the colder months is a request only and not guaranteed. Beech will try and accommodate your request if there is seating available at the time of your reservation.In case of inclement weather, Beech will make every effort to accommodate reservations and move the reservation inside, however such accommodations cannot be guaranteed based on Beech's inside capacity. Beech reserves the right to cancel reservations in the event of bad weather.
Our Table Jamestown: A small-town restaurant with a big heart and great food. Executive Chefs Marc Alexander and Marla Romash bring to Our Table every bit of their culinary experience, creativity, and skill -- Chef Marc on the savory, Chef Marla on the sweet. Our menus will change to highlight the freshest vegetables, produce, and tastes of each season, offering familiar, favorite dishes with the highest quality ingredients and new culinary twists. If you’ve never been to Jamestown, we can’t wait to welcome you.And if you know Jamestown, we can’t wait to give you another reason to visit.
Located in beautiful historic Jamestown, overlooking Narragansett Bay and the Newport Bridge, JB's offers indoor and outdoor dining with the best views around.Come and check out our seasonal menus, our expansive outdoor space, and amazing views. We offer private dining spaces, a full bar, two waterfront outdoor dining spaces, a waterfront dog-friendly patio and much more!
Bar 'Cino (we say "chee-no") is an informal neighborhood spot in the heart of Newport's historic Washington Square with cuisine inspired by Italy. Open nightly for al fresco dining, takeout and delivery.
Au White Horse Tavern, nous nous efforçons de créer une nouvelle expérience culinaire contemporaine dans le plus ancien restaurant d'Amérique. Comme les générations avant nous, nous servons du poisson frais, des palourdes et des homards de la baie de Narragansett ainsi que des produits fraîchement récoltés dans les fermes de la région de Rhode Island. Nous avons rejoint la scène culinaire dynamique de RI pour vous servir les meilleurs fromages artisanaux, miels, morceaux de bœuf et du poisson local fraîchement pêché - le tout dans une taverne coloniale ouverte depuis plus de 350 ans. Alors venez nous rendre visite pour goûter au Rhode Island du XXIe siècle dans notre taverne du XVIIe siècle. Vous ne serez pas déçu ! Une tenue correcte est exigée, de type country club ou tenue d'affaires décontractée avec chemise. Les vestons ne sont pas obligatoires. Veuillez retirer votre chapeau en entrant dans notre établissement et éteindre votre téléphone portable pour ne pas déranger les autres personnes. Merci !
Quintessence même du repas en plein air de Nouvelle-Angleterre, ce restaurant possède une pelouse vallonnée emblématique et intemporelle de Newport. Depuis des décennies, résidents et touristes viennent goûter à sa cuisine régionale, ses fruits de mer frais et ses boissons tout en admirant la superbe vue. Tout au long de l'année, le Lawn est ouvert tous les jours pour le dîner et pour le brunch du dimanche accompagné de concerts. Le souper est proposé du dernier lundi de mai au deuxième lundi d'octobre environ. En saison, la terrasse située plein ouest vous permettra d'admirer le coucher de soleil et les courses de voile, tout en appréciant la brise de l'océan. En hiver, le Lawn vous servira le même menu dans le confort de sa demeure de caractère historique. Les réservations sont possibles pour les tables de dîner et de brunch. Le souper, le bar de la terrasse et les chaises Adirondack sont attribués sur la base du premier arrivé, premier servi. Les demandes spéciales sont les bienvenues et les hôtes s’efforceront de vous répondre au mieux, bien qu'ils ne puissent garantir l'attribution de tables particulière à l'avance. Venez partager cette merveilleuse expérience !
A Newport Landmark, Brick Alley Pub has been voted both Best Restaurant and Best Bar in Rhode Island.With a diverse menu offering including a Bon Appetit-voted best lobster roll in America and award-winning burgers, Brick Alley is the perfect spot for a family dinner, a date or a night out with your friends.
Pull back the portico curtains and step into the historic downtown Newport mansion once owned by businessman Alfred Gwynne Vanderbilt that has been reimagined as a glamorous social hub with a culinary secret to discover at every turn. From an intimate dining room with an intriguing menu of savory local dishes to the sun-dappled Conservatory and dining al fresco in The Garden, the dining scene at The Vanderbilt is crackling with alluring eccentricities just waiting to be explored.Important Notes: Reservations are held for 15 minutes beyond the scheduled arrival time, and during peak service hours you may not be seated until your entire party has arrived. Once your party is assembled, we will offer you the next available table for a party of your size. Also, we do our utmost to accommodate all guest requests upon check-in, but unfortunately cannot guarantee any particular seating preferences.
Posant un nouveau regard sur la cuisine américaine, à base d'ingrédients de première qualité, le Jo's American Bistro propose un cadre haut de gamme avec une atmosphère décontractée et confortable. Vous pourrez déguster des fruits de mer délicieux, plusieurs plats sans gluten, ainsi que des viandes naturelles, élevées si possible sans hormones et antibiotiques. Un menu à tarif fixe est servi du dimanche au mercredi, tandis qu'un menu de bar à moitié prix est disponible pour le souper du vendredi au dimanche.