Cet établissement est récipiendaire du prix du meilleur restaurant haut de gamme japonais selon le Vancouver Magazine Restaurant.
Il s'est aussi mérité le prix de la meilleure carte des vins décerné par le Vancouver International Wine Festival.
Zest est situé dans le chic quartier de Vancouver, West-side.
L'atmosphère est élégante et sereine, rappelant la simplicité japonaise combinée avec la sensualité et les éléments issus des paysages de la côte ouest. Les éléments qui figurent au menu sont un mélange de traditions japonaises et audacieuses avec une touche européenne. La présentation des plats est résolument moderne. L'incontournable menu du chef Omakase (sélections à la guise du chef - réservation 24 heures au préalable obligatoire) propose 7 à 8 plats de créations spéciales du chef, en utilisant des ingrédients locaux de saison. Vous pourrez aussi choisir une variété de petits plats d'accompagnement avec votre vin et votre saké parmi la liste des vins et saké primée.
Don at Kitsilano is a one-of-a-kind culinary establishment serving authentic Vancouver cuisine. We want to bring a unique dining experience for all of our guests using fresh and sustainable ingredients—taking you on a culinary journey like no other.From classic recipes to new-age kitchen adventures, each dish reflects our passion for high-quality food presented in a simple yet pleasing manner. Dive right in, and take a bite; join us today.
Founded in 2003, our commitment to our guests has always been the same. We aim to provide an enhanced sushi experience, consistent quality and flavours we constantly reimagine.We look forward to feeding you.
Okini celebrates traditional and modern Japanese flavours with their West Coast flair, showcasing a harmonious blend of land and sea ingredients while emphasizing in sustainable and locally sourced ingredients whenever possible. Located in Kerrisdale, experience their chef-driven menu, fun cocktails and extensive wine offerings in their dining room, atrium, or patio.We invite you to experience Chef Kevin Lin's signature dishes and local favourites such as Salmon Soba, Wagyu Tantanmen, Endive Caesar, A5 Miyazaki Wagyu Tenderloin Bento, Gindara Saikyoyaki, Truffle Yakiudon, and Wagyu Bolognese to name a few.
Tojo a grandi après la guerre au Japon sous la splendide montagne volcanique nommé Sakurajima à Kagoshima, à la pointe sud du Japon. À son jeune âge, il a voyagé à Osaka où il devient apprenti dans le célèbre restaurant Ohnoya, qui est l'un des principaux ryotei du Japon, un restaurant de type très haut de gamme et très traditionnel. Pendant des années, Tojo a travaillé 16 heures par jour à Ohnoya, il a ainsi maîtrisé un répertoire encyclopédique de près de 2000 recettes traditionnelles japonaises qu'il peut faire resurgir de sa mémoire même aujourd'hui. Ici, il a également développé les disciplines de sélectionner les poissons et les produits les plus frais . Reconnaissant que sa passion pour la créativité le conduisait au-delà des frontières strictes de la cuisine au Japon, Tojo a choisi de venir en Amérique du Nord en 1971, où il a estimé qu'une population multiculturelle sans a priori serait plus réceptif à ses idées. Il a trouvé son public parfait à Vancouver.
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Discover the art of sukiyaki at Kumo Sukiyaki, join us for a satisfying and interactive dining experience where you can indulge in delicious sukiyaki offerings.
Located in the vibrant neighborhood of Yaletown, Minami Restaurant delivers one of the most unique and innovative dining experiences to Vancouver. Minami follows the pioneering footsteps of sister restaurant, Miku for introducing the Aburi style or flame seared technique to Vancouver’s thriving sushi scene in 2008. Aburi sushi requires no soy sauce or wasabi, as the chefs create specialty sauces using non-traditional Japanese ingredients to complement the flavor properties of each variety of fish. From the kitchen, seasonal and regional ingredients are integrated into dishes to reflect the diversity of responsible food choices. Traditionally trained Japanese chefs are inspired by global flavors and cutting edge techniques to create a new style of cuisine. The culinary approach evokes passion and beauty, as each dish is artfully plated on custom-designed Arita Yaki plate ware, handpicked by owner, Seigo Nakamura.
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.