Inspired by the elegant minimalist details of nature, MILA is a rooftop restaurant located in the heart of South Beach. The kitchen draws influences from the shores of the Mediterranean and Japan, while creating a visionary expression of flavorful and modern MediterrAsian cuisine. Dishes are served in the informal izakaya dining style, meaning they are are meant to be shared at the table. MILA Miami embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have a great time. Welcome to your ‘EUDAIMONIA’, the contented, happy state you feel when you travel.
Le Makoto, le nouveau restaurant japonais de Stephen Starr, est situé dans le prestigieux Bal Harbour Shops. Il propose un menu japonais moderne avec des sélections de sushis, des mets japonais contemporains et des plats « robata », cuits sur charbon (binchōtan). Une carte des boissons fabriquées à la main saura accompagner vos plats, Il est possible de réserver des places en salle à manger et au bar à sushis. La terrasse extérieure fonctionne sur le principe du premier arrivé, premier servi.
SALVAJE is a RoofTop Experience where you will find a fusion of Mediterranean Japanese gastronomy while enjoying an equally exquisite architectural design and a relaxed atmosphere that lifts you as the night approaches with our resident DJ performing live every night.The phenomenon that began in Panama City and is now all over the world, in cities as Madrid, Barcelona, Marbella, Dubai, Bogota, Mexico City, Guatemala, and others, has brought artists and celebrities from Hollywood and other corners of the world, to our doorstep, becoming a hot spot in every town.We take phone calls from 2 p.m. to 11 p.m., however there might be a little delay to answer calls during service hours. Please text us if we weren't able to take your call.**Friendly reminder we do not accept cakes and ballons into the restaurante**
Les spécialités servies en petites portions, sortent de 3 cuisines distinctes (le grill robata, le bar à crudités et la cuisine principale) et vous feront découvrir la sélection éclectique choisie par le chef cuisinier Timon Balloo pour célébrer les saveurs et esprit locaux. Partez en quête des plaisirs simples, du bonheur de bien manger à célébrer entre amis dans cet établissement qui vous invite à vivre une expérience partagée.
Le Sugarcane, réputé aux niveaux régional et national, a été récompensé par de nombreux prix : demi-finaliste du prix de la fondation James Beard dans la catégorie « Meilleur Nouveau Restaurant », titulaire du label AAA 4-Diamond pendant 3 années consécutives, prix Johnson & Wales du « Meilleur Restaurant », prix Eater du « Restaurant de l'Année », prix du « Meilleur Nouveau Restaurant » par le Miami New Times et classé 3 étoiles par le Miami Herald.
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::Award-winning Chef Tyson Cole’s, Uchi, is open in Miami. Chef Cole's signature non-traditional take on Japanese food has delighted guests from around the world since its original location in Austin, Texas since 2003.Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
Bienvenue au Benihana pour une expérience culinaire hors du commun ! Assis en groupe autour d'une table commune, votre chef personnel vous fera découvrir l'art séculaire du Teppanyaki. Maniant ses ustensiles avec dextérité, le chef préparera sous vos yeux de délicieux steaks et d'excellents plats de poulet ou de fruits de mer, pour le plus grand plaisir de vos pupilles et papilles. Prenez place à l'une des 22 tables teppanyaki en contemplant la belle baie de Biscayne. Vous pourrez également découvrir le bar à sushis et savourer des roulés et des cocktails signature en admirant une vue splendide. Un service de voiturier gratuit est disponible à partir de 17h00. Des frais de service de 18% viennent s'ajouter à tout groupe de 8 personnes ou plus.
Shokudo is an Asian Bistro restaurant celebrating our 11th year anniversary with a special discounted menu until August 31st, 2023, brought to you by the people behind South Beach’s long-standing favorite Toni's Sushi Bar of South Beach and the hit ramen restaurant, Shimuja, located in Davie. Translated from Japanese as "the path to good food," Shokudo specializes in providing a broad range of comfort food favorites from across Asia such as Sushi, Ramen, Kalbi, Pho, and an array of other cross-cultural dishes. With over 25 years of experience in Miami, Shokudo brings the best of Asian cuisine to the Buena Vista neighborhood, located just steps from Miami’s Design District. The restaurant boasts an open kitchen; a modern, bright interior design; a serene outdoor covered patio; and a full bar. We are currently open for indoor/outdoor dining, takeout and delivery seven days a week from 5 to 10:30p.m. Be sure to visit us during Happy Hour, offered daily from 5 to 7:00p.m
Negroni Bistro & Sushi Bar is a well renowned brand from Latin America serving actual locations such as Buenos Aires, Montevideo, Punta del Este, Asuncion Paraguay & more.This first Miami location in Midtown features a diverse international confort food menu, offering antipasti, salads, paninis, burgers, & more. All this is combined with our Nikkei Sushi Bar that offers a special variety of Rolls, Nigiris, Tiraditos & Ceviches. Our Cocktail Bar, urban NYC style in the indoor, stand out for serving great craft cocktails, and a homemade varieties of Negronis, Spritzs & Tonics.
Situé à Miami, ce restaurant Nobu, célèbre chaîne de restaurants japonais de renommée mondiale réputée pour sa cuisine innovante, apporte une belle touche d'exaltation au sein de l’emblématique Eden Roc Hotel.
La carte comporte des plats caractéristiques du chef Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Miami comme le risotto de homard ou les huîtres et oursins revisités. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
Situated in the heart of Miami’s South Beach, Chotto Matte stands as an unrivalled icon of culinary innovation and cosmopolitan allure.Revered for its groundbreaking Japanese Peruvian Cuisine, meticulously curated cocktails and an ambiance that sparks with magnetic energy, this is no ordinary dining destination - It’s an immersive journey for the senses.Whether it’s an intimate dinner, or an exclusive celebration, our dynamic restaurant offers a tailored experience like no other.Marvel at our chic contemporary interior, from the bold art adorning our walls to the captivating theatrics of our Open Sushi Counter and the Robata grill, every corner tells a story.