Traditionnellement, en Italie, la porte de papa Ludovico était toujours ouverte et tout le monde était le bienvenu. L'arôme alléchant des aliments italiens raffinés mijotant sur le feu attirait les amis, les amis d'amis, et parfois même des étrangers... Mais après avoir partagé une bouteille de vin, les étrangers devenaient des amis. Maintenant, le Casa Ludovico est fier de partager les traditions de papa à Palm Harbor, en Floride. Tout le monde est le bienvenu pour profiter de la cuisine italienne raffinée et des vins, avec d'anciens et de nouveaux amis. Buon Appetito!
In our cooking we use only the finest ingredients imported from Italy, and all our dishes are made fresh to order because we are dedicated to sharing with you what real Italian food tastes like.Patio seating is available for party sizes of 2-4 guests!
Join Chef Massimo for an artful blend of Italian and Mediterranean cuisines paired with an award winning wine list and full bar. Appetizers range from Hudson Valley Grade-A Foie Gras, Pistachio coated Pan Seared Duck and Brie to Jumbo Lump Crab Cakes and rice flour battered calamari. A rich, creamy lobster bisque is a favorite among customers. Other specialties include Veal Cognac in a creamy truffle sauce, veal chop, sweetbreads, risotto and Chilean Sea Bass. Last, but not least, are the homemade delectable desserts. Complementing his efforts in the kitchen is the gracious, knowledgeable and efficient staff. Tables at the casually elegant restaurant are dressed with crisp table linens, and candles. Cascading fountains decorate the walls.