Bacari W. Adams is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the original restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special. + $5 margaritas all night long every Monday-Wednesday!Our team provides warm hospitality in our comfortable, intimate dining room marked with vintage art & light fixtures. You will feel like home when dining at Bacari W. Adams.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari W. Adams is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Bacari Silverlake is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 5th restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our indoor lounge & bar, or in one of many tree-house-like outdoor patios, all marked with rustic mediterranean decor. You will feel like home when dining at Bacari Silverlake.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari Silverlake is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
The Palm, situé dans le centre-ville de Los Angeles, est à quelques pas du Staples Center et logé dans l'historique Toy Center, au coin sud-est de Flower Street et de la 11th Street. Le restaurant peut accueillir environ 400 personnes et occupe environ 13 500 pieds carrés. The Palm est réputé pour le bœuf, les homards géants et pour son authentique cuisine italienne. Il est ouvert sept soirs par semaine pour le souper et les jours de la semaine pour le dîner.
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée.
Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design.
Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Le chef de cuisine Celestino Drago a créé un menu représentant la diversité culturelle de l'Italie. Le concept de «Cuisine italienne contemporaine" met l'accent sur des plats locaux, frais, des ingrédients de haute qualité et des saveurs anciennes qui ont défini la cuisine italienne depuis des siècles et qui sont revisités pour créer un menu vraiment éclectique. Le menu complet est à la carte et il propose des plats du jour comportant de nombreux éléments uniques. Le restaurant DRAGO Centro propose une sélection variée et de vins haut de gamme en provenance d'Italie et du monde entier.
L'intérieur unique du DRAGO Centro est conçu par le célèbre concepteur basé à Los Angeles Stanley Felderman, qui est internationalement reconnu pour la création de bâtiments modernes, des intérieurs et des produits avec une touche ludique.
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.