Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Harry's Bar is an Italian restaurant located between Oxford Street and Marylebone, the restaurant and bar is the ideal spot for those looking to pop in and enjoy afternoon coffee, cocktails, light bites and of course, breakfast, lunch dinner and weekend brunch.
Located in the heart of London, Faros is a modern, new restaurant with a fresh outtake on a mixture of Mediterranean and Italian cuisines. Our ethos ‘Flavours of the Sun’ sounds as warming as it tastes, and will leave you reminiscing that beautiful Mediterranean island. With our passion for food, filled with colour and culture, we will bring the freshness and quality to your plate.
Le 2 Veneti Restaurant est un îlot vénitien au cœur de Marylebone. Les 2 Vénitiens Stephan et Simon seront heureux de vous guider à travers le menu de leur restaurant, prisé pour le dîner. Pesce e Carne, Vino e Dolce - le 2 Veneti vous proposera des variétés de poissons et de viandes, de vins et de desserts, pour satisfaire toutes les papilles gustatives. Idéal pour un déjeuner de réunion ou pour un dîner en tête à tête avec votre moitié, le restaurant présente une atmosphère confortable qui vous donnera la possibilité de savourer différents plats vénitiens typiques. Les "bigoli in tocio de anara" ou bigoli à la sauce au canard, un met caractéristique de Vicence, est l'un des plus célèbres plats revus par le chef Luca Conti, influencé par la cuisine moderne italienne. Le tout, accompagné d'une grande sélection d'Amaro et de vins du nord de l'Italie. Dégustez le menu de 2 plats pour 25,50 GBP, de 3 plats pour 31,50 GBP et de 4 plats pour 35,50 GBP.
Exactly like nothing else.Not just another Italian restaurant, LAVO offers a remarkable experience that cannot be replicated. From authentic flavours to a lively yet sophisticated atmosphere, guests can enjoy a one-of-a-kind dining experience that leaves a lasting impression. LAVO serves Italian cuisine with coastal flair, focusing on using fresh, local and seasonal produce, alongside inspired cocktails and a curated wine list.
Sparrow is a modern Italian restaurant situated in the heart of Mayfair, London - featuring an expansive menu of comforting Italian and Mediterranean classics with creative twists. Sparrow offers a selection of pasta made fresh in-house daily and other wood-fired creations that exude bold flavors and high-quality, sustainable, and organic ingredients. Please visit our website for dining policies including DRESS CODE https://sparrowitalia.com/know-before-you-go
Located in the heart of Mayfair Giannino brings excitement to the London restaurant scene and a fresh vision for the future of the London arm of this centenarian Italian restaurant. Reflecting the vision of its founder, Giannino offers a creative international cuisine with an undeniable Italian touch. Its atmosphere, elegant and refined yet modern and inclusive, defines it.
Situé au cœur de Mayfair, à quelques pas de la plus élégante rue commerçante, le C London accueille une clientèle internationale dans un cadre londonien, élégant, intemporel et éclectique. Le menu comprend des plats de la cuisine italienne traditionnelle et des classiques du Harry’s Bar à Venise.
Se distinguant par une cuisine italienne authentique, le restaurant Ponti's Italian Kitchen offre une oasis appréciée, juste à côté d'Oxford Street, dans le West End de Londres. Entreprise familiale depuis 1963, le Ponti's se spécialise dans la cuisine de l'Émilie-Romagne. Les plats sont préparés avec des ingrédients frais de qualité, et des classiques italiens jouissent d'une touche moderne. Le menu comporte des informations de provenance, de sorte que vous serez en mesure de voir que, par exemple, votre jambon de Parme vient réellement de Parme! La cuisine à aire ouverte et le four à bois créent un effet théâtral. Votre appétit ne pourra qu'être aiguisé par le salami, la coppa, la pancetta et le prosciutto crudo suspendus à des crochets, ainsi que par les plateaux de grosses boules crémeuses de mozzarella di buffala, d'olives italiennes vertes, de juteuses tomates cerises mûries à point, de focaccia fraîche et de pain d'Altamura. En plus des généreuses assiettes à partager, des plats traditionnels dominent le menu, comme la lasagne al forno, faite à partir d'une recette familiale.
A focus on locally sourced, premium, seasonal bounty is at the heart of Pizzeria Mozza, the first UK restaurant from internationally recognised Chef Nancy Silverton.Pizzeria Mozza was first established in Los Angeles, an expression of Nancy Silverton’s unique aesthetic and approach to cooking: focused but not fussy, straightforward and always uncompromising.