Le 220 Merril est un restaurant chic haut de gamme de Birmingham, dans le Michigan, spécialisé dans la cuisine américaine.
En été, vous profiterez d'une terrasse où vous pourrez prendre vos repas tout en assistant à un concert.
Le restaurant propose également un brunch du week-end le samedi et le dimanche, de 10h30 à 15h00.
Du lundi au vendredi de 15h00 à 18h00, vous aurez la possibilité de déguster l'un des meilleurs happy hours de Birmingham, incluant un menu avec amuse-bouche et cocktails à 7 USD, composé de tartare de thon ahi au sésame, de calamars épicés-sucrés, d'agneau, de spiritueux raffinés et bien plus encore.
Grâce à ses élégantes salles à manger, le 220 Merril est l'endroit idéal pour organiser des fêtes privées, des événements spéciaux et des conférences d'affaires.
Récompenses et distinctions :
"Prix d'Excellence" de 2016 du Wine Spectator
"Meilleur bar pour faire affaire" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur barman" de 2016 du Hour Detroit
"Meilleur choix" de 2015 pour ce site
Hyde Park Prime Steakhouse is an award-winning, prime steakhouse specializing in aged USDA prime steaks. Located in the heart of Birmingham, Detroit’s most popular pedestrian-friendly suburb for dining and shopping, the restaurant offers a chef-inspired menu featuring variations of its legendary aged prime steaks, daily chef’s fresh fish features and great seafood. Walking distance to the Palladium, Birmingham 8 Theater. Award-winning menus, the extensive wine list and impeccable service are why Hyde Park Prime Steakhouse is metro Detroit’s top-rated fine dining restaurant for intimate dinners, special occasions, business meetings, corporate events and small receptions.
Brought to you by the Tallulah Group, we’re thrilled to be on this journey with you. Awaken your senses through an alluring ambiance and bold flavors. ZANA translates to ‘fairy of the mountains’, derived from Albanian folklore. All of our ingredients are sourced with sustainability at the forefront of our relationships, as this is the essence of who we are. We’re honored to share our culinary art with you. Come for the ambiance, stay for the food.
Autrement dit - TALLULAH est née d'un amour pour la nourriture, le vin et les gens. Un lieu accueillant qui sert de la nourriture "propre" et des vins soigneusement choisis, dans un espace d'une élégance décontracté. Le chef Nick Geftos conçoit des menus saisonniers respectant la tendance culinaire appelée 'de la fourche à la fourchette'. Un réseau d'agriculteurs et de fournisseurs locaux permet d'assurer des ingrédients frais et de qualité supérieure. Avec l'aide de sommeliers locaux, le propriétaire Mario Camaj, a créé une carte des vins particulièrement variée. L'équipe de service est aussi engagée envers la passion pour la nourriture et le vin, de sorte que le service est toujours impeccable et chaleureux. Cheers!
We are a unique gastropub that offers reimagined classics of continental cuisine, craft libations, and a wine list for the enthusiast. We believe life is meant to be enjoyed, and our social establishment is the place where people can gather to enjoy a great drink with epicurean food.Birmingham Pub brings a sophisticated twist to the classic gastropub experience. Our inviting ambiance is casual, yet sexy and quite comfortable with an eclectic mix of luxe touches and urban chic details. Life’s simple pleasures – an after-work cocktail, a perfectly grilled New York strip, and fine wine – are richer, trendier, and exciting at Birmingham Pub. Join us in this high-energy atmosphere where luxury is all about enjoying every moment to its fullest with friends, colleagues, and the people you meet while you’re here.
She is our common ground, our planetary mother & provider, but most importantly - the best cook and host. Welcome to Terra - where our goal is to create an unforgettable dining experience where every bite and sip tells a story of craftsmanship, passion and a love for bold flavors. Whether you're joining us for a casual meal with family and friends or an intimate celebration, we invite you to explore the vibrant flavors of Terra in an atmosphere that is warm, welcoming, and always exciting.