Jang – the name stemming from the Korean word for sauce – is where the flavours of Seoul meet the spirit of Kyoto, all within a Grade I Listed London landmark. Taking flavours from her hometown of Gwangju as well as impressions from Seoul, Kyoto and beyond, head chef Dana Choi has created a menu that champions techniques from both countries, using the best of British produce. Set right in the heart of the City, Jang is open from breakfast through to dinner, Monday to Friday. This is an intimate and sumptuous space with nods to Asian heritage throughout and is just as well suited for a corporate breakfast or a business dinner as a long lunch or a date night.
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Mei Ume offers traditional Chinese and Japanese dishes with a modern approach. Showcasing two of the greatest Asian cuisines under one roof, the restaurant presents a colourful selection of sushi, sashimi and Chinese main course dishes.
Kintan est le premier restaurant de style yakiniku à Londres. Yakiniku, ce qui signifie littéralement «viande grillée», est une manière Japonaise d’apprêter le barbecue coréen et l'un des styles de restauration les plus populaires au Japon. Étant japonais, les restaurants Yakiniku emploient un peu d'ingéniosité pour fournir des grilles de table sans fumée avec extraction de fumée souterraine de sorte que le goût de la nourriture reste dans votre assiette et hors de vos vêtements.
Un mélange intoxicant de glamour du mi-siècle et d'art impressionnant, Sexy Fish au Berkeley Square peut accommoder jusqu'à 200 clients entre le restaurant, le bar et le comptoir de la cuisine ouverte. Dégustez des plats inspirés par la cuisine des mers d'Asie. Le restaurant est ouvert de midi jusqu'à tard, 7 jours par semaine.
Shiro is an all-day Japanese restaurant and bar arriving at Liverpool Street’s Broadgate Circle.Hugely popular in our home Hong Kong, Shiro cuisine is inspired by Japan’s foodie hot spots; Ginza, Shinjuku and Shibuya in Tokyo – contemporary but true to the roots of Japanese cuisine, right to the heart of the City of London. From our Crystal Sushi, invented by Shiro’s chefs, which adds extra layers of flavour to traditional sushi, delicious ramens made with Chef’s 50-year-old family recipe, and being one of few restaurants to serve edomae sushi – our menus are reflective of contemporary Japanese cuisine true to the traditional root.At Shiro, we specialise in creating unforgettable experiences for all types of events. Whether you’re planning an intimate gathering or a large celebration, we have the perfect setting for you.A maximum of 15 on a banquette | Up to 80 guests standing in our Shiro barExclusively hire the venue for up-to 150 standing or 50 seated
Flesh & Buns, de l'équipe derrière Bone Daddies, se trouve dans la zone animée de Seven Dials à Covent Garden. Inspiré par les izakayas japonais, traduit grossièrement comme un pub ou lieu conçu pour manger et boire de façon informelle, Flesh & Buns est le premier restaurant à Londres à se spécialiser dans les petits pains gao bao (petits pains cuits à la vapeur que l'on farci soi-même). En dessous du niveau de la rue, le restaurant propose un intérieur dépouillé et encourage les repas interactifs, avec un menu conçu pour le partage, une longue table commune et des cabines. Le menu de Flesh & Buns est divisé en cinq sections: 'cru et collations ',' petits plats', 'riz etc', 'chair et petits pains', et 'desserts'.
Célèbre pour être le premier restaurant à combiner la technologie interactive à l'expérience culinaire, Inamo Covent Garden est un nouvel emplacement 30 secondes à pied de la plus proche station de métro.
Servant une cuisine pan-asiatique de haute qualité dans un cadre élégant sur 3 étages, avec des cocktails au superbe bar Onyx en bas, Inamo Covent Garden apporte une nouvelle technologie aux convives. Pour les clients qui ont dîné dans d'autres sites de Inamo, le menu de la table numérique est passé à un système de tablette avec un plus grand contrôle de la commande, notation des plats et du service. Les projections sur table offrent également une chef-cam pour observer les chefs en direct, des jeux, des animations, et plus encore. Les nouveaux systèmes permettront des mises à jour régulières avec de nouveaux contenus attrayants. L'expérience au inamo Covent Garden sera comme nulle part ailleurs à Londres ou au-delà.
Inamo est un restaurant avec un concept de partage où les plats sont servis immédiatement lorsqu'ils sont prêts.
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining in the heart of Mayfair on North Audley Street. Made with. Whether you’re sharing our Red Vase Tuna 4 Ways, or keeping the Kung Po Monkfish all to yourself, you’ll find something for all palates and every occasion. You'll also find an incredible range of vegetarian dishes and plant-based dishes such as Spinach and Mushroom Gyozas, Vegetable Tempura and Spinach and Mizuna salad. Phoenix, which brings the heat of tequila, sake and ginger with a citrus kick, or elevate your evening with the Champagne refinement of the Zeitaku. Meanwhile, we encourage you stay after dark with our DJs performing every evening, letting you stay and play until the late night.