Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants méditerranéens à Chula Vista / Bonita

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

18 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Callie Restaurant
4.8
Exceptionnel(246)
Prix : très cher
• Mediterranean • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 76 fois aujourd'hui
Callie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
Photo du restaurant Seréa
4.6
Exceptionnel(2272)
Prix : cher
• Mediterranean • Coronado
Réservé 50 fois aujourd'hui
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*
Photo du restaurant Mimoza Mediterranean Restaurant
4.3
Génial(81)
Prix : cher
• Mediterranean • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 4 fois aujourd'hui
Mimoza Restaurant brings the taste of Mediterranean lifestyle to Southern California, particularly with its authentic food, warm welcome, and festive ambiance. We welcome you to join us at our home, Mimoza, to experience the Mediterranean-style home cooking that defines us.Park at Horton Plaza for a $12 flat fee, when you dine at Mimoza
Photo du restaurant CUCINA urbana
4.8
Exceptionnel(7119)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • Banker's Hill
Réservé 55 fois aujourd'hui
Bienvenue au CUCINA urbana, un restaurant de quartier italo-américain avec boutique de vin. Il vous accueille dans un cadre décontracté, au cœur de Bankers Hill. Son menu met en évidence les cuisines de différentes régions d'Italie agrémentées de sa fameuse touche californienne distincte à base de produits de la ferme à la table, qui a fait la réputation de l'Urban Kitchen Group. Le chef Joe Magnanelli est heureux de partager son héritage italien et de concocter des plats frais, simples et de saison, notamment des antipasti, des pizzas traditionnelles, des pâtes et des piatti. Vous pourrez déguster du vin au verre ou découvrir la boutique de vin et choisir une bouteille parmi plus de 100 références au prix de détail (un droit de bouchon de 8 USD s'applique). La salle arbore des éléments contemporains et des objets d'époque, donnant l'impression d'être dans une cuisine italienne moderne, combinés à l'histoire et au confort d'une ancienne ferme de campagne rustique.
Photo du restaurant Bandar Restaurant
4.6
Exceptionnel(938)
Prix : cher
• Mediterranean • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 5 fois aujourd'hui
For dining:Monday - Thursday: 4:00pm to 9:00pmFriday-Satuday: 4:00pm to 9:30pmSunday: 2:00pm to 9:00pmWe are open for Takeout everyday For more information on parties of over 6 people please reach out directly to the restaurant 619-238-0101.A 4% surcharge is added to all guest checks.Bandar Restaurant serves Mediterranean food with unique Persian spices flown to San Diego and served in original recipes. Chefs Behrooz and Shokooh create simple preparations to showcase them, alongside an exotic variety of oven-roasted eggplant, charbroiled chicken, seafood and flavorful prime steaks. Look for signature classics such as Nadari, Barg and Soltani. Bandar Restaurant is award-winning since 1996. The restaurant has a unique energy, sitting right in the heart of Gaslamp Quarter in Downtown San Diego. 
Photo du restaurant Bencotto Italian Kitchen
4.6
Exceptionnel(3310)
Prix : cher
• Mediterranean • Petite Italie
Réservé 64 fois aujourd'hui
Les réservations en ligne sont limitées. Veuillez appeler le restaurant si l'heure désirée n'est pas disponible. Le Bencotto sert une authentique cuisine de l'Italie du Nord. Il propose 15 sortes de pâtes fraîches faites à la main, 12 heures par jour. Bencotto signifie bien cuit, ce qui correspond parfaitement à la nourriture italienne authentique. Le menu repose sur la simplicité et les plats ont le même goût qu'en Italie. Le Bencotto propose deux espaces différents : vous pourrez savourer votre repas dans le bar « kitchen-esque », en bas, ou vous détendre dans le coin repas intime au plafond bas, à l'étage. La décoration crée une atmosphère soignée et sophistiquée, où le charme d'antan et la chaleur se mélangent à la classe contemporaine.
Photo du restaurant Monello
4.5
Génial(2630)
Prix : cher
• Mediterranean • Petite Italie
Réservé 51 fois aujourd'hui
Petit frère du Bencotto voisin, le Monello est digne de la réputation de son aîné comme meilleur restaurant italien de San Diego. Des 360 kilos de pâtes fraîches pétries à la main toutes les semaines, le Monello crée jusqu'à 27 différentes recettes. Le restaurant sert des fruits de mer de style méditerranéen en même temps que de la pizza gastronomique. Tous les mercredis, le Monello prépare son risotto cuit dans la meule de parmesan à la table. Un déjeuner-dîner unique, de style italien, vous est proposé le week-end. Élu meilleure Happy Hour 2016, le Milanese Aperitivo du Monello consiste en de petits plats maison à déguster avec des boissons tous les soirs. VOUS NE TROUVEZ PAS DE TABLE? LE GRAND-FRÈRE D'À CÔTÉ, LE RESTAURANT BENCOTTO, VOUS ATTEND : LE CHEF EST LE MÊME!
Photo du restaurant Madi
4.7
Exceptionnel(425)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • Kensington
Réservé 26 fois aujourd'hui
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
Photo du restaurant ARTIFACT at Mingei
4.8
Exceptionnel(864)
Prix : cher
• Mediterranean • Centre-ville / Gaslamp
Réservé 21 fois aujourd'hui
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Photo du restaurant Palermo Cucina
4.7
Exceptionnel(90)
Prix : très cher
• Mediterranean • Tijuana
Réservé 7 fois aujourd'hui
Menu tradicional, sabor casero, italiano. En una de las casas más irónicas del Fraccionamiento Chapultepec en Tijuana.Variedad de entradas, ensaladas, sopas, pastas caseras, pizzas, cortes de carne y platillos típicos italianos.Ven a disfrutar las tardes en nuestro patio o en cualquiera de las diversas salas de nuestra remodelada casa.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable