Owner Pino is originally from Bellagio, a beautiful town by Lake Como in Italy. With almost 40 years restaurant experience, he provides high quality signature dishes, along with attention to detail service to his customers.
Situé au cœur du centre-ville de Campbell, le restaurant A Bellagio propose une carte des vins très variée et une cuisine hors du commun pour le dîner et le souper. Élu meilleur restaurant italien de la South Bay par CitySearch en 2015, cet établissement sert des spécialités signature minutieusement préparées avec les meilleurs produits disponibles. Des plats du jour à base d'ingrédients de saison d'une fraîcheur incomparable sont également proposés. La salle à manger privée du restaurant peut accueillir jusqu'à 120 personnes, et l'A Bellagio assure des services de traiteur pour répondre à tous vos besoins.
Pour obtenir de plus amples informations concernant les menus de banquet et l'organisation de fêtes privées, veuillez consulter le site Internet www.ABellagio.com.
La Pizzeria is a cozy and pleasant spot where you can feel the story and the dedication of its owners along with the strong ties that they have kept with their hometown. Rome inspires its menu. You can find the traditional recipes of the area such as Spaghetti Aglio e Olio and the typical Roman-style pizza. A wide choice of traditional Italian dishes plus a full bar with Italian special cocktails and drinks, and a real Italian espresso, making La Pizzeria the best place to experience the authentic taste of Italian cuisine. A wide variety of VEGAN and VEGETARIAN dishes as well. Now open also in Cupertino after the great success of the Campbell location. JOIN OUR REWARDS PROGRAM TO COLLECT POINTS AND GET REWARDS
Using local ingredients with Italian influences, Terra is Eataly’s premium wood-burning grill restaurant located on the third floor of Eataly Silicon Valley. Named for “earth’ in Italian, Terra's menu features the season’s best ingredients cooked simply over open flames. Its food meant to be paired with an inventive botanical cocktail and enjoyed outside on our expansive shaded patio.We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.Parties of 7-10 people are required to make a deposit of $150.00 and parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.com to secure the date. There will be a $20 per person charge for no shows or cancellations without 48-hour notice.
La Pizza & La Pasta features two of the best-loved Italian dishes: Napoli-style pizza and al dente pasta. Enjoy our seasonal selection just steps away from our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers). Our traditional but innovative dishes feature both fresh pasta made daily in-house and air-dried, bronze-extruded pasta from Campania, Italy, and traditional Neapolitan pizza, from the experts at Rossopomodoro, a Napoli-based pizza company.We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.Parties of 7-10 people, call the restaurant. Parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.comParties will be required to give credit card info to reserve their spot. There will be a $20 per person charge for no show or cancellations without 48 hr notice.
Le Maggiano de San Jose vous accueille sur Santana Row, une adresse récemment ouverte qui rassemble des boutiques, des lieux de restauration et de divertissement dans un style européen. Sur près de 1 500 m² et avec une capacité d'accueil de 220 convives, le restaurant est idéal pour les dîners de groupe, les rassemblements festifs ou encore les soupers romantiques en tête à tête. Il se spécialise dans une cuisine authentique italo-américaine de style familial avec des plats généreusement servis. Notre grand menu varié vous fera découvrir une vaste sélection de pâtes faites maison, de délicieuses salades, de steaks primés, de poissons frais et de desserts inoubliables.
Rollati's menu is a love letter to Italian-American cuisine, embracing the iconic dishes of Italy’s many regions, as well as those that developed in Italian kitchens across America. Guests will find familiar favorites alongside market driven dishes inspired by seasonal ingredients from local farmers and seafood purveyors, or the occasional nod to a modern pantry. Fresh pasta, made in house, is at the heart of the menu, while features from the Grill, House Specialties, pizza, and seasonal produce round out the menu. Our robust beverage program features an extensive selection of Italian and Californian wines that have been carefully selected to pair with our Italian flavors alongside classic Italian cocktails, aperitifs and digestifs. The restaurant also provides an extensive provisions market, where guests can purchase dried pasta, house-made sauces, freshly prepared items, and classic Italian pantry staples to enjoy on the go or to cook at home.
Le Buca di Beppo vous propose une cuisine italienne authentique dans un cadre original et ancien. Les petits plats sont destinés à être partagés entre amis ou en famille. Deux options sont disponibles : le « Bucca small », conçu pour 2 personnes ou plus, et le « Buca large », pour 4 personnes et plus. Vous serez séduit par l'ambiance animée du Buca. Sur des airs classiques de Frank Sinatra et de Dean Martin, vous pourrez admirer les photos de familles affichées au mur et les clichés d'icônes italo-américaines comme Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'ambiance dynamique, la cuisine délicieuse et le personnel attentionné font du restaurant Buca di Beppo l'endroit idéal pour profiter du meilleur de la gastronomie italienne et vivre une expérience hors du commun.