Chef Stelian and Maria teamed up years ago when both discovered their passion for hospitality. For years they have been working together in several establishments and made them successful through their continuous dedication to customer service, and fresh food cooked from locally sourced supplies.Their passion is expressed through their commitment to delivering excellent customer service in a homely environment.Chef Stelian started out working alongside great Chefs including Gordon Ramsay. He developed his career over 15 years by delivering his passion on the plate. He`s furthered his development by doing an internship in France in one of the most highly reviewed restaurants once owned by Bernard Loiseau.Maria built her career as the Front House Manager working in collaboration with Chef Stelian to deliver excellent customer service by showing continuous care to the customers.Their aim is to deliver high standard food and service for the community suitably for everybody’s taste.
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Bocconcino est un restaurant italien au cœur de Mayfair, qui sert des pizzas et des pâtes italiennes authentiques dans un environnement épuré et élégant. Des pizzas cuites sur feu de bois aux pâtes faites maison, il y a une petite touche personnelle de la maison dans chaque bouchée. Bocconcino Restaurant fonctionne selon les meilleurs principes culinaires de l'Italie: des ingrédients de qualité supérieure, un service de première classe, et du grand vin italien!
Grand Italian Brasserie vous propose des "cichetti" (tapas au style italien) jusqu'au veau milanaise et au spaghetti au homard. Environnement dynamique et traditionnel.
Harry's Bar is an Italian restaurant located between Oxford Street and Marylebone, the restaurant and bar is the ideal spot for those looking to pop in and enjoy afternoon coffee, cocktails, light bites and of course, breakfast, lunch dinner and weekend brunch.
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Reminiscent of 1950s and 1960s Italian glamour, Harry's Dolce Vita is a mixture of legendary Italian charm, delicious unfussy food, inspired cocktails, stylish decor and some good old fashioned fun.
Le Mele E Pere est un restaurant italien différent du quartier Soho à Londres, tenu par Peter Hughes et Andrea Mantovani, anciennement propriétaires du célèbre Wild Honey. Dès que vous arriverez et apercevrez les étagères remplies de pommes et de poires en verre Murano par la fenêtre du restaurant Mele e Pere, vous saurez que vous êtes dans... un endroit quelque peu différent - le sous-sol est complètement différent de tous les restaurants italiens que vous aurez précédemment visités, éclairé avec des lampes d'architectes (Anglepoise) et décoré avec des œuvres abstraites audacieuses. Le menu vous propose quelques plats audacieux soigneusement sélectionnés provenant de toutes les régions de l’Italie ; du poisson vénitien, des crevettes siciliennes et des plats copieux de viande rouge et de tripes, que l'on retrouve à Rome et dans le nord du pays. N'oubliez pas de garder une petite place pour un dessert typiquement italien, particulièrement la crème glacée maison, qui a fait l'objet de critiques élogieuses, même de la part des palais les plus exigeants. La carte des vins du Mele e Pere comprend environ 30 vins dans une vaste fourchette de prix.
Osteria Napoletana: a new Neapolitan cuisine restaurant located on Notting Hill’s Kensington Park Road.We are staying true to our Neapolitan traditions with a small seasonal menu that will include dishes like the “Zizzona di Battipaglia” mozzarella and pastas served in padellas like the freshly made “Ziti alla Genovese”.Osteria Napoletana, sister restaurant to Osteria Romana in Knightsbridge, is bringing rarely seen dishes back to the forefront and creating an intimate, romantic, comforting space to enjoy them in.
Le charme du Daphne's ne réside pas uniquement dans sa cuisine de saison, mais aussi dans sa chaleur naturelle et son charme italien sobre. L'élégante véranda du Daphne's peut accueillir jusqu'à 40 personnes pour un dîner ou un souper privé, ainsi que des mariages ou des cérémonies civiles. En été, cette véranda lumineuse donne la sensation de prendre son repas en plein air. En hiver, un feu ardent dans son foyer ouvert la transforme en un refuge intimiste.
Situé à Brompton Cross entre Chelsea et South Kensington, c'est l'endroit idéal pour dîner après avoir fait les magasins dans les environs de Knightsbridge ou de King's Road. Le musée d'histoire naturelle, le Science Museum, le Victoria and Albert Museum, le Royal Albert Hall, le Cadogan Hall et le Royal Court Theatre se trouvent également à proximité.