Pomo Pizzeria, in downtown Phoenix, dishes out authentic neapolitan-style pizza in an intimate and inviting restaurant. The extensive pizza menu bulids from a base of tomato sauce, fresh basil and mozzarella. Options include the diavola, with spicy salami, the contadina, with mushrooms, artichokes, onion, pepper and black olive, and the tirolese, with brie and smoked prosciutto. With the dietary needs of their guests in mind, Pomo Pizzeria can make any pizza vegan or gluten-free. Oven-baked pastas, fresh soups and salads are also great choices at Pomo, as are mouthwatering appetizers, like eggplant parmesan, handmade meatballs and a trio of tasty bruschetta.With its mastery of fresh ingredients and handcrafted fare, it is easy to understand how Pomo Pizzeria's delicious neapolitan dishes and pizza have delighted fans of both simple and fine Italian cuisine.
Restaurant familial indépendant inspiré par les recettes de famille de Frank et Agnes Mancuso. L'intime expérience gastronomique proposée est en elle-même un voyage. Dès que vous aurez franchi les portes, vous aurez l’impression d’avoir traversé l’Atlantique et de vous retrouver en Italie. Mancuso's Restaurant propose des plats italo-américains populaires préparés selon les recettes dont seule la famille a le secret. Idéalement situé dans le centre-ville de Phoenix, en face du Convention Center, de la Talking Stick Arena et du Chase Field.
L'établissement Avanti est une tradition dans la vallée depuis 1974. Il présente un décor de théâtre noir et blanc, ainsi que des bougies dans une atmosphère calme. Les végétariens et les amateurs de fruits de mer seront impressionnés par les pâtes maison comme les délicieuses gnocchis alfredo, les lasagnes à l'aubergine et à la viande, ainsi que des raviolis faites à la main et de saison. L'établissement sert du poisson et des fruits de mer frais, un cocktail de crevettes jumbo ou encore un cioppino traditionnel italien. L'Avanti a également remporté de nombreux prix et récompenses pour son ossobucco, réputé comme le meilleur en ville, ainsi que des steaks robustes et côtelettes (d'agneau et de porc). Profitez d'un dessert et d'un cappuccino au piano-bar dont les recettes familiales sont soigneusement gardées comme le tiramisu, le cannoli, la crème brûlée avec une croûte de sucre brûlée croustillante. Si vous êtes un amateur de chocolat, la mousse au chocolat est infusée au rhum et légère vous enverra au paradis !
Enjoy a taste of original wood fire pizza from Italy right here in the historic and famous Roosevelt Row in downtown Phoenix. Our menu is curated by our very own Pizziaolo, Chef Chris . All dough and ingredients prepared fresh daily to excite your taste buds from one of the most popular pizzerias in Phoenix and Scottsdale since 2012. Try our house signature pizza, our Valentina, specially blended red sauce, perfectly cupped pepperoni, Calabrian chile, fresh mozzarella and finished with our locally source hoeny. Truly and experience you will tell everyone about. Voted 1, 2 and 3 over the last 6 years as the best pizzeria in Arizona. Voted number 1 on the Wizard of Za's top 100 list 5 out of last 6 years. Voted People Choice top 3 in Phoenix twice in four years. This little spot is a spot out of old Italy. Inside is small, yet robust with character and highlighted with our open kitchen atmosphere. Come experience this charming pizza destination spot.
Located in Downtown Tolleson, AZ. Roma 23 Wood Fired Pizza & Beer is unique. We bring people together for life moments, both big and small over our one-of-a-kind Wood Fired Pizza, pasta, specialty cocktails, beer and more. Our warm and inviting atmosphere is the perfect spot to gather with family and friends. We're proud to serve the west valley and be a part of the local community.Join us today and share the love of pizza!
Chez Alexi, one ne sert que la meilleure qualité des produits sur le marché. Tout est préparé avec des ingrédients frais du jour, des vinaigrettes maisons au pain, en passant par le poisson, la volaille et la viande de qualité supérieure. Rejoignez l'équipe du restaurant pour un repas rapide ou encore prenez votre temps pour déjeuner ou dîner en profitant des meilleures promotions en ville. Pour assurer la qualité et la fraîcheur, tous les mets sont préparé sur commande. Les restrictions alimentaires seront accommodées sans problème. Les plats du jour comprennent le poisson frais (quotidiennement livré par avion) comme le flétan de l'Alaska, le saumon de l'Atlantique, la truite, le vivaneau rouge, de la volaille et des viandes, comme le canard rôti, le carré d'agneau, de veau et plus encore.
Whether you’re a seasoned Chicago pizza fanatic or you’ve been eager to try, you don’t need to hop on a plane to the Windy City. You can get one of the most authentic Chicago pizza experiences from one of the oldest names in Deep Dish Pizza right in downtown Phoenix from Lou Malnati’s. Located close to the trails of Camelback Mountain, it’s the perfect spot to refuel or take a break from the downtown scene. Experience Legendary Chicago Deep Dish and thin crust at the place that’s been perfecting it for 50+ years, with family recipes and high quality ingredients that you just don’t find everywhere.
HOW IT STARTEDFour brothers and 30 years ago- a small Italian restaurant was born in Tempe, serving beef subs, Grandpa Cesare's sausage recipe, Grandma Cleone's spaghetti sauce, cheesecake, and our original deep dish pizza. Our little Nello's grew into an award winning "Best of Phoenix" restaurant year after year, after year... after year. Family recipes, family genius and family drama all keep Nello's going 30 years later to new generations of pasta and pizza connoisseurs.A FEW THINGS THAT MAKE NELLO’S AHWATUKEE UNIQUE:We are the only Nello’s location to use a wood fire oven, which was imported from Italy.Our pasta is made in-house daily.We stretch our own mozzarella.Some of our meats are smoked and cured in-house.All desserts are made from scratch in-house. We support local Arizona farms by purchasing their seasonal produce whenever possible.