As the saying goes, “Mi Casa es su casa…my home is your home.” Mi Casa is your home away from home. At Mi Casa, we aim to share an upscale experience where the Mexican border intersects with the passion, cooking and flavors of TexMex and the American Southwest. Our culinary team brings a fresh perspective to border cuisine as it evolved in the USA through the creative energy of the immigrants who imported these vibrant food cultures.BERESOVSKY’S DELI AT MI CASA!Deli by Day, Tex-Mex by Night!Join us Monday-Friday, 11am-3pm starting Wednesday, June 12th and get your deli fix!
Enjoy Mexican cuisine at Alero in Dupont Circle. Welcome to the animated Mexican ambiance and munch on our delicious fajitas. Alero has it all from nacho platter, fried plantains, to fajitas, burritos, tacos, and everyone’s favorite the Mexican seafood paella. Make sure to bring family and friends to savor Alero’s Margarita Tower, Pancho Villa. We offer a variety flavorful tequila, beers, and cocktails. This eatery and bar is an ideal spot for hanging out, dating nights, and just to purely have fun!
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Le MXDC Cocina Mexicana de Todd English propose une cuisine mexicaine avec une touche moderne. Le restaurant est situé sur la 14th Street, à un pâté de maisons de la Maison-Blanche et à quelques pas du Washington Monument.
Son bar, avec ses nombreux choix de cocktails et de tequilas, est l'espace idéal pour des Happy Hours.
Le décor et l'ambiance du MXDC en font la destination parfaite pour une soirée romantique, un souper en famille ou pour accueillir une réception privée ou d'affaires.
Créé par Todd English, le menu du MXDC propose de petites assiettes, des plats principaux et des plats de style familial. Il met en vedette des aliments traditionnels des différentes régions du Mexique. La sélection de tacos comprend le flanc de porc, le mahi-mahi à la bière et le carne asada. Parmi les autres favoris du restaurant, vous trouverez le jarret d'agneau au sept chilis, la soupe tortilla et les quesadillas ouverts.
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Le chef Richard Sandoval vous invite à venir pour un verre à El Centro, D.F. où vous pourrez apprécier une authentique cuisine mexicaine et de fines tequilas qui sont servies dans trois espaces trépidants. En remontant à ses racines, le chef Richard Sandoval, reconnu internationalement, a créé El Centro DF à Washington DC pour présenter les saveurs mexicaines authentiques et les plats traditionnels qu’il a tant apprécié lorsqu’il grandissait. Le restaurant trépidant dispose de deux étages à Georgetown, avec un patio arrière, et il abrite également plus de 300 tequilas, mezcals aux côtés de boissons artisanales d'inspiration mexicaine.
“Mi Vida” translates to “My Life.” However, in Mexico, “Mi Vida” means much more. “Mi Vida” is a term of endearment bestowed on close family and friends to signify love, care and importance. When one says, “Mi Vida,” they are telling someone special how much they mean to them. MI VIDA describes how we feel about our team and our guests. It is our expression of Mexican culture and cuisine as interpreted through the lens of Chef Roberto Santibañez. Our menu is rooted in the history and culinary tradition of Mexico while exploring the ever-changing boundaries of this vibrant and evolving cuisine.
Welcome to Johnny Pistolas! Your ultimate destination for Mexican cuisine, a vibrant bar experience, and a versatile event venue. Whether you're joining us for happy hour, indulging in brunch, or attending a special event, we guarantee a memorable time awaits you.