There are ninety-nine different ways to write “sushi” in the Japanese script of kanji. Each with its own unique interpretation and meaning. It was with great deliberation that our founder, Billy, chose 寿司 to best represent his personal interpretation of the word - Celebration of Fish!That’s exactly how Billy feels about the art of making sushi and the atmosphere that surrounds it - it should be a celebration! Which is why Billy Sushi is more than just a restaurant, it is an experience for anyone who allows themselves to take part. A three-ring performance of sorts - sushi bar, sake bar and dining room - brought to life by the performances of sushi chefs, bartenders and servers. And the Ring Master and your host, Billy.
Percevoir les goûts du nouveau palais américain est une expérience familière et pourtant inoubliable ! Le CRAVE propose une cuisine fraîche et innovante ainsi qu'une sélection d'excellents vins, dans une atmosphère à la fois chic, décontractée et vivante. Le menu évoque les goûts du nouveau palais américain : de la viande rôtie, des sushis, des pâtes et des salades revisitées à chaque saison pour utiliser les ingrédients les plus frais. Cette expérience culinaire se poursuit avec un vaste bar à sushis qui ravira autant les amateurs de sushis traditionnels que les épicuriens avides de nouvelles saveurs. Les tons terre brûlée, le travail de la pierre, les touches de verre et la cheminée en carrelage doré vous inviteront à profiter d'un merveilleux repas entre amis ou en famille. Une élégante tour à vins s'élevant jusqu'au plafond comporte une sélection de plus de 125 vins. Les tons riches, la cuisine ouverte, les tables au touches lumineuses et le bar typique créent une expérience culinaire familière et inoubliable.
“Our Cocktail Philosophy”Billy After Dark cocktails are inspired by the twenty-four micro-seasons that define the flow of life in Japan. Enter a world where you are brought back to your best memories. Reminding you of that the feel & flow from each one.Perfected classics like the Manhattan and Negroni, riffs on some of Japan’s most beloved cocktails such as the Whisky Highball, and even alcohol-free drinks influenced by ingredients such as yuzu, and umé round out the collection. Through all of this, we want everyone to indulge in enjoyable recollections of the past with our entire cocktail menu being named after great albums from the 90’s & 2000’s.