Overlooking the Miami River and downtown Miami skyline, the 2-story restaurant takes guests on a delightful culinary journey where global flavors meet modern Mediterranean cuisine.
Embark on a culinary journey at Abbalé Telavivian Kitchen, where Miami's food scene meets modern Mediterranean cuisine.Founded by hospitality visionaries Executive Chef Sam Gorenstein and Pura Vida Founder Omer Horev, this culinary gem brings the essence of Israel to Aventura and South Beach. Abbalé Telavivian Kitchen originated in March 2021 in Miami Beach’s South of Fifth neighborhood and stands as a celebration of diverse culinary influences. Chef Gorenstein's expert touch fuses Latin flavors, while Horev's roots inspire a selection of mouthwatering Mediterranean dishes.
Le Byblos propose une cuisine de l'est de la Méditerranée fortement influencée par les produits régionaux, préparée en utilisant des techniques classiques éprouvées, associées avec des procédés modernes. Le chef cuisinier Stuart Cameron (Weslodge et Patria), a élaboré des plats mettant en valeur les épices emblématiques de la région et les saveurs des côtes de l'est de la Méditerranée. Sa carte est une véritable mosaïque culturelle, proposée dans une ambiance familiale et conviviale.
Récemment inauguré, le salon du Byblos est le nouveau rendez-vous des noctambules où vous pourrez poursuivre l'expérience culinaire débutée au Byblos Miami dans un cadre confortable, intime et élégant. Le salon, qui dispose d'une superficie de 213 m², est animé toutes les semaines par le DJ résident, vous pourrez profiter d'une ambiance unique en dégustant des cocktails ou la bouteille de votre préférence. Cette enclave exotique prisée des locaux et des touristes, incarne la passion et l'effervescence de la ville.
Inspired by the elegant minimalist details of nature, MILA is a rooftop restaurant located in the heart of South Beach. The kitchen draws influences from the shores of the Mediterranean and Japan, while creating a visionary expression of flavorful and modern MediterrAsian cuisine. Dishes are served in the informal izakaya dining style, meaning they are are meant to be shared at the table. MILA Miami embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have a great time. Welcome to your ‘EUDAIMONIA’, the contented, happy state you feel when you travel.
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
L'expérience la plus exceptionnelle de South Beach vous attend au Gianni's, un restaurant-lieu de réception occupant l'hôtel de caractère The Villa, Casa Casuarina, l'ancienne demeure de caractère de Versace. Ce restaurant situé dans un bâtiment historique à étages vous fera profiter d'un service personnalisé afin que vous viviez une expérience unique à Miami Beach.
Miami New Times "Best New Restaurant" & "Best Rooftop Dining" | Miami Herald Favorite "Best Date Night" & "Best New Restaurant" | Restaurant Bar & Design Award Winning Giselle Miami, serves Asian, Mediterranean & French-inspired cuisine, elevated cocktail programming, and exquisite design with supreme hospitality-driven service. Boasting mystique and an undeniable sense of allure, the rooftop restaurant concept will transport guests on a journey into the world behind the eyes of Giselle. Centrally-located in downtown Miami's Arts & Entertainment District, a few blocks from 'Home of the Miami Heat Arena', Brickell and minutes from South Beach.Please remember that we uphold and "elevated upscale attire" requirement. Note that table reservations require a full dining experience for 2 or more guests. A minimum of $150 per person is required for Parties of 8 or more on weekdays, and for all party sizes on Friday and Saturday.Giselle looks forward to hosting you.
L'Estiatorio Milos par Costas Spiliadis est réputé pour ses poissons et fruits de mer exceptionnels, son élégance, sa sophistication et son approche raffinée de la cuisine grecque. Grâce à 35 années de recherches intensives, Milos est parvenu à établir des relations durables avec les cultivateurs, les producteurs et les pêcheries familiales des îles de la Méditerranée et des rives de la Grèce, d'où le poisson frais arrive quotidiennement. Sa cuisine ouverte fait face à un étalage de poissons du marché, vous proposant une superbe sélection de plus d'une douzaine de variétés de poissons frais entiers, servis au poids. Même si l'offre varie en fonction des marées, vous pourrez vous livrer à une expérience culinaire inédite.
Zaytinya offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José’s deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines, making Zaytinya one of the most exciting new restaurants in South Beach.