just one block from the clarendon metro, experience a modern twist on classic asian cuisine. dive into signature ramens, noodles, salads, craft cocktails + fresh juices for lunch and dinner. enjoy our vibrant ambiance that embodies the equalitarian wagamama way, nourishing both body + soul
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
CHĪKO is the first restaurant from The Fried Rice Collective. Chefs Danny Lee and Scott Drewno pair modern cooking techniques with traditional Chinese and Korean flavors.
Le plus récent Mandu, ouvert depuis janvier 2011, est situé dans le bâtiment City Vista, dans le quartier de Mount Vernon Triangle. La chef Yesoon Lee et ses deux enfants, Jean and Danny, ont ouvert le Mandu sur la 18th St. à l'automne 2006. La chef Lee dirige la cuisine en veillant à ce que les recettes et les saveurs des plats correspondent aux enseignements qu'elle a reçu à Séoul, sa ville natale. Elle se spécialise dans la création de plats coréens maison accessibles, que l'on pourrait réaliser soi-même chez soi. Jean et Danny sont en charge des opérations et du service, et vous assurent une ambiance sympathique et dynamique, tel un restaurant de quartier convivial.