Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.

Meilleurs restaurants coréens à Baileys Crossroads

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

9 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Wagamama Clarendon
4.1
Excellent(84)
Prix : cher
• Korean • Arlington
Réservé 23 fois aujourd'hui
just one block from the clarendon metro, experience a modern twist on classic asian cuisine. dive into signature ramens, noodles, salads, craft cocktails + fresh juices for lunch and dinner. enjoy our vibrant ambiance that embodies the equalitarian wagamama way, nourishing both body + soul
Photo du restaurant GOGI FRIENDS
4.7
Exceptionnel(3)
Prix : raisonnable
• Korean • Annandale
“Gogi” is the Korean word for “meat” and the restaurant “GOGI FRIENDS” is “The House of Korean BBQ.” Friends, there is no better way to celebrate your happy occasions than gathering around the grill and barbecuing meats and vegetables over glasses of your favorite drinks. Here, celebrate and share your happy moments, jokes, and stories with good company.On your way to GOGI FRIENDS, try humming the famous melody from Kool & The Gang ….. “….. There’s a party goin’on right here. A dedication to last throughout the years. So bring your good times and your laughter too. We gonna celebrate and party with you …..”We will be waiting for you!
Photo du restaurant SHIA Restaurant
4.7
Exceptionnel(21)
Prix : très cher
• Korean • Washington
Réservé 11 fois aujourd'hui
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Photo du restaurant Kaliwa
3.2
Bien(810)
Prix : raisonnable
• Korean • Southwest Waterfront
Réservé 20 fois aujourd'hui
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Photo du restaurant Ingle Korean Steakhouse
4.9
Exceptionnel(302)
Prix : cher
• Korean • Tysons
Réservé 25 fois aujourd'hui
Upscale Korean Steakhouse offering the finest selection of beef with a bold Korean flavor and seafood centric menu. Paired with delicious cocktails and eclectic wines, the sophisticated settings and refined service set the tone for a great experience. Our dinner prix-fixe menu presents the full experience of our best offerings while the lunch menu takes a lighter approach.
Photo du restaurant Meokja Meokja
4.8
Exceptionnel(50)
Prix : raisonnable
• Korean • Fairfax
PLEASE CALL US AT (571) 459-2875 OR MESSAGE US ON FACEBOOK FOR ADDITIONAL AVAILABILITES. WALK-INS ARE ALWAYS WELCOME! Meokja MeokjaKorean Restaurant · Barbecue Restaurant
Photo du restaurant Momo
4.5
Génial(54)
Prix : raisonnable
• Korean • Navy Yard
Award Winning KOREAN FRIED CHICKEN Is fully open for Dine In.
Photo du restaurant CHIKO - Capitol Hill
5.0
Exceptionnel(1)
Prix : cher
• Korean • Capitol Hill
CHIKO is the first restaurant from The Fried Rice Collective. Chefs Danny Lee and Scott Drewno pair modern cooking techniques with traditional Chinese and Korean flavors.
Photo du restaurant Mandu - K Street
4.6
Exceptionnel(666)
Prix : raisonnable
• Korean • Mount Vernon Square
Le plus récent Mandu, ouvert depuis janvier 2011, est situé dans le bâtiment City Vista, dans le quartier de Mount Vernon Triangle. La chef Yesoon Lee et ses deux enfants, Jean and Danny, ont ouvert le Mandu sur la 18th St. à l'automne 2006. La chef Lee dirige la cuisine en veillant à ce que les recettes et les saveurs des plats correspondent aux enseignements qu'elle a reçu à Séoul, sa ville natale. Elle se spécialise dans la création de plats coréens maison accessibles, que l'on pourrait réaliser soi-même chez soi. Jean et Danny sont en charge des opérations et du service, et vous assurent une ambiance sympathique et dynamique, tel un restaurant de quartier convivial.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable