Le Top Knot est un restaurant américain moderne avec des racines asiatiques. Le menu comprend des plateaux à partager préparés avec des ingrédients du marché et des saveurs de l'Asie du sud-est, d'Amérique latine et du Japon. Le bar unique sert des boissons telles que du whisky japonais, de la bière pression, du saké, et une sélection de cocktails inventifs. Le restaurant est situé au 2ème étage du Uchi Dallas qui est dynamique et lumineux vous donnant ainsi la sensation d'être dans un quartier sympathique avec des gens heureux. Le bar prépare des plats et vous pourrez vous y rendre pour un rendez-vous amoureux, ou pour vous détendre sur la terrasse extérieure en prenant un verre et en soupant avec des amis. Le Top Knot propose une ambiance décontractée et agréable, et il permet de faire une pause dans votre quotidien.
Sushi | Bar is an intimate Omakase that serves up a whimsy of its namesake fare in 17 courses. Hidden in Dallas' emerging East Quarter, lies an intimate counter housing 12 prized seats. Positioned directly in front of our chefs' cutting boards, experience a free-spirited interpretation of the traditional sushi counter, where beloved standards receive unexpected and delightful riffs. Throughout your dining experience, our talented chefs will guide you through a captivating culinary journey, showcasing interpretive new takes on traditional nigiri sourced from all over the world.
Introducing Hiro’s French Japanese by Ramen Izakaya Akira – a unique, family-run restaurant created by a husband-and-wife team with a passion for culinary excellence. Enjoy the elegance of French Japanese cuisine crafted by Chef Hiro, featuring our signature course meals and Maze-Ramen. Complement your dining experience with Japanese sake and natural wines, carefully curated by our expert sake sommelier. Join us for an unforgettable experience where tradition meets artistry – only at Hiro’s French Japanese by Ramen Izakaya Akira!