Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. This space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Off the main drag, just below the street in Boston’s South End, Shore Leave brings you along on an everyday vacation. Options are available for regular dining or the OMAKASE at SHORE LEAVE EXPERIENCE. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
Servant de la cuisine fusion japonaise inventive en utilisant les fruits de mer du célèbre marché Tsukiji de Tokyo et des pêcheurs locaux de la Nouvelle-Angleterre, Uni puise aussi ses influences dans les rues de Tokyo, Shanghai, Singapour, Bangkok et du Bangladesh. Uni est l'évolution du bar à sashimi intime de Ken Oringer, du même nom, qui s'est élargi dans l'ancien espace Clio grâce au chef exécutif et partenaire Tony Messina, à sa tête depuis 2016.
zuma, located on the second floor in the Four Seasons One Dalton, brings chef rainer becker’s internationally acclaimed style of modern japanese cuisine to America. already renowned in london, hong kong, istanbul, and dubai, zuma Boston offers a sophisticated cuisine philosophy of flavorsome, modern Japanese dishes in a fun and vibrant environment inspired by the informal dining style called izakaya.the menu is comprehensive and alluring. dishes are authentic but not traditional with bold, intense flavors and an emphasis on simple presentation acquired through quality ingredients. izakaya style means that dishes are designed to be shared at the table.
Avec un clin d'œil au passé industriel de l'emplacement, Legal on the Mystic a été conçu pour être largement attrayant et pour conjuguer le traditionnel au contemporain. La carte propose des plats qui permettent une expérience culinaire décontractée et sociale. Legal on the Mystic met l'emphase sur les plats à partager, les salades, les pizzas, les sandwichs et les tacos, mais si vous cherchez quelque chose de plus classique, il y a aussi une variété de plats traditionnels du Legal.
Le décor du restaurant a été inspiré du développement industriel original de l'Assembly Square. Grâce à l'incorporation des tuyaux en acier, du maillage en métal, de l'acier, du béton et des briques, l'espace rappelle son histoire industrielle. La cuisine d'exposition fournit l'arrière-fond idéal pour le restaurant, dont le bar est l'attraction principale. Des grandes portes de garages s'ouvrent à une terrasse pour les soupers en plein air et mènent à un balcon sur le fleuve couvert d'une parapluie de tulipe de 6 mètres.
Le restaurant-barbecue japonais Gyu-Kaku vous accueille à Brookline, en un lieu idéal pour une expérience culinaire unique à Boston! Traditionnellement appelé Yakiniku, il est célèbre pour ses délicieux plats de viande de haute qualité, une nourriture fraîche et jamais congelée! Vous pourrez profiter d'une bière bien frappée en grillant vous-même votre viande. Les Happy Hours vous permettront de profiter des bons plans sur la nourriture et les boissons, une manière idéale de se détendre et de commencer la soirée en bonne compagnie.