L'Original Roy's, à Hawaii Kai vous souhaite la bienvenue!
Le long des 25 dernières années, vous aurez pu apprécier la cuisine reconnue, eurasienne d'inspiration hawaïenne, de Roy Yamaguchi, accompagnée de vins authentiques provenant du monde entier, le tout assorti du service du Roy's dans le plus pur style Aloha. Les chefs du Roy utilisent le meilleur des ingrédients locaux, des intenses épices asiatiques, des sauces européennes, tout en mettant l'accent sur la fraîcheur des fruits de mer. Vous pourrez apprécier une vue imprenable sur la baie de Maunalua depuis les salles à manger principale ou privée, cette dernière se prêtant idéalement aux occasions spéciales ou aux réunions d'affaires.
Morimoto Asia is Chef Masaharu Morimoto Pan-Asian Restaurant. The creativity of Chef Morimoto is already one of the most inventive forces in Asian cuisine. This culinary destination includes unique exhibition kitchens that showcase traditions like Peking duck carving and lobster. Morimoto Asia's eye-catching and beautiful beach views includes lounges, private's dining spaces, and an exhibition glass encased kitchen that allows guests a behind the scenes glimpse of the culinary action.
Providing our customers with fresh, high-quality sushi at reasonable price and impressing service. We take great pride in presenting the Katsumidori experience.[活 Katsu] mean 'Encouragement', 'Fresh’, 'Active', and 'Living' which is our company's philosophy.We offer comfortable dining space for our guests. Modern Japanese style. Cool sushi Bar. Casual fine dining.In order to accommodate as many customers as possible, we operate a 90-minute meal time system for both lunch and dinner.Also, if you would like to seat at the sushi bar, please call the restaurant directly to make a reservation.Reservations from Open Table will automatically be reserved for table seats only.「新鮮で質の高い寿司を手頃な価格で多くの人に味わっていただき気持ちの良いサービスでお客様に感動を提供します」私たちは、常に進化し続けることをプライドにしています。「活」という漢字の意味は「活気」、「新鮮」、「アクティブ」そして、我々の企業理念を示しています.モダンな日本スタイル, そして、ハワイ初のユニークなオーダーシステムのお洒落なお店です。出来るだけ多くのお客様にお越し頂ける様に、ランチ、ディナー共に、90分制のお食事時間とさせて頂いておりますので、御了承下さい。又、寿司バー御希望の方は、お店に直接ご予約のお電話を下さい。オープンテーブルからの予約は自動的にテーブル席のみの御予約となります。
Le Strispsteak Waikiki propose toute la tradition d'un steakhouse américain classique avec une touche de modernité. Le menu plaisant et innovant créé par le chef Michael Mina présente des saveurs audacieuses et de la diversité dans l'inspiration. Le menu vraiment de saison est en constante évolution pour refléter le meilleur des ingrédients locaux et des saveurs mondiales. D'une extrême finesse, le menu du Stripsteak Waikiki comprend du bœuf Angus, du bœuf américain Wagyu et du bœuf japonais Wagyu A5 certifiés 100 % naturels. Les autres plats signature incluent l'Instant Bacon, du flanc de porc Kurubota glacé au soja et au poivre noir accompagné de tempura d'huîtres, la tour « festin » de fruits de mer Luau, avec du crabe royal, un homard entier, des huîtres, des palourdes, des crevettes, sashimi, des sushi ainsi que du poke ou encore la tourte au homard de Michael, servie à côté de la table avec de la crème de homard au brandy, des champignons Hamakua et de la truffe noire.
Here at ZIGU, we believe the key to running a successful restaurant is to serve fresh local ingredients. We cook in a Japanese style using only ingredients found here in Hawaii. We will soon be opening our doors to customers. You'll enjoy authentic Japanese cooking and sake either inside our cozy interior or outside our spacious courtyard terrace.~Important notice for our OHANA ~We are asking customers to limit their dining experience to 2 hours when we have high volume booking.*Happy hour exclusionday: 12/23/2024~1/1/2025Thank you for your understanding.
Located in the heart of Ward, Han no Daidokoro specializes in Japanese style A5 grade yakiniku. We offer 7 days a week with luxe A5 Wagyu from Japan, Miyazaki and Washu beef from Oregon at the Ward Village. We are conveniently located on the first floor of Anaha. (Across the Whole foods, next to the Istambul) Come join us today for an unforgettable experience!
Sansei, qui signifie troisième génération, est un restaurant japonais contemporain aux mains d'un propriétaire local qui offre des sushis nouvelle vague. La force derrière la nourriture est le chef / propriétaire Dave "DK" Kodama. Un natif Oahu, il n'a peur de rien quand il s'agit de saveurs et c'est l'un des chefs les plus aventureux que vous rencontrerez. À Sansei, il a combiné son héritage japonais avec le mélange ethnique incroyable Hawaiien et les saveurs qu'il a expérimentées dans ses voyages pour créer une nouvelle vague Sushi, un Pacific Rim d'inspiration japonaise, le type contemporain de la cuisine japonaise. Appelez cela comme vous le souhaitez. Ce que vous dégusterez sont des combinaisons uniques de saveurs et de textures.
If your desired time is not available on OpenTable, please call (808) 922-4702. We may have additional availability and will make every effort to accommodate your requested time.**PAYMENT OPTIONS**We accept cash and all major credit cards. Please note that we DO NOT accept Apple Pay, Google Pay, or other contactless payments at this time. Thank you for your understanding. If you have any questions, please call and ask for a manager who will be happy to assist you.Celebration Cakes Are Available!If you are celebrating a special occasion, we have two sizes of “Celebration Packages”, which include a cake and a small gift. Small cakes are suitable for parties up to five and large cakes are suitable for parties of six or more. The prices are $22.00 and $26.00. If you wish to order, please let us know which size in the “add special request” box in the reservation form. For birthdays, we will personalize the cake plate if you provide the name of the birthday person.
At Nori Bar, we make a darn good sushi handroll and are proud to say so. Our handrolls meet at the intersection of the freshest seafood from Hawaii and Tokyo, fluffy Koshihikari rice, and hella crisp nori. This isn’t your grandpa’s traditional sushi restaurant, but that doesn’t mean he won’t like it, too.We built this restaurant to offer a high-quality sushi experience to a wider audience. So come in, kick back, and roll with us.
Le barbecue japonais Gyu-Kaku à Waikiki est l'endroit idéal pour une expérience incroyable à Oahu! Traditionnellement appelé «yakiniku», ce barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraiches (jamais congelées) et de qualité supérieure. Venez boire une bonne bière fraîche en grillant vous-mêmes votre viande. Le «happy hour» offre les meilleurs tarifs sur la nourriture et les boissons: une autre bonne raison pour se détendre et commencer la soirée ici.