Le plat signature du Legal Sea Foods est le poisson vraiment frais.
Situé sur la Route 9, dans le centre commercial Chestnut Hill, ce restaurant est l'un des premiers de la chaîne mais reste une attraction populaire parmi les gourmets. Des produits frais sont proposés au bar, dans la salle à manger ouverte, au comptoir de mets à emporter et au marché aux poissons.
Le Legal Sea Foods a depuis longtemps prouvé qu'une expérience culinaire de haute qualité ne passe jamais de mode. Avec plus de 40 variétés de poissons frais et de crustacés servis tout au long de l'année accompagnés d'une carte de vins primée, il n'est pas étonnant que des légions d'amateurs aient mordu à l'hameçon !
L'établissement a reçu de nombreuses récompenses, notamment celles de « Meilleur Restaurant de Fruits de Mer » (USA Today, 2013), « Restaurant le Plus Populaire de Boston » (Zagat, 2012/2013), « Meilleur Restaurant de Fruits de Mer » (Improper Bostonian, 2010) et « Meilleure Chaudrée » (Boston Magazine, 2010). Le restaurant a aussi l'honneur de présenter sa légendaire Chaudrée de palourdes de Nouvelle-Angleterre à chaque inauguration présidentielle depuis 1981.
Blue Ribbon Sushi is a vibrant Japanese restaurant and sushi bar located near Fenway Park in Kenmore Square, serving outstanding Japanese cuisine based in tradition and passion, including nigiri, sashimi, and chef-crafted maki rolls, all made with a selection of fresh fish flown in daily from the Sea of Japan, the Pacific Ocean, and local New England waters. The sushi bar selections are complimented by grilled mains including A5 Wagyu offerings.
Our curated beverage list features a variety of sake selections, Japanese micro-brews, wines from California and Europe, premium Japanese whiskey and an assortment of imaginative house cocktails.
zuma, located on the second floor in the Four Seasons One Dalton, brings chef rainer becker’s internationally acclaimed style of modern japanese cuisine to America. already renowned in london, hong kong, istanbul, and dubai, zuma Boston offers a sophisticated cuisine philosophy of flavorsome, modern Japanese dishes in a fun and vibrant environment inspired by the informal dining style called izakaya.the menu is comprehensive and alluring. dishes are authentic but not traditional with bold, intense flavors and an emphasis on simple presentation acquired through quality ingredients. izakaya style means that dishes are designed to be shared at the table.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Hojoko is a rock n roll izakaya honoring the pulse of Japanese nightlife by serving sushi, robata grilled yakitori and street food small plates paired with craft cocktails, premium sake, wine, and beer. Located directly behind historic Fenway Stadium and walking distance from The MGM Fenway and The House of Blues, Hojoko is the perfect stop before any event. Dishes like our Wagyu Cheeseburger, Wasabi Roulette, and our 48-hour Ramens keep locals and travelers coming back. Several unique spaces in the restaurant make it the perfect place for a business dinner, birthday celebration, or event gathering space.
Situé au cœur de Brookline, dans le Massachusetts, le restaurant japonais unique FuGaKyu Japanese Cuisine sert un choix de bons plats, tels que des sushis ainsi que des sashimis japonais authentiques. Il prépare de copieux repas qui raviront vos papilles et satisferont même les plus grand appétits. La ville en parle déjà : à présent, c'est à vous de venir le découvrir ! Dès que vous entrerez, vous serez reçu au milieu d'une grande collection d'articles de décoration japonais authentiques. Allié à des mets délicieux, des arômes merveilleux et un service exceptionnel, ce cadre vous fera découvrir une expérience culinaire exceptionnelle. Ouvert depuis 1998, ce restaurant japonais non-fumeurs propose également des salles privées ainsi que des plats du jour. Vous pourrez y profiter de l'air frais tout en laissant les arômes de sa cuisine raffinée hypnotiser vos sens. Tous ses plats exotiques sont composés sur commande, avec les ingrédients les plus frais possible pour garantir la richesse de leur saveur.
Fuji at WoC is the flagship location of JP Fuji Group, located in Quincy, Massachusetts. This location is unique because in an exclusively enclosed section of the restaurant is the Private Chefs Kitchen. Here, guests can enjoy Omakase—a Japanese phrase that means ‘I’ll leave it up to you.' The full menu offers sushi dishes, wok-tossed entrees, lunch specials and a full bar list.The Fuji at WoC chefs can also create custom menus of sushi, appetizers and wok-tossed dishes for catered events.
Le restaurant-barbecue japonais Gyu-Kaku vous accueille à Brookline, en un lieu idéal pour une expérience culinaire unique à Boston! Traditionnellement appelé Yakiniku, il est célèbre pour ses délicieux plats de viande de haute qualité, une nourriture fraîche et jamais congelée! Vous pourrez profiter d'une bière bien frappée en grillant vous-même votre viande. Les Happy Hours vous permettront de profiter des bons plans sur la nourriture et les boissons, une manière idéale de se détendre et de commencer la soirée en bonne compagnie.
Basho est un mot japonais qu'on peut traduire approximativement par «emplacement» ou «un espace où les activités se produisent". Cela peut être pour une réunion de famille, pour socialiser avec des amis, ou pour un événement d'affaires. Surtout, ce pourrait être le cadre d'une expérience inoubliable. C'est ce qu'on veut dire par "Basho". Basho est une brasserie contemporaine Izakaya. Ici, les plats sont préparés dans trois espaces distincts: la cuisine principale, le bar sushi bar et le grill robata. Plutôt que d'offrir des entrées individuelles et des plats principaux, Basho sert des plats qui sont faits pour être partagés, apportés à votre table tout au long du repas. Votre serveur se fera un plaisir de vous aider dans le choix d'un menu.
"Welcome to Zaku Izakaya, where culinary excellence meets a tapestry of flavors in the heart of South End, Boston. Executive Chef Shun Chen would like to invite you on a gastronomic journey where every dish is a masterpiece crafted with precision and passion. At our Izakaya, we pride ourselves on using only the finest quality meats and chicken, ensuring each bite is a symphony of taste and texture.Nestled in our vibrant space, we offer a private dining room for parties of 4 or more, where the warmth of our hospitality and the richness of our menu combine to create unforgettable dining experiences. From the sizzle of the grill to the artistry of our sake pairings, every visit to Zaku Izakaya is a celebration of culinary artistry and camaraderie. Join us and indulge in a culinary adventure that promises to delight your senses and leave you craving for more.