Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants japonais à Oak Park

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

76 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Jardín GastroBar
3.7
Très bon(8)
Prix : raisonnable
• Japanese • Berwyn
Réservé 3 fois aujourd'hui
Inspired by the elegant minimalist details of nature, JARDIN is a Mixology Restaurant and Bar.Our restaurant is a fusion of Latin and international cuisine, while creating a visionary expression of tasty and modern Mexican cuisine. JARDIN GASTROBAR embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have fun.
Photo du restaurant Momotaro
4.6
Exceptionnel(3836)
Prix : cher
• Japanese • West Loop
Réservé 134 fois aujourd'hui
Le Momotaro, petit dernier du Boka Restaurant Group, est un restaurant japonais multi-dimensionnel situé à West Loop. Géré par son chef exécutif Mark Hellyar, le Momotaro a récemment été élu Restaurant de l'année par le Chicago Magazine et le Chicago Social. Conçu par le décorateur mondialement célèbre AvroKO, le restaurant possède également un izakaya au sous-sol ainsi qu'un élégant espace privé au deuxième étage qui surplombe la salle à manger principale. Très éclectique, son menu de 90 plats propose notamment du riz, des nouilles, des spécialités au hibachi, des plats froids et chauds, ainsi qu'un large choix de sushis et de sashimis. Si vous n'arrivez pas à réserver à l'heure qui vous convient, la plupart des tables de l'izikaya fonctionnent sur la base du premier arrivé, premier servi, et le restaurant accepte les clients sans réservation !
Photo du restaurant Akahoshi Ramen
4.8
Exceptionnel(346)
Prix : raisonnable
• Japanese • Logan Square
Réservé 16 fois aujourd'hui
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Photo du restaurant SUSHI-SAN - Lincoln Park
4.8
Exceptionnel(172)
Prix : raisonnable
• Japanese • Lincoln Park
Réservé 77 fois aujourd'hui
Serving up the best sushi in Chicago and binchotan roasted meats using the freshest ingredients we can find, all with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer.
Photo du restaurant Miru at The St. Regis Chicago
4.7
Exceptionnel(1194)
Prix : très cher
• Japanese • River North (Chicago)
Réservé 73 fois aujourd'hui
Miru, Japanese for "view" celebrates the flavors and cuisine of Japan.  We invite you to join us for a collection of sharable dishes including tempura and crispy rice, a robust seafood and beef selection, as well as expertly crafted sushi, overlooking the Chicago River and Navy Pier.
Photo du restaurant The Evie
4.8
Exceptionnel(730)
Prix : cher
• Japanese • River North (Chicago)
Réservé 87 fois aujourd'hui
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
Photo du restaurant RPM Steak
4.7
Exceptionnel(6120)
Prix : très cher
• Japanese • River North (Chicago)
Réservé 108 fois aujourd'hui
Un steakhouse moderne par Bill et Giuliana Rancic, Doug Psaltis et Lettuce Entertain You
Photo du restaurant Nobu Chicago
4.6
Exceptionnel(2055)
Prix : très cher
• Japanese • West Loop
Réservé 95 fois aujourd'hui
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
Photo du restaurant SUSHI-SAN - River North
4.8
Exceptionnel(1273)
Prix : raisonnable
• Japanese • River North (Chicago)
Réservé 109 fois aujourd'hui
Sushi-San serves up the best sushi in Chicago made with the freshest ingredients they can find, all served with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer. The bar is kept stocked with rare Japanese whisky, sake, wine and inventive cocktails. Join them for lunch and dinner.
Photo du restaurant TAO Asian Bistro - Chicago
4.6
Exceptionnel(3188)
Prix : cher
• Japanese • River North (Chicago)
Réservé 60 fois aujourd'hui
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable