L'ambiance de « café society » qui règne sur la Balham High Road à Londres procure le cadre idéal pour le restaurant italien de style détendu Ciullõsteria. Chaleureux et décontracté, le Ciullõsteria s'inspire de la nourriture infusée par le soleil et du caractère détendu de l'Italie méridionale. La famille Calcagno, propriétaire du Ciullõsteria, possède plus de vingt ans d'expérience dans la restauration italienne, et cette expérience transparaît dans chaque aspect du fonctionnement de l'Osteria - du design simple, confortable et sans prétention de la salle à manger au service toujours sympathique et efficace du personnel qui accueille les clients comme s'ils étaient de vieux amis. Mais bien sûr, il reste qu'au Ciullõsteria, l'accent est mis sur la nourriture. Entièrement traditionnel et purement authentique, le Ciullõsteria propose une cuisine italienne maison allant de pâtes faites à la main à de croustillantes pizzas de 30 cm de diamètre, le tout servi avec des vins de qualité provenant des vignobles les plus réputés du pays.
Here at Carluccio's, we’ve always been true to our Italian heritage and what food really means to us. The best ingredients, from the best regions, cooked with love. We are located in the heart of Wimbledon Village, situated just 20 minutes from London with various public transport routes available. It's a great place to enjoy the tennis championships every year!We’re open for breakfast, lunch, and dinner Monday to Sunday. Our menu caters to vegetarians/vegans and those who are following a gluten-free diet.
Le restaurant Osteria Antica Bologna est un incontournable de Northcote Road depuis plus de 20 ans, ce qui représente une très longue période pour la scène gastronomique londonienne. Le Antica Bologna est aussi original et emballant que le jour où il a ouvert ses portes ; il évoque des images d'osterias (tavernes) de village cachées dans la campagne sauvage d'Emilia Romagne ou de collines de la Toscane et son accueil chaleureux digne d'un membre adoré de la famille. Ayant grandi dans la campagne piémontaise dans une famille qui élevait des poules, cultivait des légumes et fabriquait son propre salami, le chef Marzio Zacchi croit en l'importance de connaître la provenance des aliments que l'on consomme, et n'utilise que des produits frais de saison et d'origine locale. Cependant, en dépit de son éducation rustique, Zacchi a apporté à la nourriture de Osteria Antica Bologna le genre de raffinement qui ne peut être acquis qu'au terme de plusieurs années de formation dans les meilleurs restaurants de Londres.
Wine bar in Merton Abbey Mills.Offering a great worldwide wines selection & food, snacks & starters, Italian meat skewers, oysters, cocktails, spirits and much more [...]We planning weddings in Italy and Uk.So...that's why Wine & Love!
Welcome to Enoteca Chiaia, where wine enthusiasts gather to savour and share their passion for the finest of wines. Nestled in the heart of Wandsworth, just minutes away from Earlsfield Station.Our carefully curated selection will take you on a journey through Italian and European wines where each bottle tells a story and each sip elicits lively conversation and conviviality.
Osteria Toscana is a family owned Italian restaurant located in one of Clapham's trendies streets, our lunch and dinner menu covers a mouthwatering range of homemade Italian dishes , our friendly atmosphere and cosy surroundings will give out a truly authentic Italian experience you wouldn’t want to miss out on.
Welcome to SW16 Bar & Kitchen! It is our absolute pride and joy to have our little place on Streatham Hill. We opened up three years ago and we’ve been serving you wonderful lot ever since. We aren’t trying to reinvent the wheel here, we just want to offer everybody a space where you can feel utterly at home, accompanied by simple, seasonal dishes that reflect our Executive Chef Antonio’s Puglian home. We’ve set it as our mission to really show you what hospitality can really mean. Generosity, warmth and kindness is at our core and I hope you can come in and feel at ease with us. I’m the one out front, pouring you wine or making you a cocktail and hopefully petting a dog or two. I really do intend to have a natter with each and every one of you so be prepared! We’ve got plenty going on, with regularly changing menus to keep things exciting but that core will remain the same throughout. I can’t wait to see you all.
What do you do when you want something done properly – especially when you’re a long way from home and you simply can’t find exactly what you’re looking for? Well, the tried and tested answer, of course, is to do it yourself – and that is exactly what Giuseppe, founder of Sapore Vero did, when he created our first Pizzeria in Beckenham, South East London – now entering its 11th year of trade – and then opened a 2nd in nearby Hither Green in 2019. After moving to London (quite some years ago now!), Giuseppe quickly found himself becoming frustrated with a lack of truly authentic Italian pizza, “that I liked”, as he puts it, produced using the methods that he grew up with, like generations before him, in his native Calabria, Southern Italy.
"THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
Situé dans la rue très animée de Northcote du quartier de Clapham de Londres, le Numero Uno est un restaurant italien qui ravit les habitants et les visiteurs. Installé dans un quartier typiquement italien, le Numero Uno est célèbre auprès des hommes d'affaires et des navetteurs en semaine. Le week-end, il se remplit d'une foule plus détendue de familles à la recherche d'un souper simple et de groupes profitant de la compagnie les uns des autres tout en dégustant des plateaux d'antipasti. Le personnel italien du Numero Uno rendra votre expérience encore plus authentique. Chaque membre se déplace de table en table, plaisantant et conversant avec les convives qui commandent pour leur faire des recommandations. Le menu varié de spécialités italiennes copieuses est suivi par de succulents desserts et, bien sûr, d'un limoncello gratuit.