Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants de style Kyoto à Goose Island

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

40 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant RPM Steak
4.7
Exceptionnel(6140)
Prix : très cher
• Kyoto-style • River North (Chicago)
Réservé 84 fois aujourd'hui
Un steakhouse moderne par Bill et Giuliana Rancic, Doug Psaltis et Lettuce Entertain You
Photo du restaurant Sushi by Bou - Fulton Market Chicago @ Emily Hotel
4.5
Génial(276)
Prix : très cher
• Kyoto-style • West Loop
Réservé 12 fois aujourd'hui
Welcome to Sushi By Bou Fulton Market, Chicago's Only hip-hop style Omakase Experience! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," 'promises a tantalizing journey through fantastic flavors and bass heavy beats. Choose from our classic 12-course offering at $65 or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces, seated hourly. At our Fulton Market location hidden within the Emily Hotel, groove to Classic 90s Hip Hop and taste the thrill of sushi exploration. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Photo du restaurant Momotaro
4.6
Exceptionnel(3844)
Prix : cher
• Kyoto-style • West Loop
Réservé 90 fois aujourd'hui
Le Momotaro, petit dernier du Boka Restaurant Group, est un restaurant japonais multi-dimensionnel situé à West Loop. Géré par son chef exécutif Mark Hellyar, le Momotaro a récemment été élu Restaurant de l'année par le Chicago Magazine et le Chicago Social. Conçu par le décorateur mondialement célèbre AvroKO, le restaurant possède également un izakaya au sous-sol ainsi qu'un élégant espace privé au deuxième étage qui surplombe la salle à manger principale. Très éclectique, son menu de 90 plats propose notamment du riz, des nouilles, des spécialités au hibachi, des plats froids et chauds, ainsi qu'un large choix de sushis et de sashimis. Si vous n'arrivez pas à réserver à l'heure qui vous convient, la plupart des tables de l'izikaya fonctionnent sur la base du premier arrivé, premier servi, et le restaurant accepte les clients sans réservation !
Photo du restaurant The Evie
4.8
Exceptionnel(746)
Prix : cher
• Kyoto-style • River North (Chicago)
Réservé 80 fois aujourd'hui
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
Photo du restaurant Miru at The St. Regis Chicago
4.7
Exceptionnel(1211)
Prix : très cher
• Kyoto-style • River North (Chicago)
Réservé 76 fois aujourd'hui
Miru, Japanese for "view" celebrates the flavors and cuisine of Japan.  We invite you to join us for a collection of sharable dishes including tempura and crispy rice, a robust seafood and beef selection, as well as expertly crafted sushi, overlooking the Chicago River and Navy Pier.
Photo du restaurant Gaijin
4.7
Exceptionnel(74)
Prix : raisonnable
• Kyoto-style • West Loop
Réservé 26 fois aujourd'hui
Gaijin by Chef Paul Virant is Chicago’s first okonomiyaki restaurant, offering both Hiroshima and Osaka styles of the savory Japanese pancake. A self-described gaijin, or “outsider” in Japanese, Virant playfully embraces this perspective and honors traditional preparations and techniques, as well as his well-known passion for pickling and preserving. Designed to deliver a lively and interactive culinary experience, the 60-seat space is anchored by a custom 12-foot griddle and chef’s counter and offers individual Hiroshima teppan griddles for table service.The dessert menu features kakigori, a shaved ice dessert, along with mochi donuts and other Japanese-inspired treats. The bar program showcases highballs and a focused selection of beer – including a Moody Tongue-Gaijin collaboration house lager, sake, Japanese whisky, and wine.We can’t wait to see you at Gaijin!
Photo du restaurant Kumiko
4.8
Exceptionnel(776)
Prix : très cher
• Kyoto-style • West Loop
Réservé 22 fois aujourd'hui
Kumiko is a Japanese Dining Bar (ダイニングバー)* where food and drink are treated with equal reverence. Located in Chicago’s West Loop, Kumiko boasts incredible cocktails and spirits with exquisite food to pair.Owner and bartender Julia Momosé blends Japanese ingredients and techniques to create an elevated menu of beverages and bites. Whether you come to savor some of Japan’s finest saké or walk in for a lovely dinner with friends, Kumiko welcomes you with warmth and gratitude.Kumiko is currently 18+ and does not offer a BYOB option. Sign up for our mailing list to receive occasional updates and news.
Photo du restaurant The Izakaya at Momotaro
4.7
Exceptionnel(826)
Prix : cher
• Kyoto-style • West Loop
Réservé 47 fois aujourd'hui
The Izakaya Lounge est situé sur le niveau souterrain de Momotaro. L'ambiance du restaurant et ses assiettes à partager style pub, vous font sentir comme si vous étiez sur la rue Yokocho à Tokyo. Le lounge, qui rappelle les ruelles de la ville, est muni d'un bar central orné de menus peints à la main en japonais, de néons tamisant les lieux et de signaux de rue typique de Tokyo. Tout cela crée une atmosphère rappelant les plus célèbres marchés noirs d'après-guerre de Tokyo. Sombre, énergique et répondant à toutes les attentes, l'Izakaya offre en outre un bar de 30 places, avec des cocktails artisanaux, sakés et une sélection de qualité de whiskys japonais. PRENDRE NOTE : Le menu de la salle à manger du Momotaro n'est plus disponible dans le Izakaya. Pour consulter le nouveau menu Izakaya, s'il vous plaît, cliquer sur l'onglet du menu.
Photo du restaurant Shaw's Crab House & Oyster Bar - Chicago
4.8
Exceptionnel(14271)
Prix : très cher
• Kyoto-style • River North (Chicago)
Réservé 124 fois aujourd'hui
Big and Bustling, Shaw's Crab House est connu pour ses poissons et ses fruits de mer. Outre les plats populaires habituels, l'équipe de direction de Shaw se passionne pour la présentation des spécialités telles que le saumon du Pacifique, le crabe royal frais, et l'éperlan pendant leurs courtes saisons. Les réservations effectuées par Open Table seront pour la salle à manger principale de Shaw. Si vous souhaitez dîner dans le bar à huîtres, les places sont disponibles sur la base du premier arrivé, premier servi.
Photo du restaurant TAO Asian Bistro - Chicago
4.6
Exceptionnel(3204)
Prix : cher
• Kyoto-style • River North (Chicago)
Réservé 55 fois aujourd'hui
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable