Nestled inside the Glover Park Hotel, just moments from iconic landmarks like National Cathedral and Georgetown, Divino is a culinary destination celebrating the rich flavors and traditions of Northern Italy.Led by Executive Chef Daniel Perron, known for his innovative approach and culinary expertise, Divino offers a vibrant farm-to-table dining experience. Our signature dishes, Doppio Raviolo and porcini rubbed Tomahawk steak are crafted with care, using ingredients sourced from local farms. Divino’s elegant yet welcoming atmosphere includes a dining room that seats 90 guests, a chic bar area for 40, and a cozy wine and beer garden perfect for al fresco dining. Whether you're joining us for a leisurely brunch, an intimate dinner, or a business lunch, our space adapts to any occasion.Special features include a wood-fired oven for authentic Italian flavors, a curated wine list featuring regional favorites, and proximity to Georgetown's lively charm.
Depuis près de 35 ans Filomena est l'un des plus Landmark restaurants de Washington, situé au coeur de Georgetown avec vue sur la C&O Canal historique. A voté meilleur restaurant italien de Washington par AOL Digital City passé plusieurs années. En vedette sur la chaîne Voyage et Food Network. Déjeuner ou dîner, notre cuisine s'est inspiree des immigrants italiens en Amerique au début du vieux monde, soigneusement transmis d'une génération à l'autre, aux côtés des créations culinaires de pointe des aliments de l'Italie d'aujourd'hui. Filomena est parfait pour le déjeuner d'affaires ou l'élégant dîner aux chandelles.
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, OLIO E PIÙ, is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House, bringing Italian tradition and a true sense of Mediterranean liveliness to the Penn Quarter. As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments. OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
RPM Italian offre une cuisine qui a une approche moderne avec un esprit italien, et des plats destinés à être partagés. Le Chef partenaire Doug Psaltis a créé un menu qui comprend une variété d'antipasti froids et chauds, plus d'une douzaine de plats de pâtes fraîchement préparé maison, et une sélection de salades, steaks, côtelettes et de viandes confites. Le restaurant dispose également d'un espace open bar où les clients peuvent commander un cocktail ou déguster un verre de vin. Sophistiqué et chic, RPM Italian est parfait pour un bon repas ou une sortie en soirée.
Originaire de la côte est du Maryland, le chef Anthony Chittum a gagné sa réputation non seulement pour sa cuisine, mais aussi pour son engagement à s'approvisionner dans un réseau d'agriculteurs, de pêcheurs et d'artisans alimentaires locaux. Puisant leur inspiration dans les cuisines de la Grèce, de la Sicile, de la Sardaigne et du sud de l'Italie, le chef Chittum et son équipe interprètent ces différentes traditions et techniques en utilisant les meilleurs produits de la région du Mid-Atlantic.
En soirée, l'Iron Gate propose un menu dégustation dans la salle à manger. Vous pourrez opter pour un menu dégustation de 4 plats (60 USD par personne, plus 40 USD pour l'accord mets et boissons), un menu dégustation de 6 plats (80 USD par personne, plus 50 USD pour l'accord mets et boissons), ou le menu dégustation du chef (110 USD par personne, plus 90 USD pour l'accord mets et vins). Vous serez invité à personnaliser votre expérience en choisissant vos plats dans les différentes catégories du menu. Les menus dégustation changent souvent, selon la disponibilité des produits de saison et locaux. Ils peuvent être adaptés en fonction de vos restrictions et préférences alimentaires.
Sette, qui signifie « sept » en italien, est considéré comme un nombre porte-bonheur. Confortable, le restaurant présente des tons italiens traditionnels et offre un sentiment de fluidité et d'harmonie. Lieu de destination par excellence, le Sette Osteria accueille également ceux qui passent dans la région.
Décoration : le Sette Osteria bénéficie d'une cuisine ouverte dotée d'un poste de travail visible par tous les clients. Les pizzas sont cuites dans un four à bois.
Les clients constituent la meilleure décoration dans un restaurant. Les fenêtres offrent une vue sur l'animation de Connecticut Avenue et R Streets. Et les passants peuvent apercevoir un restaurant chaleureux et attirant. Apaisant et joli à la fois, le décor allie la thématique de la culture italienne raffinée et l'effervescence internationale. Vous pourrez regarder les jeunes entrer et sortir des boutiques de vêtements chic G-star et Emporium 2050.
Ce restaurant spacieux s'étire sur près de la moitié du bâtiment et ravira autant les clients que les résidents et les visiteurs. Ouvert quotidiennement pour le déjeuner, le dîner et le souper, le Kingbird est un endroit animé, idéal pour socialiser. Il propose un bar énergique, une salle à manger contemporaine et des plats d'inspiration saisonnière servis tout au long de la journée. Le cadre à la fois élégant et décontracté comporte des baies vitrées bordées de banquettes et de chaises Moroso sur mesure conçues par Ron Arad. Sur la terrasse, vous pourrez partager un repas et profiter de la brise venant du Potomac.
Claudio Pirollo grew up in Belgium where he soon discovered his passion for cooking as he wandered around his father’s fine Italian épicerie (grocery store) and watched his mother prepare dinner every day. The dual influence of Italy and Belgium triggered Chef Pirollo’s aspirations to develop his knowledge and experience with different flavors.A Trattoria is not a pizzeria, it is an Italian-style eating establishment that is generally much less formal than a ristorante but more formal than an osteria. It is similar to what the French call Bistrot.Trattorias are traditionally family owned, casual, rustic neighborhood restaurants found throughout all of Italy that offer fresh, regional, local and family specialties on the menu.
Since 1987, La Tomate has been Dupont Circle's neighborhood bistro, featuring affordable regional Italian cuisine in a warm ambiance. A window-clad bar and dining room offer charming avenue views onto Connecticut avenue. Enjoy an extended season of “al fresco” dining on our lush outdoor patio. We are committed to providing quality service and excellent food in a warm and friendly atmosphere. We invite you to join us for breakfast a casual lunch, happy hour, dinner, weekend brunch or group events.
Lucy DeCarlo created DeCarlo’s Restaurant 40 years ago bringing the warmth and love of the Italian tradition to her restaurant. DeCarlo’s aims to be your home away from home and is a wonderful retreat from the demands of the city!DeCarlo’s Italian Restaurant is the ultimate expression of a charming neighborhood restaurant! It is considered a local secret, where you can almost always hear Sinatra or Bocelli playing in the background. DeCarlo’s represents a dining experience where you can relax, talk, and enjoy a wonderful meal. The ambiance is a timeless feel of elegance – yet casual. DeCarlo’s is devoted to providing you personal attention with the highest standards of quality. Join us in the main dinning room, Terrace Room, or alfresco on our patio. DeCarlo’s is the perfect setting to join friends and family. The menu features a diverse selection of Italian favorites and daily specials. DeCarlo’s feeds the body and soul!