ONYX Restaurant at Four Seasons Hotel Westlake Village offers delectable Japanese-influenced seafood creations from sushi to sashimi, hand rolls and more.
Fort de l'expérience de 3 générations de restaurateurs, pour être précis, le King's Fish House est spécialisé dans les fruits de mer. Les fruits de mer présentent de nombreux attraits, tels que la fraîcheur, la saveur, la variété et la surprise. Pour vous proposer une expérience ultime des plats de fruits de mer, l'équipe a parcouru les routes et les chemins, fait de nombreuses escales, enfilé une serviette et s'est plongée dans l'aventure : les plats sans nom aux saveurs inoubliables, les plateaux d'huîtres et de palourdes fraîchement pêchées, les spécialités aux noms inscrits à la main sur un vieux tableau noir, ainsi que la saveur de tous les bouquets d'épices imaginables en train de mijoter. Le plaisir de préparer et de partager des fruits de mer était simple et authentique, faisant ressortir le meilleur de chacun. Souvent, l'équipe s'est sentie comme accueillie dans la maison d'un hôte. Le King’s Fish House est le résultat de ce voyage. Il a tenté de rassembler toutes ces idées dans un seul endroit spectaculaire, empli de camaraderie et d'esprit de fête, ainsi que de tout ce qu'il préfère. Il vous accueille dans sa maison !
Discover Aji Mori House, a hidden gem in the heart of Woodland Hills, where the essence of Japanese cuisine comes alive. Meaning "flavor" and "forest" in Japanese, our name embodies a vision of abundance and taste. Owner Ogi Jiimen's passion for Japanese culinary artistry shines through in every dish, blending tradition with innovation. With chefs Jae Jung and Andy Matsuda at the helm, indulge in a refined kaiseki dining experience featuring the finest Wagyu beef and freshest fish. Let each plate at Aji Mori House take you on a journey through Japanese culture and tradition.*We are doing Soft Opening now, during soft opening we are only serving Omakase Course!!
OUR FRESH NEW CONCEPTAlong with a new upgraded Dock-to-Dish menu, we have extended the Bar area, added 16 Draft Beer handles, elevated the Wine List, modernized our hand-crafted Cocktails, and enclosed an area for large parties to reserve for Private Dining. Additionally, we have enhanced our Happy Hour, and Late Night Bar offerings, created new made-in-house scrumptious Desserts, and retrained our staff to perfect our Polished Casual Service.