One of the best restaurants in Maryland is located just two miles from I-95 exit 74 at Mountain Branch Golf Course - 20 minutes from Baltimore.Constructed out of three acres of Oregon’s finest Douglas Fir, the historic-looking timber-pegged post and beam structure has high ceilings, multilevel architecture and a magnificent view. The Grille & Pub at Mountain Branch is a favorite for relaxing after a round of golf and is an ever-popular destination for lunch, dinner and late night. Spacious patios afford dining al fresco when the weather is mild. And when winter winds are blowing, a large fireplace keeps the inside warm and cozy. The American-classic menu offers a diverse mix of tastes, including soups, salads, and sandwiches as well as fresh fish, crab cakes and Angus beef. Our chefs take pride in keeping the offerings creative and interesting - taking full advantage of fresh seasonal ingredients.
*If you prefer to have steamed crabs please specify desired size and quantity when making your reservation so we can do our best to accommodate. Requests are not guaranteed. Please call the day of to confirm your request.*Voted Best Crabs in Baltimore the past 10 years in a row! Available year around! Conrad's prides itself in the use of local seafood, meats, and produce as well as being True Blue certified! We're more than just a crab house, our seasonal menu prepared by Chef Lancelotta offers the ultimate Maryland seafood experience. From fresh fish, seasonal raw oysters on the half shell, fresh local soft shell crabs, or everyone's favorite Conrad's crab fries, there truly is something on the menu for everyone! Kid friendly with an outdoor playground!
Reinvention and attention to detail have kept us in business for 40 years. We are honored to serve this community from this location since 2019 with many more happy years to come. See what our team, led by Chef Fabricio and our General Manager Josh, has to offer you. This restaurant is our home and we treat our guests with this philosophy in mind. Thank you!
Upscale casual restaurant and bar with fresh fish, steaks and many other chef-driven made-from-scratch food offerings. Private dining spaces available.
Le One Eleven Main est un restaurant américain contemporain qui propose un menu du souper raffiné et rustique, qui met l'accent sur les produits de saison. Le menu est divisé en petites assiettes et en plats de résistance. L'établissement sert également de délicieux desserts faits maison, qui changent constamment tout au long de l'année. Vous retrouverez au bar des cocktails maison et classiques, de même qu'une carte des vins éclectique et accessible. La sélection de bières propose une belle variété de bières d'importation, de micro-brasseries, de brasseries locales et quelques grandes marques parmi les préférées. Le One Eleven Main sert un brunch à la carte décontracté, le dimanche de 10h à 14h. Le code vestimentaire est plutôt élégant et décontracté. Les chapeaux et casquettes pour hommes ne sont pas acceptés. Vous pouvez contacter le restaurant par courriel pour toute demande de renseignement.
A new Local Favorite, we bring you craft spirits & provisions. Join us in our Bar or comfortable Dining Room for Lunch, Dinner, or any special occasion to enjoy our Chef's masterpiece menu, featuring local favorites & a modern twist on classic comfort food, paired with small batch craft distills & brews. Congratulations to our very own "Amanda Wiley"who won Best Server of the Year for 2022 at the Restaurant Association Gala.....................................PLEASE MAKE A NOTE IF YOU ARE HERE TO SEE A BAND..................................................................PLEASE CHECK WITH THE RESTAURANT TO SEE IF THIS IS A TICKETED EVENT & CALL THE RESTAURANT - DO NOT MAKE RESERVATIONS ONLINE. THANK YOU
Le Maryland est célèbre pour ses gâteaux de crabe, le restaurant By The Docks est réputé pour ses grosses parts de gâteau de crabe de 230 grammes. Il propose des ingrédients frais, des fruits de mer exceptionnels, des steaks et des pâtes préparés par ses chefs. Le menu comprend notamment des côtes-levées de dos de porcelet, des côtes de bœuf rôties lentement, des steaks coupés à la main et des spécialités poêlées. Toutes les sauces, soupes et vinaigrettes sont élaborées de A à Z. Le restaurant By The Docks accueille les familles et les grands groupes. Vous pouvez effectuer votre réservation sur ce site ou appeler avant votre arrivée pour une réservation express.
**If you prefer to have steamed crabs please specify desired size and quantity when making your reservation so we can do our best to accommodate. Requests are not guaranteed. Please call the day of to confirm your request.**Voted Baltimore's Best crabs 10 years in a row! Available year around! Conrad's prides itself in the use of local seafood, meats, and produce as well as being True Blue certified! We're more than just a crab house, our seasonal menu prepared by Chef Lancelotta offers the ultimate Maryland seafood experience. From fresh fish, seasonal raw oysters on the half shell, fresh local soft shell crabs, or everyone's favorite Conrad's crab fries, there truly is something on the menu for everyone! Featuring our unique boat bar and awesome outdoor bar/patio!
We are excited to announce Perry Hall's newest independent restaurant. The River Stone Grill will be open for lunch & dinner 7 days a week with brunch on Saturday & Sunday (brunch begins in early December). Weekday happy hour in the bar and weekly specials available. Our menu will offer a little bit of everything. The menu has everything from pot stickers & sesame crusted ahi tuna bites, southwest offerings, fresh seafood, classic Italian dishes, gourmet salads, hand cut steaks, good old fashioned bacon double cheese burgers, corned beef brisket, Reubens, mouth watering sandwiches, hand rolled Italian meatballs, and a killer pot roast platter just to name a few.We hope you join us for a burger & cold draft beer, a plate of home cooked pasta, a refreshing crisp salad, or a date night with a grilled steak & Cabernet. There will be something for everyone and just about every budget.
À White Marsh, à seulement deux kilomètres et demi de l'Avenue, vous trouverez le Liberatore's du Perry Hall et votre hôte, Cosimo Savino. Ce restaurant, membre d'une famille de restaurants gastronomiques créée en 2006, est tout près et vaut le détour. Des couleurs vives, une cuisine ouverte, et de délicieuses arômes d'une cuisine de style maison vous feront dire immédiatement que vous êtes au bon endroit. Dans ce décor dynamique et accueillant, un style vestimentaire semi-décontracté est le plus souvent la norme, ce qui n'empêhce pas l'établissement d'être le lieu idéal célébrer une occasion spéciale. Pour ce faire, le Perry Hall met à votre disposition une spacieuse salle de réception privée qui peut accueillir 80 convives, et qui peut être facilement divisée en deux salles intimes de 30 convives chacune. Il est également possible, ce qui est chose courante, de réserver la totalité du restaurant et ainsi accueillir plus de 200 personnes. Le bar du Perry Hall dispose de 6 grands écrans au plasma et d'une scène branchée, c'est l'endroit idéal pour un Cosmopolitan. Le bar est totalement séparé de la salle à manger, offrant un excellent début de soirée ou un lieu de détente pour la terminer.