Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Sydney

Meilleurs restaurants coréens à Roselands

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant KOGI Korean BBQ
4.6
Exceptionnel(147)
Prix : cher
• Korean • Haymarket
Réservé 17 fois aujourd'hui
The artisan way of doing Korean BBQ, Kogi's management team goes back 35 years. Donald Bae the founder was the first to bring Korean BBQ to Australia, meanwhile Hang Jun Chung has been serving up the best Galbi and Korean BBQ dishes since 1983.
Photo du restaurant MATKIM
4.9
Exceptionnel(20)
Prix : très cher
• Korean • Sydney CBD
Réservé 1 fois aujourd'hui
Matkim is short for “Mat kim” (Entrust) “Cha rim” (Table) which is Omakase in KoreanMatkim is a Korean BBQ Chef’s table like you have never experienced before. The finest cuts of meat are daily sourced, prepared by the hands of our butchers, perfectly aged and served with the finest ingredients to match.
Photo du restaurant Tokki
4.5
Génial(424)
Prix : cher
• Korean • Surry Hills
Réservé 9 fois aujourd'hui
Inspired by the buzzing night life of Tokyo & Seoul in Surry Hills. Tokki is a modern day Japanese/Korean Izakaya with an emphasis on shareable dishes accompanied with bespoke cocktails, a variety of Sake & Soju and a fine list of wines.
Photo du restaurant BEOM BEOM
4.5
Génial(9)
Prix : cher
• Korean • Haymarket
Réservé 15 fois aujourd'hui
Korean Soul Food - Hansik with a Modern touch by Chef Jacob Lee
Photo du restaurant Kobo
4.8
Exceptionnel(101)
Prix : très cher
• Korean • Circular Quay
Réservé 2 fois aujourd'hui
Kobo is the workshop for Hatted Chef, Jacob Lee, a space for him to demonstrate his love for his homeland of Korea, re-engineering regional dishes onto a contemporary platform, incorporating Japanese and Australian influences for a dining experience like no other.A solid marble chef’s table is front and centre, seating 8 guests at a time for an intimate chef's table (meaning “I leave it up to you.”), Chef Jacob breaks the menu down into “Episodes” with each episode featuring a core focus on a culinary moment of his life.Kobo is located in Sydney's new Quay Quarter Lanes, a short walk from Circular Quay station, nestled just behind the historic Hinchcliffe House.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable