Le chef Ken Tominaga donne une vision moderne de la cuisine de style Izakaya traditionnelle avec le PABU San Francisco. En partenariat avec Michael Mina, ce bar à sushi et izakaya moderne dans le centre de San Francisco est un rêve devenu réalité pour Tominaga et Mina. Situé à l'espace historique 101 California, dans le quartier financier de San Francisco, le PABU allie le charme japonais rustique et traditionnel avec la sophistication urbaine et moderne pour créer une incroyable expérience culinaire sociale. Les demandes pour le bar à sushi ne sont pas garanties.
Le 5A5 est le premier Steak Lounge de San Francisco - une interprétation élégante et contemporaine d'un steakhouse traditionnel avec l'ambiance enjouée d'un bar à cocktails. Le chef cuisinier Allen Chen (Alexander's Steakhouse) a élaboré un menu exceptionnel qui complète et explore à la fois les limites d'un repas traditionnel de steak avec pommes de terre. L'établissement sert du bœuf japonais 100 % Wagyu, du bœuf certifié Angus américain, ainsi que du kobé australien et américain. Le classement A5 représente la plus haute qualité de viande bovine dans le monde. Le 5A5 Steak Lounge est idéalement situé dans le nord du Financial District. Veuillez consulter son site Internet pour connaître les promotions et autres événements.
Dragon Horse is your go-to destination for fresh sushi and fantastic cocktails in a cozy, communal setting. We are large group-friendly! Gather your crew for an unforgettable night—we're dedicated to making it the best one yet!Our spacious private dining room is the ideal venue for special celebrations, business dinners, or gatherings with friends and family, accommodating up to 32 guests. Plus, there’s no room rental fee! We also offer options for full bar buy-outs or dining room buy-outs. If you have any questions or would like to make reservations for a large group, please click the "Contact Us" button below. Thank you, and we look forward to serving you soon!
Fish & Bird is a unique izakaya-style restaurant and bar specializing in modern Japanese cuisine, integrating fresh local, organic, and sustainable ingredients with curated traditional ingredients from Japan. The sophisticated interpretation of traditional dishes is a reflection of the current trends in metropolitan Japan. Enjoy dining in a casual yet comfortable dining room or at our full bar with Japanese whiskey and small-batch spirits, unique sake, wine, beer, and craft cocktails. Limited outdoor dining is available on the sidewalk, weather permitting. We are located six blocks from the downtown Berkeley BART station. Ample street parking is also available. Our accolades include Michelin Michelin-recommended list, San Francisco Chronicle's Top Japanese Restaurant in the Bay Area, Eater SF 38 Essential Restaurants in the East Bay, Esquire's Best New Restaurant in America 2021, San Jose Mercury News The Bay Area's Best Restaurants 2022: The Top Ten, and many more.