Introducing Java Restobar, the ultimate destination in downtown Silver Spring for an extraordinary fusion of artisan cocktails, exceptional coffee, and delectable dining experiences from morning till night. With its innovative concept, Java Restobar seamlessly blends the worlds of mixology, coffee craftsmanship, and culinary delights, offering a truly immersive and unforgettable experience for all.Java Restobar invites you to indulge in the perfect harmony of flavors, ambiance for breakfast, lunch and dinner with live music. Step into a realm where coffee, cocktails, and culinary creations converge, and let Java Restobar become your ultimate destination for all-day dining bliss.
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Vegetable Experience. The root of everything. The beginning of life, where we come from, the reason for being. The origin of many paths that lead to a single destination. The upward growth from darkness to light. From mystery to truth. What it was, what it is and what will be.Mita is life and flavor.Mita is Latin America.We can be reached at info@mitadc.com.
Rewind by Decades is a premium dining destination highlighting the finest in timeless, comfortable, and forever beloved cuisine, beverages, and entertainment.
The Grill From Ipanema est le seul restaurant brésilien authentique en ville. Ce restaurant est reconnu pour son hospitalité, et s'engage à vous faire vivre la meilleure expérience culinaire brésilienne traditionnelle en vous proposant des saveurs de diverses régions du pays. Le menu reflète le peuple ainsi que les différentes cultures et saveurs du Brésil. Essayez le « Moqueca Mista a Baiana », un ragoût de fruits de mer composé de poisson, crevettes, moules, calmars, palourdes et pétoncles, préparé dans un mélange d'huile de palme et de lait de coco avec de la coriandre, des tomates, des oignons, des oignons verts et du piment vert (veuillez indiquer le degré de piquant souhaité), servi dans un bol en argile avec du riz et du bouillon de poisson, ainsi qu'une purée de yucca en accompagnement. Grill from Ipanema est une agréable surprise pour toute personne intéressée à vivre une aventure unique du Sud.
Le Cuba Libre Restaurant & Rum Bar propose une cuisine cubaine classique et contemporaine préparée par le chef Guillermo Pernot, récompensé 2 fois par la fondation James Beard. Les menus de Pernot mettent à l'honneur des saveurs attrayantes dérivées des traditions culinaires de l'île exotique et agrémentés d'un zeste d'influence espagnole, africaine, créole et asiatique. L'ambiance du restaurant vous transportera dans la vieille Havane des années 1950. La récupération architecturale et menuisière hors du commun comprenant des portes uniques, des grilles, des armoires, du mobilier et des accessoires reflète l'ancienne architecture cubaine. Le feuillage exotique haut en couleur et les grands palmiers en pot confèrent au Cuba Libre une atmosphère tropicale d'extérieur. Le Cuba Libre propose une sélection de plus 70 rhums ainsi qu'une spécialité maison rafraîchissante, le mojito, élaboré à partir d'une recette cubaine authentique combinant rhum, jus de citron vert frais, feuilles de menthe fraîches, zeste de soda et guarapo, le jus de canne à sucre typique pressé chaque jour sur place.
Elevating Your Culinary Experience: Scratch Kitchen's Unique Farm-to-Table Brunch and LunchScratch Kitchen is your destination for an upscale, innovative, and farm-to-table brunch and lunch. We reimagine American classics with inventive dishes like the "Overworked Mom" Nutella French toast, steak omelets, Atlantic lobster rolls in garlic butter and offer authentic Latin-inspired options such as Peruvian fried rice bowls, and provide a nostalgic, homey ambiance.Our commitment to pure, locally sourced ingredients and scratch cooking results in a menu that's both delicious and memorable. From special occasions to casual meals, we offer a unique dining experience rooted in culinary innovation and the farm-to-table philosophy. Join us to eat local and savor the extraordinary.