La Petite Auberge est un restaurant français traditionnel au cœur d'Islington. Il rappelle l'atmosphère chaleureuse et accueillante des tavernes de la campagne française. Nommé meilleur restaurant français, La Petite Auberge transforme un souper ordinaire en une expérience mémorable que vous partagerez avec tous vos amis. Bien que situé au 283, Upper Street, ce restaurant vous fera vivre un repas authentique comme si vous étiez en France. Une fois à l'intérieur, vous serez chaleureusement accueillis par une équipe sympathique et vous pourrez prendre place à une confortable table. Vous vous sentirez comme chez vous. Vous pourrez déguster un verre de vin français exquis et choisir parmi les hors d'œuvre. Vous vous souviendrez longtemps de voitre expérience culinaire à La Petite Auberge.
Bursa Kebap Evi is a restaurant chain serving Turkish cuisine, providing services with its 130 branches present in Türkiye, England, Germany, Czechia, Canada, the United Emirates, Saudi Arabia, Iraq, Iran, and Pakistan. In the UK, IGC GROUP (INTERNATIONAL GOSTRONOMY COMPANY) acquired the Master Franchise rights of the brand in 2021 and has contributed to the growth of the BURSA KEBAP EVİ brand in the UK with its experience of more than 20 years in the sector. The first goal of the IGC GROUP is to reach 5 branches in London and 20 branches in the UK as soon as possible. The group began its journey with 2 branches under construction in Central London.
Moro restaurant in London’s Exmouth Market may retain its reputation as one of the hippest restaurants in one of the hippest parts of the capital, but this Clerkenwell restaurant still focuses more on good food than its own image. Moro’s décor with its polished wooden floors, long zinc bar, open view to the kitchen and its charcoal grill and wood-burning oven, is functional and welcoming. Cuisine of the southern Mediterranean, from the Iberian Peninsula into Northern Africa, is the menu’s exclusive province.
Apulia vous accueille pour une expérience culinaire digne de l'Italie!
Leur objectif est que lorsque vous goûtez à leurs plats, vous soyez transportés dans les différentes régions de Puglia. Vous pouvez également visiter leur succursale principale à Bari, où de merveilleux plats sont créés depuis plusieurs années. Les ingrédients les plus importants qu'ils utilisent sont importés directement des producteurs locaux et des agriculteurs de la région de Puglia. Très peu de levure est utilisée dans leur pâte, tant pour leur pain que pour leur pizza. Sassa & Sons vous apporte une cuisine de style italien en utilisant des recettes familiales, leur petite touche personnelle.
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
New on OpenTable!Our Restaurant Is A Collective Of Amazing People Striving To Build Delightful Italian Cuisine.Nestled in the heart of London, Adan Hand Crafted Pasta is your passport to the flavors of Italy. We take pride in the craftsmanship of our Italian pasta, made fresh daily using traditional techniques and the finest ingredients. Our menu celebrates the diverse and rich culinary traditions of Italy, offering a tantalizing array of pasta dishes that transport your taste buds to the streets of Rome, the hills of Tuscany, and the coast of Sicily. Complementing our pasta is a thoughtfully curated wine selection, providing the perfect accompaniment to your meal. Join us for a truly authentic Italian dining experience in the heart of London.
Connu comme étant l'un des meilleurs restaurants de fruits de mer de Méditerranée au monde, le Milos a été fondé par le chef et restaurateur très applaudi par la critique Costas Spiliadis. Le Milos est célèbre pour servir les plus frais et les plus purs des poissons arrivant quotidiennement de la Méditerranée et également pour s'approvisionner d'ingrédients d'une grande qualité. Le Milos vous accueille chaleureusement et son service est toujours impeccable. Il propose un voyage culinaire inégalé, à Montréal, à New York, à Athènes, à Las Vegas, à Miami et, depuis l'été 2015, à Londres.
Welcome to Attica where the food meets tradition! Our authentic greek dishes are prepared lovingly in house, and our fresh produce is selected and sourced by the owner personally.We look forward to seeing you soon!