Situé dans le célèbre Turnberry Isle Miami, le restaurant BOURBON STEAK Miami incarne la variation moderne de Michael Mina du steakhouse américain classique. Un des steakhouses préférés du sud de la Floride, le BOURBON STEAK prépare une cuisine américaine contemporaine en privilégiant les meilleures coupes de bœuf entièrement naturel, biologique et sans hormones, et les fruits de mer les plus frais provenant du monde entier. Le restaurant propose également une cassolette de homard créée par Michael Mina, ainsi que des frites à la graisse de canard, toujours aussi populaires et nommées Meilleures frites des États-Unis par le U.S. News & World Report.
Le design remarquable du BOURBON STEAK a été créé par la firme d'architectes et de design renommée internationale Tony Chi and Associates. Une boîte vitrée dynamique haute de douze pieds vous accueille de façon spectaculaire dans le magnifique restaurant de 7 600 pieds carrés. Vous y trouverez The Tavern, un espace de restauration décontracté alimenté par l'énergie d'un bar adjacent, une cave à vins et un lounge, une grande salle à manger glamour munie de murs en miroir scintillant et une salle à manger privée installée dans un espace vitré exclusif.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Located at Esplanade at Aventura, JOEY Aventura brings a unique and refined dining experience to Miami's exuberant atmosphere. This modern oasis spans two levels indoors, and features a large patio. Step into our 241-seat dining room, featuring floor-to-ceiling windows, natural wood and stone elements, cascading greenery, and captivating lighting installations. Adorned with commissioned artwork from celebrated artists Elsbeth Shaw and Valerie Capewell, the restaurant's design harmonizes with Miami's vibrant spirit.
An American-inspired kitchen and bar, Corsair’s contemporary cuisine attracts those looking for lighter comfort food. Its open kitchen offers authentic creations designed to satisfy your palette in a friendly, sophisticated setting. Beautifully designed, the casually elegant environment flows onto an outdoor patio overlooking a scenic tropical oasis and the resort's acclaimed championship golf courses. Dine at your leisure or stop by for the famed Sunday brunch, now offering something new on the menu 52 weekends of the year. Enjoy a bountiful arrangement of breakfast classics plus endless Mimosas or Aperol Spritz on Sundays 11.30 am-3.00 pm.Please note: Grace period of 15 minutes for each reservation. Reservations of 6 or more will require a credit card hold. In the case of no show or cancellation within 24 hours of the reservation you will be charge $15 per guest as a no show/cancellation fee. Thank you and we look forward to seeing you!
Le Juniper On The Water vous accueille dans un beau restaurant américano-méditerranéen situé sur la voie navigable intérieure de Hallandale Beach. En raison de son emplacement, il bénéficie d'une atmosphère très relaxante, confortable et accueillante. Il comprend une terrasse extérieure couverte où vous pourrez profiter du coucher du soleil. Le Juniper On The Water est accessible sur réservation. Adapté aux personnes à mobilité réduite, il est doté d'un parking avec service de voiturier. Un happy hour est organisé tous les jours. Vous pourrez y savourer des cocktails faits maison. Pour votre repas, vous pourrez choisir entre le poulet rôti, les moules Freitas, le jarret d'agneau, la poitrine de porc ou la paella aux fruits de mer. Le bar sert de délicieux cocktails, des bières locales et importées, du champagne ainsi que du vin rouge, blanc, rosé et mousseux.
Le Juniper On The Water est l'endroit parfait pour accueillir de grands groupes, des réunions d'affaires, des occasions spéciales, des repas romantiques et des repas en famille. Vous pourrez profiter d'une vue panoramique depuis la terrasse et les baies vitrées de la salle à manger.
Dine in decadence with cuisine designed by chef Bryan Doell. Savor locally-inspired dishes like the mint glazed Lamb Chops, 10 oz angus center cut filet mignon, 18oz angus ribeye steak. Top seafood items include a 9 ounce Faroe Island Bakkafrost Salmon, with a delicious, rich taste that melts in your mouth; a colossal crab meat cocktail appetizer that lives up to its name; and a Key West style crab cake with real Key Lime aioli. Hang out with friends or your favorite entertainer and unwind over a couple of drinks, and experience the South Florida lifestyle.
With breathtaking views of the legendary Gulfstream Park racetrack, Ten Palms offers live Thoroughbred racing action and an outstanding dining experience. Wager from the comfort of your seat while you watch the excitement of live racing and real-time simulcasts from all over the world.$50 Minimum
Le Morton's The Steakhouse, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA ainsi que du poisson frais, du homard et du poulet. Le menu propose toute une sélection de pièces de bœuf, notamment un chateaubriand de 680 grammes, la spécialité de la maison, un contre-filet de 450 grammes et un filet mignon de 340 grammes.
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Firebirds Wood Fired Grill is located at Dania Pointe in Dania Beach. We are an American Restaurant and Steakhouse known for our scratch kitchen, bold flavors and inviting atmosphere. Enjoy our signature menu items including hand-cut, aged steaks and fresh seafood or our specialty crafted cocktails and select wines. Join us for Brunch Saturday and Sunday starting at 11am and Happy Hour and enjoy Bar Bites and Drink Specials in the FIREBAR® and on the Patio from 4-6:30PM Monday - Friday. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price.