Situated in Lakeview's iconic Southport Corridor, Itoko is a neighborhood Japanese and robata restaurant from Gene Kato, Executive Chef of Momotaro. “Itoko” meaning “cousin” in Japanese, refers to the connection with Momotaro, located in the Fulton Market District. The menu features the high level of ingredients and technique that Chicago has come to expect from Chef Kato, alongside a beautiful interior curated for the Southport neighborhood. The menu itself features uniquely interpreted sushi rolls that allow the high-quality fish to be the star of the sushi experience. In addition, an innovative beverage menu with a focus on cocktails & highballs highlights the relationship between the technique of the food created by the kitchen and how this is complimented by the beverage selection.
Welcome to Sushi By Bou Fulton Market, Chicago's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," 'promises a tantalizing journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly. At our Fulton Market location hidden within the Emily Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Gaijin by Chef Paul Virant is Chicago’s first okonomiyaki restaurant, offering both Hiroshima and Osaka styles of the savory Japanese pancake. A self-described gaijin, or “outsider” in Japanese, Virant playfully embraces this perspective and honors traditional preparations and techniques, as well as his well-known passion for pickling and preserving. Designed to deliver a lively and interactive culinary experience, the 60-seat space is anchored by a custom 12-foot griddle and chef’s counter and offers individual Hiroshima teppan griddles for table service.The dessert menu features kakigori, a shaved ice dessert, along with mochi donuts and other Japanese-inspired treats. The bar program showcases highballs and a focused selection of beer – including a Moody Tongue-Gaijin collaboration house lager, sake, Japanese whisky, and wine.We can’t wait to see you at Gaijin!
Le NoMI se caractérise par la passion et l'engagement d'une bonne cuisine, aux saveurs saisonnières. Vous bénéficierez d'un personnel accueillant et d'un service impeccable au NoMI.
Situé dans le Park Hyatt Chicago, le NoMI sert une cuisine élégante et simple, dans un cadre décontracté. Profitez de son ambiance chic, de sa cuisine ouverte et de sa vue imprenable sur la Michigan Avenue. Depuis les 7 étages, vous pourrez savourer une cuisine rustique, des sushis frais, des vins exquis, avec une vue imprenable sur Water Tower Place et le lac Michigan, dans une ambiance urbaine contemporaine.
La conception ouverte du restaurant vous accueille au cœur de la cuisine : vous aurez l'occasion unique de vous connecter et d'interagir avec l'équipe de cuisine à quelques pas de vous.
Step into Sushi By Bou Lincoln Park, where every bite whispers secrets of a bygone era. Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice,"' promises ajourney through culinary artistry in a speakeasy setting. Opt for our classic 12-course offering at $65 or immerse in the lavish 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly, The Lincoln Park Bou experience transports you to the prohibition era with its mysterious allure. Nestled within the Hotel Lincoln , our secret hideaway boasts a full menu of Prohibition-style libations, featuring exotic cocktails and premium sake to ignite your senses. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
RAMEN-SAN is a neighborhood noodle joint that slings hot broth, ice-cold beer and the best ’90s hip-hop in town. With locations in Lincoln Park, River North, Fulton Market and Streeterville, the Lincoln Park location is the newest addition to the RAMEN-SAN squad.
Union Sushi + Barbeque Bar est un restaurant de quartier animé situé dans le célèbre quartier de River North à Chicago. Union combine l'art exceptionnel de la cuisine japonaise avec une ambiance fraîche, colorée et urbaine. Ajoutez à cela la chaleur et la personnalité américaines et vous obtenez un alliage ludique qui révèle un restaurant accueillant, chaleureux et élégant. Un vrai vent de fraîcheur sur les habitudes et les traditions - à l'Est ou à l'Ouest.
Union met la barre plus haut en matière de cuisine japonaise grâce à une énergie débordante et à une approche ludique de la cuisine nippone. Le menu propose une grande variété de saveurs provenant de la cuisine, du Sushi Bar et du Barbeque Bar signature qui utilise le fameux Robata Grill à 600 °. Le carte des boissons propose un menu varié de cocktails soigneusement concoctés à la main et innovants. Une liste complète de sakés est disponible ainsi que de nombreuses bières artisanales, des liqueurs et une liste de vins enthousiasmante.
Le Tanta est dédié au partage des saveurs et de la culture péruvienne avec Chicago. Il sert des plats et des boissons péruviennes authentiques dans un cadre accessible, amusant et décontracté du centre-ville. Il propose un service décontracté et compétent, sincère et attentif, utilisant des produits locaux et s'associant avec des fournisseurs qui sont sensibles à l'agriculture et de la pêche durables.
Le Tanta possède deux tables du chef, qui peuvent accueillir chacune jusqu'à 10 personnes. Ces tables sont situées dans la salle à manger principale, entre la cuisine ouverte et le ceviche, qui vous permettront de découvrir nos chefs créant une cuisine péruvienne pendant que vous mangez.
Le menu, développé par Acurio et le chef de Tanta Chicago, Jesus Delgado, vous fait voyager à travers le Pérou grâce à ses plats. De l'océan Pacifique au désert, en passant par les Andes, et l'Amazonie, le Tanta célèbre la diversité des paysages et des ethnies qui composent la culture péruvienne.
Discover an unforgettable dining experience at one of OpenTable's top restaurant destinations for ambiance, led by the talented Chef Kristian Cho. Recently named a 2024 Diner's Choice winner, our restaurant offers a 15-course omakase menu that pairs perfectly with our intimate, cozy setting—ideal for anniversaries, special occasions, or a memorable date night out. With over 30 years of collective expertise, our team is passionate about delivering exceptional service and a warm, inviting atmosphere, complete with a charming backyard for a unique evening. Join us and create lasting memories with those you love.
Step into Sushi By Bou Gold Coast, where every bite is a step back to the roaring 20s! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice,"' promises a journey through culinary elegance and refinement. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly. Nestled in the Claridge House Hotel our Gold Coast Bou is where Gatsby glamor meets the art of sushi amidst jazz tunes and speakeasy vibes. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.