Indulge in our fresh, authentic Japanese cuisine while enjoying the cozy environment of a traditional Japanese atmosphere. Guests can enjoy sitting on our fun hibachi grills where the chefs cook your meal right in front of you! Or sit at our BRAND NEW upscale sushi bar.
We want our customers to experience a dining experience to inspire laughter, conversation, and memorable times with friends and family! Our food is prepared by our highly skilled and experienced chefs with fresh ingredients served at a reasonable price for all our customers to enjoy!
We are Ramen Izakaya Akira from Japan. Our mission is to offer you authentic Japanese ramen with a unique Italian twist. An Izakaya is a traditional Japanese pub-style eatery, providing a cozy and communal dining experience.
We are Dallas' first All You Can Eat Korean BBQ, Sushi, and Shabu restaurant! We are proud and excited to bring a completely new concept to the DFW metroplex located in the heart of Carrollton's Koreatown. Our newly renovated restaurant exhibits a more modern and elegant design with a touch of the traditional Korean restaurant atmosphere.
Restaurant MoonGlow offers a set course menu experience prepared by Chef Akira Imamura, featuring Italian-inspired fusion dishes centered around his signature pastas. Our focus is on simple elegance and the quality of the ingredients, carefully prepared using Japanese dashi and umami techniques.
WE’RE MORE THAN A RESTAURANT, WE’RE A DINING EXPERIENCE…Located within the Grandscape development in The Colony, Texas, Seven Doors Kitchen & Cocktails is an approachable modern American grill serving chef-inspired shared plates and entrées. Named for our collection of French colonial doors from The 1800s that appear throughout the restaurant, Seven Doors has created a unique and uplifting environment for our diners to enjoy our great food & cocktails all served with love and gratitude.
KAI Legacy West offers Modern Pan Asian Cuisine influenced by Japanese, Thai, Chinese culture highlighting Robata and Sushi kitchens in a multi-scene facility. At KAI we host Live DJ performances every Thursday, Friday, and Saturday. The Bar & Lounge stay open late; until 2:00 AM on Friday and Saturday.Offering two climate controlled patios, three bars throughout the entire restaurant. For reservations for groups of 10+ please call the restaurant.Private seating is available for up to 55 guests in a lounge setting.
Uchiko, child of Uchi, is the offspring of James Beard Award‑winning Chef Tyson Cole's original non‑traditional Japanese concept. While the apple doesn't fall far from the tree, Uchiko takes a fiery turn bringing smoke and char alongside the fresh and clean flavors that define Uchi.
Bienvenue au Benihana, où vous vivrez une expérience culinaire pas comme les autres! Les convives sont installés en groupe autour d'une table commune, où leur chef personnel leur fera découvrir l'art ancien du Teppanyaki. Voyez le chef couper, découper en dés préparant un repas qui vous en mettra plein la vue et les papilles gustatives, que vous choisissiez un steak qui vous mettra l'eau à la bouche, du poulet tendre ou de succulents fruits de mer. Vous pourrez également vous régaler de sushis préparés par un chef de sushi talentueux et vous délecter avec un cocktail de spécialité. Benihana Plano se trouve dans les North Shops du Legacy près de la fontaine, dont les eaux dansantes colorées fournissent un arrière-plan éblouissant pour profiter de votre repas de Teppanyaki. Pour ceux dont le temps est limité durant la journée, essayez le Dîner Express du Benihana, offert du lundi au vendredi de 11 h à 15 heures Profitez de la nourriture que vous aimez fraîchement cuite et servie rapidement, pour vous permettre de retourner à vos activités quotidiennes.
Le Kona Grill vous propose des plats fraîchement préparés entièrement sur place, un service personnalisé et une ambiance chaleureuse et moderne, afin de créer une expérience culinaire exceptionnelle et abordable. Le menu diversifié comprend une grande variété de plats traditionnels américains et plusieurs choix de repas et d'entrées avec une influence internationale. Les spécialités incluent le bar commun cuit au four dans une marinade au miso et au saké, les steaks de catégorie Angus, le filet de porc en croûte d'amandes et la spécialité du Kona Grill : le poulet aux noix de macadam. Le Kona Grill sert également un menu de sushis renommé qui propose tous les grands classiques connus des amateurs, ainsi que plusieurs plats uniques créés par des chefs talentueux spécialisés dans la préparation de sushis.