Aloha, we are open daily from 7:00am to 11:00pm and are located on the waterfront of Waikiki Beach inside the Outrigger Reef Waikiki Beach Resort. We accept reservations & reserve a large amount of space for walk-ins. If your desired reservation is not available, please join our waitlist in person daily. Happy Hour is available daily from 3:30pm-5:00pm (excluding select holidays). Our chef driven concept is led by the classically trained, award winning chef, Peter Merriman. Peter is a culinary pioneer and one of the founders of Hawaii Regional Cuisine. He has always been inspired by the people and products around him and this spirit has lead the movement to look at food in Hawaii in a new light. Monkeypod Kitchen by Merriman embraces this passion! Each item on the menu demonstrates our commitment to craft and showcases high quality, socially conscious ingredients, creative preparations, and perfect execution.
Le Tommy Bahama Restaurant & Bar propose un environnement tranquille et une excellente cuisine, en mettant l'accent sur l'hospitalité afin de rendre l'endroit idéal à la détente tout en profitant d'une expérience culinaire unique. Vous aurez l'impression de vous évader, que vous soyez en vacances ou que vous fassiez une pause pendant votre vie quotidienne.
Le Wolfgang steakhouse, tenu par Wolfgang Zwiener à Waikiki, constitue vraiment une expérience, grâce à de délicieux steaks de qualité USDA vieillis à sec, une grande variété de fruits de mer frais, un service excellent et authentique ainsi que deux salles à manger privées magnifiquement conçues. Si vous souhaitez organiser une célébration ou un événement spécial, le Wolfgang’s Steakhouse est l'endroit idéal. L'équipe pourra vous aider à prendre des dispositions particulières si vous désirez faire de votre rassemblement un moment inoubliable. Allez là où manger est un régal luxueux et réjouissant. Le New York Times vante « la viande créée représente une variété de choses merveilleuses à la fois... ou en succession rapide... croustillantes, tendre, fumée... Elle conduit à une sorte d'euphorie et à une pointe de culpabilité » pour la grande cuisine, le service et un cadre élégant, venez au Wolfgang's Steakhouse ».
A pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Situé au 3ème étage de Neiman Marcus, le Mariposa Restaurant, lauréat du Hale'aina Award, offre une vue spectaculaire sur l'océan. Créé par le chef Marc Anthony Freiberg, le menu propose une cuisine issue du célèbre héritage de Neiman Marcus, alliée à la généreuse et originale cuisine du Pacifique.
* All members of your party must be present at the time of arrival to get seated**Situated on the 3rd floor of Queen Kapiʻolani Hotel, Deck. features panoramic views of the iconic Diamond Head! This open-air venue provides a stunning backdrop for the chef’s American Pacific inspired menu, fresh handcrafted cocktails, locally brewed beers as well as a vast selection of wines. DECK. keeps it fresh, incorporating locally sourced and sustainable ingredients wherever possible through partnerships with local farms, ranches, distilleries, and breweries. By day DECK. is perfect for lite island inspired faire surrounded by lush landscape and unforgettable views. At sundown, DECK. transforms into the best place to enjoy dinner, cocktails, and party under the stars in Hawaiʻi.
Introducing Waikiki’s latest culinary delight, 100 Sails Restaurant & Bar, offering signature views of Ala Wai Harbor and the ocean beyond as well as breathtaking front row seats to Hawai‘i’s most spectacular sunsets. A renewed focus on island fresh cuisine promises to elevate the entire dining experience.Experience a fresh active bar serving as the centerpiece of the restaurant. Enjoy tasty small bites throughout the day and craft cocktails in the evening.Dinner Buffet is offered on Thursdays-Sundays.
House Without A Key open nightly for dinner (reservations) and Sunset Cocktails (walk in basis) at our terrace with Hawaiian Entertainment.Breakfast Buffet from 7:00am - 10:30am. Lunch from 11:30am - 4:00pm. Cocktails and Dinner from 5:00pm - 9:00pm.House Without A Key is a distinctive open-air restaurant providing more casual fare and nightly Hawaiian music. It’s Halekulani’s gathering spot for informal meals and our signature Mai Tai.House Without A Key is happy to announce, The Waitiki 7 performing live in person May 24 & 25, 2024. One Show each day. This is a free show, Reservations are required, call 808.518.2019 to reserve your seats today. Food and Beverage offerings will be available for purchase. Show starts at 6:00pm both days. Guests are asked to arrive by 5:00pm.
Enraciné dans le mouvement local de la ferme à la table – un lieu où la saisonnalité et la tradition culinaire sont célébrées en tandem.
À la fois Hawaï et Brooklyn. L'atmosphère d'une brasserie mêlée à une sensibilité insulaire décontractée – une célébration et un hommage à l'ensemble des plats et boissons plébiscités par tous.
Aménagée avec du bois récupéré, dans un bâtiment historique de Chinatown, cette ferme hawaïenne urbaine baignée de lumière naturelle affiche une cuisine ouverte, un mur végétal luxuriant et des murs de brique. Le bar propose des cocktails classiques et modernes de réalisation artisanale ainsi qu'une carte des vins élaborée avec soin.
Le Hau Tree Lanai est un joyau de la restauration récompensé par le prix « Top Write In » (choix des consommateurs) d'Hale Aina/Honolulu Magazine du meilleur brunch en 2013, par l'OpenTable Best View (meilleure vue) en 2013, par la médaille d'or Hale Aina du meilleur repas en plein air (Best Outdoor Dining) en 2010 et enfin par la médaille d'argent du Best Restaurant to Take Out (meilleur restaurant où sortir) de Town Guests en 2009. Situé sur le côté paisible de la plage de Waikiki, cet établissement offre des vues imprenables dégagées sur l'océan et sur les couchers de soleil romantiques. Vous apprécierez votre repas dans un cadre idyllique, décontracté et élégant. Vous savourerez des fruits de mer, de mahi-mahi, de l'opakapaka et du thon ahi préparé dans 5 styles différents ainsi que du bœuf naturel (provenant du Harris Ranch), du filet mignon, du New York Rib Eye Steak (bifteck de faux-filet) ou encore des Colorado Lamb Chops (côtelettes d'agneau). La carte des vins attractive affiche des prix raisonnables et un service d'assistance est assuré afin de vous permettre de conjuguer au mieux la nourriture et le vin.