The name Melina is rooted in Greek origin and derives from the Greek word for "honey". "Mel" can be derived from the name Melissa meaning "honey-bee". The restaurant is named after the daughter of Co-Founder Chef Dimitri Moshovitis. “Melina” will honor the strength of the matriarchy in the Greek family. It will lean vegetable-forward with modernized Greek classics from the sea and grilled meats. Greek cuisine is all about freshness and quality of ingredients and that will be on display in a fine casual setting.
Julii, French Mediterranean Cuisine; by the founders of Cava Mezze, and Cava. Come enjoy an elevated dining experience, bringing you delicious yet beautiful cocktails and dishes and top-notch service.Currently offering indoor and outdoor dining, takeout, and delivery service.
Your neighborhood hangout dedicated to shared plates and culinary excellence.Outside dining and contactless takeout and delivery are available. 10 percent off all curbside takeout.
Le restaurant le Mykonos Grill vous accueille et vous invite à découvrir les merveilles de la région Egéenne, la tranquillité de cette île grecque, ses belles couleurs et son riche patrimoine. La cuisine du Mykonos est authentiquement grecque.
Fresh ingredients, clean flavors that stand out on their own, and healthy dashes of some unexpected spice or herb, alongside tried and true Mediterranean dishes, makes Divan Restaurant your new go-to place to gather, savor and enjoy with the people you want to spend time with. Great food and service, plush seating, a bright and airy space and a cozy fireplace equals one extraordinary dining experience! === Having a bar with a Happy Hour bites/bar menu alongside a great bar program of craft cocktails, mocktails, wines and beers offers something for everyone—a wonderful way to taste and experience the many flavors of Divan Restaurant! == Just minutes from Tysons Corner and DC, located right off of Rt. 123.=== Please ensure that your guests are on time--we can only hold the table for 15 minutes. After that, please be advised that you may have to wait for another table to open.
A fine-dining Mediterranean restaurant that couples the freshness of traditional Greek cuisine with a modern white-washed atmosphere. The walls are adorned with old black and white photos of Greece, a nod to our namesake, which is the origin of “nostalgia.” Our healthy menu has guaranteed returning customers and consists of daily fresh fish, popular lamb dishes, and several vegetarian selections. The Aegean-inspired airy ambiance makes Nostos a romantic choice for a date night; while our private room options make it ideal for special parties or corporate events.
Le restaurant Lebanese Taverna - Tysons Galleria crée un environnement où vous pourrez apprécier une bonne cuisine en bonne compagnie. Chaque restaurant est une « maison loin de la maison », même si les plats et l'ambiance sont du monde entier. Que vous vous y rendiez pour la première fois, la vingtième, ou que cela fait plus de 35 ans que vous fréquentez un Lebanese Taverna, vous vous sentirez le bienvenu et aurez 'impression de faire partie de la famille. L'ambiance est animée et chacun des restaurants a sa propre conception et propose des saveurs légèrement différentes. En effet, les plats sont fraîchement préparés.
Matisse Restaurant, situé entre Chevy Chase and Upper Northwest, propose de la cuisine contemporaine française aux habitants locaux et aux acteurs du pouvoir de Washington. Dans un espace conçu par Thomas Pheasant, les clients dînent avec des ingrédients saisonniers frais, bios et locaux dans une atmosphère chaleureuse et détendue. Les portes françaises et le design donnent une sensation bien aérée dans toutes les salles à manger. Des espaces privés pour dîner et la Chefs table dans la cave à vin sont disponibles pour des occasions spéciales ou tout simplement pour se faire plaisir. Le chef Thierry Bodin est très fier du menu novateur, laissant les clients anticiper leur prochaine visite au Matisse et impatients d’y revenir encore et encore.
A chef/family-owned restaurant serving contemporary American cuisine with Italian, French and Mediterranean influences paired with a sophisticated selection of wines in a charming atmosphere.